50 rode rozen - EverRed

€ 99,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Direct leverbaar! Op werkdagen besteld voor 11:00, dan is levering sameday in de avond mogelijk (exclusief de eilanden). Voor 17u besteld, kan de volgende dag met standaard verzending DHL worden aangeleverd in Nederland en België. Voor 14u besteld, kan de volgende dag met DHL Express (gegarandeerd) of met DHL standaard worden geleverd in Duitsland.

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Voor 11:00u besteld vandaag in huis

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Een boeket van 50 rode rozen

  • 50 rode rozen - EverRed
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: EverRed
  • Kweker: Rift Valley Roses
  • Land van herkomst: Kenia

Iemand die 50 jaar is geworden, een huwelijksjubileum van 50 jaar, of omdat je simpelweg graag wil dat iemand weet hoeveel je van diegene houdt. Een boeket van 50 rode rozen kan die boodschap voor je overbrengen! Laat een bericht voor de ontvanger, dat kan al op deze pagina! De factuur van je bestelling gaat niet mee in de doos die de ontvanger geleverd krijgt, deze krijg je alleen in je mail. Laat daarom een bericht achter voor de ontvanger op deze pagina. Op die manier kun je de ontvanger vertellen waarom en van wie dit prachtige boeket rode rozen komt. 

50 rode rozen is niet zomaar een boeketje. Een boeket van 50 rode rozen is enorm groot, dit maakt natuurlijk het gebaar en de boodschap die je hiermee over wilt brengen op de ontvanger ook enorm! Wil je hier nog een flesje champagne aan toevoegen, omdat je iets te vieren hebt? Dat kan! Kijk hier tussen onze champagne flessen van Moët & Chandon. Rosé of brut, met of zonder geschenkverpakking, 0,375L, 0,75L of 1,5L? We hebben het allemaal!

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum