Laat een prachtig boeket rozen bezorgen in Rotterdam en omstreken. De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Bij de rozen zit een gratis wenskaartje. Bij Surprose worden de rozen met de hand gebonden tot een prachtig boeket. Dit wordt gedaan in onze eigen binderij nadat de rozen rechtstreeks van de kweker zijn gekomen. Surprose zorgt ervoor dat de rozen vers en goed aankomen bij het bezorgadres in Rotterdam! Surprose voorziet Rotterdam en omstreken van verse rozen. Bij Surprose is het mogelijk om een leverdatum aan te geven.

Bloemist Rotterdam

Surprose is jouw online bloemist voor het leveren van bloemen in Rotterdam. Wij bezorgen rozen in heel Rotterdam. Of het nu is in Hoogvliet, Feijenoord, Schieveen of Rotterdam-west. Surprose heeft het breedste assortiment rozen. Voor elke gelegenheid is er een passend product te vinden. Bij ons is het ook mogelijk om een boeket rozen te bestellen met je eigen gewenste aantal. Dit is mogelijk voor rozen in verschillende kleuren.

Naast rozen ook cadeaus bezorgen in Rotterdam

Bij Surprose is het ook mogelijk om een leuk extraatje te bestellen. Bij een aankoop ontvang je al een gratis wenskaartje, zo zorgt Surprose voor het perfecte cadeau. Het is mogelijk om wijn, chocolade, champagne te bestellen bij Surprose en laten bezorgen in Rotterdam. De rozen worden verpakt en bezorgt in optimale omstandigheden, waardoor de rozen in uitsluitend hoge kwaliteit aankomen.

Voordelen van het bezorgen van rozen in Rotterdam met Surprose

De rozen van Surprose gaan direct vanuit de kweker naar de binderij. In de binderij worden de rozen met de hand gebonden tot een prachtig boeket en verzonden naar het bezorgadres in Rotterdam. Door de rechtstreekse levering zijn de rozen van erg hoge kwaliteit als ze geleverd zijn. De rozen worden ondersteund door freshbags tijdens het transport. Door de freshbags krijgen de rozen voeding en water, waardoor ze vers geleverd worden in Rotterdam.

Verjaardagsboeketten bezorgen Rotterdam

Is er iemand jarig? Dan ben je bij Surprose op het juiste adres. Surprose bezorgt verjaardagsboeketten in heel Rotterdam en omstreken. Bij de bestelling van een verjaardagsboeket ontvang je een gratis wenskaart. De bestelling wordt bezorgd in een leuke feestelijke verpakking. Hoe groter het boeket hoe groter het cadeau!

Gelegenheidsrozen bezorgen in Rotterdam

Surprose heeft een erg breed rozenassortiment, hierdoor is er voor ieder gelegenheid een toepasselijk boeket te vinden in de webshop.

  • Bedankt rozen, bestel een boeket rozen voor iemand die een bedankje verdient. Met een mooi boeketje en een gratis wenskaart verstuurt Surprose het leukste bedankje naar de persoon die deze verdient.
  • Verjaardag rozen, bestel een prachtig boeket rozen voor iemands verjaardag. Dit kan erg goed met een boeket rode rozen met 1 witte roos in het midden. Het aantal van de rode rozen staat voor de leeftijd van de jarige en de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw levensjaar.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum