Bestel rozen bij Surprose en laat die bezorgen in Nijmegen en omstreken. De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en zijn afkomstig van erkende rozenkwekers. Verras iemand met een mooi boeket rozen. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje. Bestel de rozen bij Surprose en wij zorgen dat de rozen vers in een mooi boeket aankomen bij het bezorgadres in Nijmegen! Surprose voorziet Nijmegen van verse rozen.

Bloemist Nijmegen

Voor een bloemist in Nijmegen ben je bij Surprose op het juiste adres. Surprose bezorgt bloemen in heel Nijmegen en omstreken. Of het nu in Lent, Staddijk, Groenewoud of Oosterhout is. Surprose heeft het breedste assortiment rozen. Bij ons is het ook mogelijk om een boeket met je eigen aantal rozen te bestellen. In veel verschillende kleuren. Verras iemand met een rozenboeket van Surprose!

Naast rozen ook cadeaus bezorgen in Nijmegen

Bij Surprose is het ook mogelijk om cadeaus te bestellen. Verras iemand met een mooi boeket rozen gezamenlijk met een fles wijn of champagne. Naast wijn en champagne is het ook mogelijk om chocolade en vazen te bestellen. Het boeket met het extraatje wordt gezamenlijk bezorgd samen met het gratis wenskaartje op het bezorgadres in Nijmegen. Hoe groter het boeket hoe groter het cadeau!

Waarom Surprose voor jouw rozenboeket in Nijmegen?

Rozen bestellen en versturen in Nijmegen is kinderspel met Surprose. Online bieden wij de meest prachtige rozenboeketten aan. Deze rozenboeketten hebben een hoge kwaliteit en zijn groter dan de gemiddelde roos. Doordat wij online snel kunnen schakelen is dat duurzamer dan een boeket van de lokale bloemist in Nijmegen. Onze rozen hoeven in totaal minder ver te reizen en komen dus nog verser aan op het door jou gekozen bezorgadres in Nijmegen. Tijdens de reis naar de ontvanger van je boeket zit er onderaan de stelen van je boeket een freshbag. Hierin zit bloemenvoeding en onze bloembindsters stoppen hier vlak voor het verpakken van de rozen water in. Zo kunnen de rozen er het meest gebruik van maken. Ook wij willen dat de allermooiste rozen in Nijmegen bezorgd worden. Onze rozen zijn minder lang onderweg dan de bloemen van een lokale bloemist, waardoor ze nog verser en wellicht nog ietwat in de knop onze bloembindsters verlaten. Kijk hieronder voor speciale tips voor rozenboeketten die in Nijmegen in de smaak vallen! Dan weet je zeker dat jouw geschenk goed zal bevallen.

Populaire rozenboeketten in Nijmegen

  • Rode rozen met Moët & Chandon champagne, de rode rozen zijn van de soort Red Naomi, een kwalitatief hoogwaardige rode roos. Een speciale gelegenheid? Geef dan een boeket van rode rozen met een fles Moët & Chandon Champagne cadeau!
  • Regenboog rozen, Wil je een bijzonder boeket schenken? Dan is dit het juist gekozen boeket! De regenboog rozen zijn een bijzondere verschijning en zullen vele ogen doen verbazen. Met alle kleuren in de regenboog is deze roos een echte blikvanger.
  • Witte rozen met gipskruid en Tony’s Chocolonely, Dit hand gebonden boeket bevat 15 kwaliteitsrozen van onze kweker v. d. Berg Roses. De rozen worden samen met gipskruid gebonden tot een prachtig en vol boeket dat in ieder huis een blikvanger zal vormen.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum