50 rode rozen - EverRed

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 109,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

Een boeket van 50 rode rozen

50 rode rozen is niet zomaar een boeketje. Een boeket van 50 rode rozen is enorm groot, dit maakt natuurlijk het gebaar en de boodschap die je hiermee over wilt brengen op de ontvanger ook enorm!

Meer informatie
Aantal stelen 50 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Kenia
Kweker Rift Valley Roses
Rozensoort

EverRed

Iemand die 50 jaar is geworden, een huwelijksjubileum van 50 jaar, of omdat je simpelweg graag wil dat iemand weet hoeveel je van diegene houdt. Een boeket van 50 rode rozen kan die boodschap voor je overbrengen! Laat een bericht voor de ontvanger, dat kan al op deze pagina! De factuur van je bestelling gaat niet mee in de doos die de ontvanger geleverd krijgt, deze krijg je alleen in je mail. Laat daarom een bericht achter voor de ontvanger op deze pagina. Op die manier kun je de ontvanger vertellen waarom en van wie dit prachtige boeket rode rozen komt. 

Wil je hier nog een flesje champagne aan toevoegen, omdat je iets te vieren hebt? Dat kan! Kijk hier tussen onze champagne flessen van Moët & Chandon. Rosé of brut, met of zonder geschenkverpakking, 0,375L, 0,75L of 1,5L? We hebben het allemaal!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum