Verras iemand met een boeket verse rozen van Surprose! Surprose bezorgt kwalitatief hoogwaardige rozen in heel Almere en omstreken. Het assortiment van Surprose is erg breed en bevat voor iedereen een prachtig boeket. De rozen zijn vers en afkomstig van erkende rozenkwekers. Om het af te maken ontvang je bij een bestelling een gratis wenskaartje. Surprose voorziet Almere van verse rozen.

Bloemist Almere

Voor een bloemist in Almere ben je bij Surprose op het juiste adres. Surprose bezorgt verse bloemen op het gewenste adres in Almere. Of het nu in Hout, Poort, Haven of Buiten is. Het is ook mogelijk om een gewenste leverdatum aan te geven. De bloemen zijn van hoge kwaliteit en worden vers bezorgd. Verras iemand in Almere met een vers boeket bloemen van Surprose!

Naast rozen ook cadeaus bezorgen in Almere

Naast rozen bezorgt Surprose ook cadeaus. Bestel een boeket met een extraatje om het cadeau compleet te maken. Bij Surprose is het ook mogelijk om chocolade, wijn, vazen en champagne te bestellen. Het boeket wordt samen met het extraatje bezorgt in een geschenkverpakking van Surprose. Ook ontvang je bij een bestelling een gratis wenskaartje. Verras een geliefde in Almere en omstreken met een mooi cadeau!

Voordelen van het bezorgen van rozen in Almere met Surprose

De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Elke roos in het assortiment is afkomstig van een erkende rozenkweker. De rozen gaan rechtstreeks van de kweker naar onze binderij. In de binderij worden de rozen met de hand gebonden tot een prachtig boeket. Vanuit de binderij worden de rozen bezorgd op het gewenste bezorgadres in Almere. Doordat de rozen rechtstreeks van de kweker komen zijn ze erg vers en blijven de rozen de langer goed. Tijdens het transport wordt er gebruik gemaakt van freshbags. De freshbags ondersteunen de rozen met water en voeding.

Populaire rozenboeketten in Almere

  • Rode rozen met gipskruid, Dit prachtige boeket van rode rozen met gipskruid straalt veel liefde uit. Dit boeket is dan ook geschikt voor een trouw- of verjaardag. De rode rozen in dit boeket zijn van de soort Red Naomi, een kwaliteit roos.
  • Rode rozen met Moët & Chandon champagne, deze rozen hebben een zeer verfijnde licht roze kleur en zijn van de soort Sweet Revival. Aan deze prachtige rozen hebben wij een speciale champagne van Moët & Chandon toegevoegd. Verras iemand met een prachtig boeket en champagne!
  • Zwarte rozen, bestel een bijzonder boeket van zwarte rozen. Deze Nederlandse zwarte rozen zijn van de soort Red Naomi en krijgen hun zwarte kleur door de oorspronkelijke rode Red Naomi roos te verven met zwarte verf.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum