Kerstboeketten en waxrozen

Kerstboeket wit-zilverWij kunnen niet wachten om jullie deze Kerst te inspireren met onze speciaal samengestelde kerstboeketten. Kerstboeketten met witte rozen en zilveren gipskruid, rode rozen met gouden gipskruid én boeketten met waxrozen. Decoreer jouw huis in kerstsfeer met rozen van Surprose en geniet ruim twee weken van jouw feestelijke kerstboeket. Of verras een geliefde tijdens de feestdagen met een kerstboeket in onze unieke geschenkverpakking. Naast kerstboekketten hebben wij ook losse waxrozen in ons assortiment opgenomen. Naar deze populaire wax rozen is elke Kerst veel vraag. Dat is dan ook de reden dat wij 6 kleuren gewaxte rozen hebben toegevoegd aan ons assortiment. Deze wax rozen zorgen voor een extra feestelijke aankleding van de decembermaand.

Kerstboeketten bezorgen

Kerstboeketten zijn er in alle soorten en maten. Kies je een ‘kant-en-klaar’ boeket of ga je zelf aan de slag met onze rozen. Bij Surprose is alles mogelijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment rasechte rozen die jou de mogelijkheid geven een feestelijk kerstboeket samen te stellen. Maar heb je geen groene vingers? Bestel dan één van onze, door een topstylist samengestelde, kerstboeketten. Rondom de Kerst hebben we ook enkele boeketten met een passend geschenk toegevoegd. Zoals een luxe fles champagne of een geschenkverpakking Belgische bonbons. Op deze manier bezorg je jouw dierbaren een onvergetelijke Kerst!

Waxrozen laten bezorgen

Onze waxrozen zijn een bijzonder geschenk en perfect wanneer je iemand iets speciaals wilt geven rond de Kerstdagen. Al decennia lang koopt men waxrozen als kerstdecoratie, dat maken waxrozen en Kerst dus een goede match. De schoonheid van de roos, eenmaal gewaxt, blijft langer behouden en daardoor zijn ze ideaal om te gebruiken in kerststukken, kerst boeketten of kerst arrangementen. De kleuren rood, bordeaux, wit, zilver, goud, zilver en brons zijn tot de Kerst binnen 3 werkdagen leverbaar.

Meer over onze wax rozen

Goudkleurige waxroosOnze waxrozen komen van de Nederlandse kweker Berg Roses en zijn veelal van het soort Avalanche. De gewaxte rozen blijven langer behouden omdat de grootbloemige, sterke roos wordt gedoopt in vloeibare wax. Wanneer ze zijn afgekoeld en hard zijn geworden worden de kwetsbare rozen met de grootste zorg verpakt en verzonden naar onze binderij. Eenmaal in de binderij worden de bestelde waxrozen zorgvuldig per stuk in cadeaupapier gewikkeld. Hierna worden ze verpakt en verzonden in onze luxe geschenkverpakking.

Kerstdecoratie met rozen

Ben je creatief en gek op het zelf maken van kerstdecoratie? Op het maken van een kerst-arrangement of kerststuk waar je je eigen interieur of dat van een ander mee opfleurt tijdens de kerstdagen. Dan heb je gelezen dat onze rozen zich hier perfect voor lenen. De meeste rozen, mits je ze goed verzorgd, staan ruim twee weken op de vaas en waxrozen houden het, door de wax, nog langer vol. Daarbij hebben wij in ons assortiment verschillende kleuren, rassen en soorten waardoor de mogelijkheden om een persoonlijk en uniek kerststukje te maken eindeloos zijn. Deze feestdagen hebben wij onder andere gouden en zilveren gipskruid en 6 kleuren waxrozen toegevoegd aan ons kerstassortiment.

Tips gewaxte rozen

Kerst DIYWanneer je de waxrozen kort afsnijdt en deze in vochtig (groen) bloemsteekschuim steekt gaan ze het langst mee. Van zichzelf zijn waxrozen langer houdbaar dan gewone rozen, echter door het gewicht van de wax zal de steel al na een paar dagen topzwaar worden. Zorg daarom altijd dat de stelen goed ondersteund worden door andere bloemen, door groene takken of zet ze op draad in een arrangement.

Leef je uit en bestel jouw favoriete rozen in onze webshop. Verras jezelf of een ander met een kerstboeket uit ons assortiment of met verschillende (wax)rozen waar je zelf mee aan de slag gaat. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als je ons tagt @surproseme en jouw cadeau of creatie met ons deelt.


 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum