Regenboog rozen

Regenboog rozen laten bezorgen

Bestel en verstuur online eenvoudig verse regenboog rozen!

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Regenboog rozen

Deze prachtige felle regenboog rozen zijn gemaakt van de rozensoort Vendela. Deze rozen staan bekend om hun hoge kwaliteit en grote bloemenknop. De rozen worden behandeld met een biologische inkt, waardoor ze alle prachtige kleuren van de regenboog krijgen. Een bos regenboog rozen is heel geschikt voor een verjaardag of ander speciaal evenement, waar jij een vrolijk cadeau voor nodig hebt! Met de regenboog rozen van Surprose heb jij altijd een uniek en indrukwekkend cadeau!

Long life regenboog rozen

Regenboog long life rozen Regenboog long life rozen

Wil jij extra lang genieten van prachtige regenboog rozen? Dan hebben wij hoge kwaliteit geconserveerde regenboog rozen. Deze long life regenboog rozen kunnen wel meerdere maanden tot jaren mooi op de vaas staan. Doordat Surprose hiervoor sterke rozen gebruikt, is de bloemenknop mooi en groot. Onze long life regenboog rozen zijn perfect als cadeau voor bijvoorbeeld verjaardagen of andere speciale dagen. Doordat ze lang mooi blijven, heeft diegene een prachtig aandenken aan een mooi feest.

Regenboog rozen online bestellen bij Surprose

Regenboog rozen of rainbow roses zijn de nieuwe bloementrend! Maar voor wie? Deze rozen zijn natuurlijk voor iedereen die iets bijzonders zoekt. In de bladeren van elke regenboog roos zitten alle heldere kleuren van de regenboog. In elke regenboog roos schitteren in de roos de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Er is nauwelijks een rozensoort te vinden met zoveel verschillende kleuren. Een boeket met regenboog rozen is voor iedereen die creatief wil zijn. Deze bijzondere felgekleurde rozen zijn nieuw, absoluut trendy en veroveren de Nederlandse woonkamer. Verras nu met regenboog rozen

Het grootste assortiment regenboog rozen bij Surprose

Bij Surprose vind je het grootste assortiment regenboog rozen. Wij hebben zowel de klassieke regenboog roos, met de felle kleuren van de regenboog, als ook in pasteltinten. Of je nou een enkele regenboog roos met vaasje wilt, drie regenboog rozen of zelf een aantal wilt kiezen. Bij Surprose vind je het grootste assortiment regenboog rozen online!

Regenboog rozen

Je kunt onze regenboog rozen ook per stuk bestellen, dit kan vanaf 10 stuks

Heb je een afwijkend aantal regenboog rozen nodig, of een groot aantal voor een feest? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop voor een offerte op maat. We denken graag met je mee en kunnen vrijwel elke wens invullen als het om regenboog rozen gaat. Of wil je graag regenboog rozen bestellen en deze weggeven? Ook dat kunnen wij verzorgen! Wij adviseren dan wel om er een waterflesje onder te doen, zodat er geen risico is op het lekken van kleur aan de onderkant van de steel. Ook als je de rozen vervolgens verpakt wilt hebben in een plastic folie is dit mogelijk bij Surprose. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat wij met een voorstel voor jouw wens kunnen komen. Stuur een mailtje naar verkoop@surprose.nl. 

Hoe krijgen de regenboog rozen hun kleuren?

Het is een geheim proces maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten… De rozen krijgen hun bijzondere kleuren dankzij een vernuftig systeem waarbij de rozen verschillende soorten inkt opzuigen door de haarvaten in de steel. Dit gebeurt met biologisch afbreekbare inkt die ook in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt. (Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de bekende M en M’s!) Dit proces duurt ongeveer een dag. De rozen zijn van het soort “Vendela” en deze van origine witte roos is bijzonder geschikt om te kleuren. Het kleuren van de roos heeft geen nadelige gevolgen op de houdbaarheid van de regenboog rozen. Ook regenboog rozen kunnen op dezelfde manier verzorgd worden als alle andere verse rozen. Meer over het verzorgen van de rozen op de vaas vind je hier

Hoe snel zijn regenboog rozen leverbaar?

Surprose heeft sinds kort de regenboog rozen ook in de voorraad zitten. Dit betekent dat de regenboog rozen direct leverbaar zijn. Als jij een enkele regenboog roos of drie regenboog rozen in een vaasje wil bestellen, kun jij dat tegenwoordig (mits je voor 11:00 besteld) op dezelfde dag nog in huis hebben! Verder zijn de specifieke aantallen tussen de 10 en de 50 regenboog rozen ook direct leverbaar. Wil jij liever meer dan 50 regenboog rozen bestellen, dan kunnen wij deze in drie werkdagen leveren! Wij staan in nauw contact met onze kwekers, dus zo weet jij zeker dat al jouw regenboog rozen vers zijn en dus nog lang mooi op de vaas blijven staan. Wil jij helemaal uitpakken en meer dan 500 regenboog rozen bestellen? Dan adviseren wij jou om contact op te nemen met onze klantenservice: verkoop@surprose.nl.

Drie regenboog rozen

Regenboog rozen versturen

Als de regenboog rozen, samen met de persoonlijke boodschap en eventueel een bijpassend geschenk als een glasvaas, of een flesje wijn klaar staan voor verzending worden deze verstuurd met DHL. Wij leveren onze regenboog rozen naar meerdere landen in Europa.

Regenboog rozen laten bezorgen

Regenboog rozen zijn een bijzonder geschenk voor vele gelegenheden. De kleuren zijn fascinerend en de bloem behoudt haar natuurlijke uitstraling. Door regenboog rozen te schenken geef je een bijzondere boodschap af. Dat kan natuurlijk een symbolische waarde hebben, maar hoeft niet. 

Regenboog rozen als symbool

In veel culturen is de regenboog het symbool van hoop en bescherming. Vanuit de christelijke cultuur wordt de regenboog gezien als symbool van verzoening. “Na de zondvloed beloofde god dat de aarde nimmer meer diep onder water zou komen en om deze belofte kracht bij te zetten zou voortaan regelmatig een regenboog verschijnen.”  In onze moderne tijd staat de regenboog vaak symbool voor multicultureel en diversiteit. Zo is de regenboog ook als symbool gekozen voor Zuid-Afrika, ook wel de “Rainbow Nation” genoemd. Dit omdat verschillende rassen en culturen verenigd worden in hetzelfde land. Ook de LHBTIQ+ beweging heeft de regenboog als symbool omarmt, regenboogvlaggen kom je dan ook overal ter wereld tegen waar men strijdt voor gelijkheid en acceptatie van homorechten. De regenboog is een heel herkenbaar symbool met een positief gevoel. Vandaar ook dat vele kinderspeelplaatsen, crèches en scholen genoemd zijn naar de regenboog. 

Hoeveel kosten regenboog rozen?

Regenboog rozen bij Surprose zijn niet duur, terwijl de kwaliteit wel erg hoog is. Bij Surprose kosten de regenboog rozen €2,95 per stuk. Verder heeft Surprose ook een aanbieding waar je een regenboog roos met een glasvaas krijgt voor €12,95. Dit is het ideale cadeau om iemand te feliciteren voor een bijzondere prestatie of gewoon om iemand succes te wensen. Voeg een gratis wenskaartje aan jouw bestelling toe om het cadeau extra betekenis te geven.

Hoe worden regenboog rozen gemaakt?

Hoe de regenboog rozen precies worden gemaakt is een geheim wat maar een paar mensen weten. De regenboog rozen worden wel behandeld met een natuurlijke inkt die ook biologisch afbreekbaar is. Het proces om de regenboog rozen te maken is ook niet schadelijk voor de rozen zelf. De rozen zijn dus net zo sterk als wanneer ze niet behandeld worden.

Hoe snel worden regenboog rozen bezorgd?

Bij Surprose heb jij de regenboog rozen heel snel in huis. De normale regenboog rozen kun jij op dezelfde dag al geleverd krijgen.  

Hoelang blijven regenboog rozen goed?

De regenboog rozen van Surprose zijn erg sterk. De rozensoort Vendela wordt gebruikt om deze regenboog rozen te maken. Met een goede verzorging kunnen deze regenboog rozen wel een paar weken mooi in de vaas staan. De long life regenboog rozen van Surprose kunnen wel een paar maanden tot een paar jaar mooi in de vaas staan. Dit komt doordat de rozen geconserveerd zijn. Er hoeft dus ook geen water of iets anders in de vaas.

Waar staan regenboog rozen voor?

Regenboog rozen staan wereldwijd bekend als de rozen die staan voor de inclusiviteit van alle mensen. Doordat er heel veel kleuren zitten in de regenboog rozen, kunnen deze rozen ook bij veel gelegenheden worden gegeven. Zo kun jij ook een bos regenboog rozen geven om iemand te feliciteren voor zijn of haar verjaardag of voor een bijzondere prestatie van hen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum