Kerstboeketten en waxrozen

Kerst bij Surprose

Kerstboeketten Kerstboeketten en waxrozen

Surprose heeft als rozenspecialist natuurlijk ook prachtige kerstboeketten samengesteld voor jou! Deze boeketten zijn helemaal in de kerstsfeer en zijn daarom perfect om te geven als cadeau of gewoon om jouw eigen huis te versieren. Surprose heeft ook hoge kwaliteit waxrozen in het assortiment. Dit zijn sterke rozen die in een wax zijn gedoopt. Hierdoor krijgen de rozen een prachtige waxlaag, waardoor ze een uniek uiterlijk krijgen. Dit zijn rozen die perfect passen in het kerstthema en deze zijn dan ook heel populair in de kerstperiode. De rozen die hiervoor gebruikt worden zijn Avalanche rozen. Deze rozen staan bekend om hun grote bloemenknop en sterke steel. Zo zullen de waxrozen van Surprose altijd heel mooi in speciale kerststukjes.

Kerstboeketten bezorgen

Surprose heeft verschillende speciale kerstboeketten in het assortiment. Deze zijn samengesteld om het kerstthema zo goed mogelijk te weergeven. Er zijn twee speciale kerstboeketten en deze zijn ook in prachtige kerstkleuren. Zo is het eerste boeket een rood rozenboeket met gouden gipskruid. Deze stralen echt op de tafel en zal de kerstsfeer meteen in huis brengen. Het andere boeket is een wit rozenboeket met zilveren gipskruid. Dit rozenboeket geeft heel mooi de kerstkleuren weer en is daarom heel geschikt om bijvoorbeeld cadeau te doen tijdens de kerstperiode. De kerstboeketten zijn zo ontworpen dat ze altijd heel mooi bij de kerstboom staan.

Waxrozen laten bezorgen

Zoals gezegd zijn de waxrozen van Surprose van de rozensoort Avalanche. Dit zijn erg sterke rozen die bij een goede verzorging meerdere weken mooi in huis kunnen staan. Het proces van de roos dopen in de wax zorgt ervoor dat de roos vaak nog wel langer mooi kan zijn. De wax vormt namelijk een beschermende laag over de roos heen. Surprose heeft de waxrozen in veel verschillende kleuren. Jij kunt namelijk waxrozen in de kleuren: rood, bordeauxrood, wit, zilver, goud en koper bestellen.

Meer over onze waxrozen

De waxrozen worden vaak gebruikt in verschillende kerstdecoratie. Perfect dus als cadeau voor in de decembermaand! De waxrozen worden zorgvuldig per stuk verpakt. Dit voorkomt dat de rozen breken tijdens het transport. De waxrozen worden dan in een boeket gebonden en in de luxe geschenkverpakking verstuurt. Zo heb jij een prachtig cadeau voor jezelf of voor iemand anders!

Tips voor gewaxte rozen

Doordat de bloemenknop wat zwaarder kan worden door het gewicht van de wax, kan het slim zijn om de stelen wat verder af te snijden. Hierdoor zullen de waxrozen minder snel topzwaar worden en zullen ze dus ook minder snel gaan hangen. Je kunt de rozen ook laten ondersteunen door wat groen in het boeket of door andere rozen. Zo geniet jij het langst van jouw waxrozen.

Kerstdecoratie met rozen

Wil jij graag jouw huis versieren voor de kerst, maar heb jij nog inspiratie nodig voor wat je wil gaan doen? Dan kun jij met de rozen van Surprose hele mooie kerststukjes maken. Door bijvoorbeeld de waxrozen te combineren met wat kerstballen kun jij heel eenvoudig een prachtig decoratie maken die geheel in de kerstsfeer is. De waxrozen blijven net wat langer goed dan normale rozen, doordat de wax een beschermende laag om de roos vormt. De waxrozen van Surprose zijn ook in veel verschillende kleuren te verkrijgen, zodat ze in ieder interieur er mooi uitzien!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum