Verras een geliefde met een boeket rozen van Surprose! Surprose bezorgt rozen in heel Tilburg en omstreken. De rozen in ons assortiment zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje. Met het wenskaartje is het mogelijk om je boodschap nog duidelijker over te laten komen. Bestel de rozen bij Surprose en wij zorgen dat de rozen vers in een mooi boeket aankomen bij het bezorgadres in Tilburg! Surprose voorziet Tilburg van verse rozen.

Kies een boeket en laat het bezorgen in Tilburg:

Bloemist Tilburg

Surprose is jouw online bloemist voor het leveren van verse bloemen in Tilburg. Surprose bezorgt in heel Tilburg. Of het nu in Stokhasselt, Vlashof, De Schans of De Lijnse Hoek is. Het assortiment van Surprose is erg breed. Voor iedereen zit er wel een passen boeket tussen. De rozen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Verras iemand met een prachtig boeket rozen van Surprose!

Naast rozen ook cadeaus bezorgen in Tilburg

Het is bij Surprose ook mogelijk om een extraatje te bestellen. Naast rozen hebben we ook chocolade, wijn, vazen en champagne in het assortiment. Bij een bestelling krijg je ook een gratis wenskaart. Het boeket wordt gezamenlijk met het extraatje bezorgd in een geschenkverpakking op het gewenste adres in Tilburg. Bij Surprose is het mogelijk om de gewenste leverdatum aan te geven. Verras iemand met een mooi cadeau van Surprose!

Voordelen van het bezorgen van rozen in Tilburg met Surprose

De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en worden gekweekt door erkende rozenkwekers. De rozen worden rechtstreeks van de kweker bij ons in de binderij geleverd. Door de rechtstreekse levering ontvang je super verse rozen. In de binderij worden de rozen met de hand tot een prachtig boeket gebonden. Het prachtige boeket gaat dan vanuit de binderij rechtstreeks naar het gewenste bezorgadres in Tilburg. Tijdens de transport krijgen de rozen voeding en water door freshbags. Verser krijg je de rozen niet!

Populaire rozenboeketten in Tilburg

  • Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines, drie Nederlandse premium rozen van de soort Red Naomi zijn in een stijlvolle compositie met de hand gebonden bij ons in de binderij. De rozen worden samen met de glasvaas en de chocolade zorgvuldig in onze luxe geschenkdoos verpakt.
  • Gemengd boeket wit-roze met panicum en eucalyptus, Bestel nu bij Surprose dit hand gebonden boeket van een romantische mix van de kleuren wit, roze en zachtroze. De witte roos is van de soort Athena, de roze roos is een Pink Athena roos en de zachtroze roos is van de soort Sweet Revival.
  • Regenboog rozen pastel, dit speciale boeket bevat 30 rozen in de kleuren van de regenboog, maar dan in pasteltinten. Deze unieke roos krijgt haar kleuren door biologische kleurstoffen in de vaten van de steel op te laten nemen.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum