Bestel rozen bij Surprose en laat die bezorgen in Nijmegen en omstreken. De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en zijn afkomstig van erkende rozenkwekers. Verras iemand met een mooi boeket rozen. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje. Bestel de rozen bij Surprose en wij zorgen dat de rozen vers in een mooi boeket aankomen bij het bezorgadres in Nijmegen! Surprose voorziet Nijmegen van verse rozen.

Bloemist Nijmegen

Voor een bloemist in Nijmegen ben je bij Surprose op het juiste adres. Surprose bezorgt bloemen in heel Nijmegen en omstreken. Of het nu in Lent, Staddijk, Groenewoud of Oosterhout is. Surprose heeft het breedste assortiment rozen. Bij ons is het ook mogelijk om een boeket met je eigen aantal rozen te bestellen. In veel verschillende kleuren. Verras iemand met een rozenboeket van Surprose!

Naast rozen ook cadeaus bezorgen in Nijmegen

Bij Surprose is het ook mogelijk om cadeaus te bestellen. Verras iemand met een mooi boeket rozen gezamenlijk met een fles wijn of champagne. Naast wijn en champagne is het ook mogelijk om chocolade en vazen te bestellen. Het boeket met het extraatje wordt gezamenlijk bezorgd samen met het gratis wenskaartje op het bezorgadres in Nijmegen. Hoe groter het boeket hoe groter het cadeau!

Voordelen van het bezorgen van rozen in Nijmegen met Surprose

De rozen van Surprose zijn afkomstig van erkende kwekers van over de hele wereld. In het assortiment zitten rozen van uitsluitend hoge kwaliteit. De rozen komen rechtstreeks vanuit de kwekerij in onze binderij. In de binderij worden de rozen met de hand gebonden tot een prachtig boeket. Vanuit de binderij worden de rozen bezorgd in Nijmegen en omstreken. De rozen worden tijdens het transport ondersteunt door freshbags. De freshbags zorgen ervoor dat de rozen voeding en water krijgen. Op deze manier worden de rozen in de optimale conditie afgeleverd in Nijmegen. 

Populaire rozenboeketten in Nijmegen

  • Rode rozen met Moët & Chandon champagne, de rode rozen zijn van de soort Red Naomi, een kwalitatief hoogwaardige rode roos. Een speciale gelegenheid? Geef dan een boeket van rode rozen met een fles Moët & Chandon Champagne cadeau!
  • Regenboog rozen, Wil je een bijzonder boeket schenken? Dan is dit het juist gekozen boeket! De regenboog rozen zijn een bijzondere verschijning en zullen vele ogen doen verbazen. Met alle kleuren in de regenboog is deze roos een echte blikvanger.
  • Witte rozen met gipskruid en Tony’s Chocolonely, Dit hand gebonden boeket bevat 15 kwaliteitsrozen van onze kweker v. d. Berg Roses. De rozen worden samen met gipskruid gebonden tot een prachtig en vol boeket dat in ieder huis een blikvanger zal vormen.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum