Long life rozen

Long life rozen - Geconserveerde rozen met steel

Gek op rozen, maar baal je er van dat je maar twee tot drie weken kunt genieten van hun schoonheid? Dat snappen wij, we vinden het zelf ook jammer dat onze exclusieve rozen geen maanden of zelfs jaren blijven stralen. En daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dat hebben we gevonden in long life rozen, geconserveerde rozen met steel. Deze long life rozen zijn verse rozen die zijn bewerkt, zodat ze voor een langere tijd mooi blijven. Zonder dat ze water of bloemenvoeding nodig hebben. Neem snel een kijkje in onze webshop en zoek rozen uit waar je maanden tot zelfs jaren van kunt genieten.

Long life rozen met een lange steel!

Long lasting roos Ja, het kan dus echt! En dan hebben we het niet over nepbloemen, kunststof- of zijdebloemen. We hebben het ook niet over die korte, geconserveerde, roosjes in zogenaamde flowerboxen. Maar over echte rozen met een lange steel van ca. 55 cm. De longlife rozen van Surprose zijn geconserveerde rozen die 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn. Hiermee stel je de prachtigste boeketten samen waar je jarenlang van kunt genieten. Je kunt je eigen aantal rozen bestellen of kiezen voor kant en klare boeketten in meerdere kleuren.

Long life rozen zijn natuurlijk gekweekte rozen

Long life rozen met steel

Onze geconserveerde rozen zijn biologisch afbreekbaar en op een milieuvriendelijke manier geprepareerd. Het zijn allemaal echte, natuurlijk gekweekte, rozen van top kwekers in Zuid-Amerika. Een long lasting roos wordt pas geknipt wanneer zij open gaat en op haar allermooist is. Dan worden rozenknoppen en de stelen gescheiden, afzonderlijk geprepareerd en weer samengevoegd. Op deze manier behouden de rozenknoppen hun prachtige bloeiende vorm en kleur. De stelen en het blad aan de steel zijn wel bijgekleurd om te voorkomen dat ze bruin worden. Ook wordt bij een geconserveerde roos het water vervangen door een andere (plantaardige en geheel biologisch afbreekbare) vloeistof, waardoor de roos voor een lange tijd haar schoonheid behoudt. Op deze manier zijn onze longlife rozen jarenlang houdbaar.

Perfect voor op kantoor

Onze long life rozen zijn, omdat ze jarenlang blijven stralen zonder verzorging, perfect voor op kantoor. Veel bedrijven hebben rozen staan die ze wekelijks moeten verversen en om de week moeten vervangen. Rozen die schuin afgesneden moeten worden, rozen die om de dag een scheutje fris water nodig hebben; aandacht vragers zijn het! Maar je krijgt er wel heel veel voor terug. Toch kan dit op kantoor lastig en tijdrovend zijn. Rozen die geen verzorging en water nodig hebben zijn dan dé oplossing, toch?

Zo verzorg je jouw long life rozen

Long life rozen Geen water en voeding geven dus, ook hoef je de rozen niet wekelijks te verschonen en schuin af te snijden. Dát scheelt! Vocht moet je zelfs vermijden, omdat de stelen gekleurd worden geven ze af als ze in contact met water komen.

Hoe verzorg je jouw eeuwig bloeiende rozen?

 • Verwijder het blad aan de steel dat in de vaas komt.
 • Zet jouw rozen zo snel mogelijk rechtop in een droge vaas. Wanneer je je rozen te lang laat liggen kunnen plat worden op de zijde waarop ze hebben gelegen.
 • Zet de rozen nooit in direct zonlicht dit kan zorgen voor verkleuring van de rozen.
 • Stof jouw long lasting rozen zo af en toe voorzichtig af met een zachte plumeau.

Long lasting rozen cadeau geven?

Geef jij onze long lasting rozen cadeau? Dan vindt de ontvanger een kaartje met verzorgingstips in de luxe geschenkverpakking. Rozen cadeau geven is altijd een goed idee, helemaal deze unieke rozen die wel tot jaren schitterend op de vaas blijven staan. Wil je jouw cadeau net wat meer exclusiviteit geven? Kies dan een extra geschenk. Zoals een passende vaas, een fles wijn, Moët & Chandon champagne in luxe geschenkverpakking of een luxe doos chocolade. Wij vinden het heel belangrijk dat de ontvanger een speciaal gevoel krijgt bij het in ontvangst nemen van onze rozen. En wij willen dat dit speciale gevoel zo lang mogelijk vasthoudt en streven ernaar om het ontvangen van de luxe geschenkverpakking, het unboxen en het op de vaas zetten van onze rozen zo exclusief mogelijk te maken. Wie wordt er niet blij van een exclusief en persoonlijk samengesteld cadeau?

Ben jij verliefd geworden op onze long life rozen? Wil jij op kantoor ontzorgt worden terwijl je wel dagelijks geniet? Ontdek dan nu ons assortiment geconserveerde rozen in de webshop.

Onze long life rozen:
 1. Enkele rode long life roos inclusief vaasje
  Enkele rode long life roos inclusief vaasje
  € 21,95
 2. Crèmekleurige long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  Crèmekleurige long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  € 54,75
 3. Drie rode long life rozen inclusief vaasje
  Drie rode long life rozen inclusief vaasje
  € 42,95
 4. Enkele roze long life roos inclusief vaasje
  Enkele roze long life roos inclusief vaasje
  € 21,95
 5. Rode long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  Rode long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  € 54,75
 6. 21 t/m 50 crèmekleurige long life rozen
  21 t/m 50 crèmekleurige long life rozen
  € 219,45
  Leverbaar in 21 werkdagen
 7. 21 t/m 50 rode long life rozen
  21 t/m 50 rode long life rozen
  € 219,45
  Leverbaar in 21 werkdagen
 8. Drie roze long life rozen inclusief vaasje
  Drie roze long life rozen inclusief vaasje
  € 42,95
 9. Drie bordeaux rode long life rozen inclusief vaasje
  Drie bordeaux rode long life rozen inclusief vaasje
  € 42,95
 10. Enkele crèmekleurige long life roos inclusief vaasje
  Enkele crèmekleurige long life roos inclusief vaasje
  € 21,95
 11. Drie crèmekleurige long life rozen inclusief vaasje
  Drie crèmekleurige long life rozen inclusief vaasje
  € 42,95
 12. Roze long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  Roze long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  € 54,75
 13. Bordeaux rode long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  Bordeaux rode long life rozen - Kies je aantal van 5 t/m 20
  € 54,75

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum