Regenboog rozen laten bezorgen 

Regenboog rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Regenboog rozen online bestellen bij Surprose

Regenboog rozen bestellenRegenboogrozen of rainbow roses zijn de nieuwe bloementrend! Maar voor wie? Deze rozen zijn natuurlijk voor iedereen die iets bijzonders zoekt. In de bladeren van elke regenboog roos zitten alle heldere kleuren van de regenboog. In elke regenboog roos schitteren in de roos de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Er is nauwelijks een rozensoort te vinden met zoveel verschillende kleuren. Een boeket met regenboog rozen is voor iedereen die creatief wil zijn. Deze bijzondere felgekleurde rozen zijn nieuw, absoluut trendy en veroveren de Nederlandse woonkamer. Verras nu met regenboog rozen.

Het grootste assortiment regenboog rozen bij Surprose

Bij Surprose vindt je het grootste assortiment regenboog rozen. Wij hebben zowel de klassieke regenboog roos, met de felle kleuren van de regenboog, als ook in pasteltinten. Ook kunnen wij trosrozen leveren in regenboogkleuren.

Je kunt onze regenboog rozen ook per stuk bestellen, dit kan vanaf 40 stuks.

Heb je een afwijkend aantal regenboog rozen nodig, of een groot aantal voor een feest? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop voor een offerte op maat. We denken graag met je mee en kunnen vrijwel elke wens invullen als het om regenboog rozen gaat. Of wil je graag regenboog rozen bestellen en deze weggeven? Ook dat kunnen wij verzorgen! Wij adviseren dan wel om er een waterflesje onder te doen, zodat er geen risico is op het lekken van kleur aan de onderkant van de steel. Ook als je de rozen vervolgens verpakt wilt hebben in een plastic folie is dit mogelijk bij Surprose. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat wij met een voorstel voor jouw wens kunnen komen. Stuur een mailtje naar verkoop@surprose.nl.

Hoe krijgen de regenboog rozen hun kleuren?

Pastel regenboog rozenHet is een geheim proces maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten… De rozen krijgen hun bijzondere kleuren dankzij een vernuftig systeem waarbij de rozen verschillende soorten inkt opzuigen door de haarvaten in de steel. Dit gebeurt met biologisch afbreekbare inkt die ook in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt. (Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de bekende M en M’s!) Dit proces duurt ongeveer een dag. De rozen zijn van het soort “Vendela” en deze van origine witte roos is bijzonder geschikt om te kleuren. Het kleuren van de roos heeft geen nadelige gevolgen op de houdbaarheid van de regenboog rozen. Ook regenboog rozen kunnen op dezelfde manier verzorgd worden als alle andere verse rozen. Meer over het verzorgen van de rozen op de vaas vind je hier.

Hoe snel zijn regenboog rozen leverbaar?

We staan in nauw contact met onze kwekers. Zodra je een bestelling plaatst op onze webshop worden de regenboog rozen besteld bij onze kweker. Deze worden dan speciaal voor jou gesneden en gekleurd. Afhankelijk van de soort die besteld is, worden de rozen binnen een tot 4 werkdagen naar onze binderij gestuurd. Hier worden de regenboog rozen met de hand gebonden tot boeketten. Vervolgens worden de rozen zorgvuldig verpakt in een exclusieve geschenkverpakking. Als de pakketten onze binderij verlaten zal de uitlevering in de meeste gevallen binnen 24 uur plaatsvinden. Soms kan het een dag langer duren, hier kunnen de rozen tegen, aangezien ze met een freshbag verzonden worden.  

Regenboog rozen versturen

Als de regenboog rozen, samen met de persoonlijke boodschap en eventueel een bijpassend geschenk als een glasvaas, of een flesje wijn klaar staan voor verzending worden deze verstuurd met DHL. Wij leveren onze regenboog rozen naar meerdere landen in Europa.

Regenboog rozen als symbool

Regenboog rozen kopenIn veel culturen is de regenboog het symbool van hoop en bescherming. Vanuit de christelijke cultuur wordt de regenboog gezien als symbool van verzoening. “Na de zondvloed beloofde god dat de aarde nimmer meer diep onder water zou komen en om deze belofte kracht bij te zetten zou voortaan regelmatig een regenboog verschijnen.”

In onze moderne tijd staat de regenboog vaak symbool voor multicultureel en diversiteit. Zo is de regenboog ook als symbool gekozen voor Zuid Afrika, ook wel de “Rainbow Nation” genoemd. Dit omdat verschillende rassen en culturen verenigd worden in hetzelfde land.

Ook de LHBTIQ+ beweging heeft de regenboog als symbool omarmt, regenboogvlaggen kom je dan ook overal ter wereld tegen waar men strijdt voor gelijkheid en acceptatie van homorechten.

De regenboog is een heel herkenbaar symbool met een positief gevoel. Vandaar ook dat vele kinderspeelplaatsen, crèches en scholen genoemd zijn naar de regenboog.

Regenboog rozen laten bezorgen

Regenboog rozen zijn een bijzonder geschenk voor vele gelegenheden. De kleuren zijn fascinerend en de bloem behoud haar natuurlijke uitstraling. Door regenboog rozen te schenken geef je een bijzondere boodschap af: Dat kan natuurlijk een symbolische waarde hebben maar hoeft niet.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum