Gelegenheid rozen bezorgen met Surprose

Door het brede rozenassortiment van Surprose is er voor elke gelegenheid een toepasselijk boeket te vinden. Surprose bezorgd de rozen in heel Nederland, België en Duitsland. De rozen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit van erkende rozenkwekers. De rozen worden verpakt en bezorgd in een geschenkverpakking. Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje van Surprose. Surprose voorziet Nederland, België en Duitsland van prachtige rozenboeketten.

Rozen voor gelegenheden:
 1. Gemengde rozenblaadjes
  Gemengde rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
  Leverbaar in 3 werkdagen
 2. Zalmkleurige rozenblaadjes
  Zalmkleurige rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. Zachtroze rozenblaadjes
  Zachtroze rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
 4. Witte rozenblaadjes
  Witte rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
 5. Roze rozenblaadjes
  Roze rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
 6. Rode rozenblaadjes
  Rode rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
 7. Drie roze rozen, inclusief vaasje - Revival
  Drie roze rozen, inclusief vaasje - Revival
  € 19,95
 8. Enkele roze roos inclusief vaasje - Revival
  Enkele roze roos inclusief vaasje - Revival
  € 12,95

Sommige boeketten passen beter bij bepaalde gelegenheden dan anderen. Wanneer er een kindje is geboren, stuur je niet zo snel zwarte rozen, tenzij dat de lievelingskleur van de ouders is. Bij hebben daarom, om het voor jou makkelijk te maken, bij de gelegenheden perfect passende boeketten uitgezocht. Als je een boeket persoonlijk uitzoekt voor de ontvanger, omdat dit bij de ontvanger als persoon past, dan kun je haast niet fout zitten!

Verjaardagboeketten bezorgen met Surprose

Laat Surprose je helpen met het geven van een prachtig verjaardagscadeau. Door het brede assortiment van Surprose is er voor iedereen een mooi boeket te vinden. Naast rozen is het ook mogelijk om extraatjes te kopen bij Surprose om het cadeau af te maken. Denk dan aan een fles wijn, chocolade, champagne, vazen en andere accessoires. De bestelling wordt bezorgd in een geschenkverpakking op het gewenste bezorgadres. Bij Surprose is het mogelijk om een gewenste bezorgdatum aan te geven.

Trouwboeketten bezorgen met Surprose

De roos is de meest voorkomende bloem op een bruiloft. De roos staat ook voor liefde, geluk, vreugde en genegenheid. De rode roos is erg toepasselijk voor een trouwerij. De betekenis van de rode roos is namelijk liefde en respect. Ook de witte roos is erg toepasselijk voor een bruiloft. De betekenis van de witte roos is namelijk puurheid, waardigheid en echte liefde. Hoe meer rozen hoe beter. Laat de liefde ervan af spatten.  

Bedankboeketten bezorgen met Surprose

Wil je iemand bedanken? Zeg bedankt een boeket rozen van Surprose! Een bedankje in de vorm van de mooiste rozen. Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje om je boodschap duidelijk te laten overkomen. Een zorgvuldig verpakt gebaar, wat de ontvanger een speciaal gevoel geeft. De rozen worden door ons zelf met de hand gebonden in de binderij. Met de rozen van Surprose dank je wel zeggen, dat alleen persoonlijk overgebracht kan worden.

Verontschuldigen met rozen van Surprose

Is het tijd voor excuses? Geef dan rozen van Surprose weg ter compensatie! Een verontschuldiging in de vorm van de mooiste rozen, zorgvuldig verpakt, maken een goed begin en geeft een speciaal gevoel van waarde aan de ontvanger. Bij Surprose is het mogelijk om een doos chocolade of een fles wijn toe te voegen aan de bestelling om de verontschuldiging af te maken.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Een vaas voor je rozen

Een vaas voor je rozen

Maak het gemakkelijk voor de ontvanger en geef een vaas bij de rozen.

Rozen en chocolade

Chocolade bij je boeket

Je cadeau extra speciaal maken door chocolade toe te voegen!

Rozen en champagne

Champagne en rozen geven

Iets te vieren? Bestel dan een fles champagne erbij!

Rozen bestellen

Alle rozen bekijken

Benieuwd naar alle rozen? Bekijk dan hier ons gehele assortiment.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum