Regenboog rozen laten bezorgen

Bestel en verstuur online eenvoudig verse regenboog rozen!

Regenboog rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Regenboog rozen online bestellen bij Surprose 

Regenboog rozenRegenboog rozen of rainbow roses zijn de nieuwe bloementrend! Maar voor wie? Deze rozen zijn natuurlijk voor iedereen die iets bijzonders zoekt. In de bladeren van elke regenboog roos zitten alle heldere kleuren van de regenboog. In elke regenboog roos schitteren in de roos de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Er is nauwelijks een rozensoort te vinden met zoveel verschillende kleuren. Een boeket met regenboog rozen is voor iedereen die creatief wil zijn. Deze bijzondere felgekleurde rozen zijn nieuw, absoluut trendy en veroveren de Nederlandse woonkamer. Verras nu met regenboog rozen

Het grootste assortiment regenboog rozen bij Surprose 

Bij Surprose vind je het grootste assortiment regenboog rozen. Wij hebben zowel de klassieke regenboog roos, met de felle kleuren van de regenboog, als ook in pasteltinten. Of je nou een enkele regenboog roos met vaasje wilt, drie regenboog rozen of zelf een aantal wilt kiezen. Bij Surprose vind je het grootste assortiment regenboog rozen online!

Je kunt onze regenboog rozen ook per stuk bestellen, dit kan vanaf 10 stuks

Heb je een afwijkend aantal regenboog rozen nodig, of een groot aantal voor een feest? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop voor een offerte op maat. We denken graag met je mee en kunnen vrijwel elke wens invullen als het om regenboog rozen gaat. Of wil je graag regenboog rozen bestellen en deze weggeven? Ook dat kunnen wij verzorgen! Wij adviseren dan wel om er een waterflesje onder te doen, zodat er geen risico is op het lekken van kleur aan de onderkant van de steel. Ook als je de rozen vervolgens verpakt wilt hebben in een plastic folie is dit mogelijk bij Surprose. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat wij met een voorstel voor jouw wens kunnen komen. Stuur een mailtje naar verkoop@surprose.nl

Hoe krijgen de regenboog rozen hun kleuren? 

Pastel regenboog rozenHet is een geheim proces maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten… De rozen krijgen hun bijzondere kleuren dankzij een vernuftig systeem waarbij de rozen verschillende soorten inkt opzuigen door de haarvaten in de steel. Dit gebeurt met biologisch afbreekbare inkt die ook in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt. (Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de bekende M en M’s!) Dit proces duurt ongeveer een dag. De rozen zijn van het soort “Vendela” en deze van origine witte roos is bijzonder geschikt om te kleuren. Het kleuren van de roos heeft geen nadelige gevolgen op de houdbaarheid van de regenboog rozen. Ook regenboog rozen kunnen op dezelfde manier verzorgd worden als alle andere verse rozen. Meer over het verzorgen van de rozen op de vaas vind je hier

Hoe snel zijn regenboog rozen leverbaar? 

Surprose heeft sinds kort de regenboog rozen ook in de voorraad zitten. Dit betekent dat de regenboog rozen direct leverbaar zijn. Als jij een enkele regenboog roos of drie regenboog rozen in een vaasje wil bestellen, kun jij dat tegenwoordig (mits je voor 11:00 besteld) op dezelfde dag nog in huis hebben! Verder zijn de specifieke aantallen tussen de 10 en de 50 regenboog rozen ook direct leverbaar. Wil jij liever meer dan 50 regenboog rozen bestellen, dan kunnen wij deze in drie werkdagen leveren! Wij staan in nauw contact met onze kwekers, dus zo weet jij zeker dat al jouw regenboog rozen vers zijn en dus nog lang mooi op de vaas blijven staan. Wil jij helemaal uitpakken en meer dan 500 regenboog rozen bestellen? Dan adviseren wij jou om contact op te nemen met onze klantenservice: verkoop@surprose.nl.  

Regenboog rozen versturen 

Als de regenboog rozen, samen met de persoonlijke boodschap en eventueel een bijpassend geschenk als een glasvaas, of een flesje wijn klaar staan voor verzending worden deze verstuurd met DHL. Wij leveren onze regenboog rozen naar meerdere landen in Europa. 

Regenboog rozen als symbool 

In veel culturen is de regenboog het symbool van hoop en bescherming. Vanuit de christelijke cultuur wordt de regenboog gezien als symbool van verzoening. “Na de zondvloed beloofde god dat de aarde nimmer meer diep onder water zou komen en om deze belofte kracht bij te zetten zou voortaan regelmatig een regenboog verschijnen.” 

In onze moderne tijd staat de regenboog vaak symbool voor multicultureel en diversiteit. Zo is de regenboog ook als symbool gekozen voor Zuid-Afrika, ook wel de “Rainbow Nation” genoemd. Dit omdat verschillende rassen en culturen verenigd worden in hetzelfde land. 

Ook de LHBTIQ+ beweging heeft de regenboog als symbool omarmt, regenboogvlaggen kom je dan ook overal ter wereld tegen waar men strijdt voor gelijkheid en acceptatie van homorechten. 
De regenboog is een heel herkenbaar symbool met een positief gevoel. Vandaar ook dat vele kinderspeelplaatsen, crèches en scholen genoemd zijn naar de regenboog. 

Regenboog rozen laten bezorgen 

Regenboog rozen zijn een bijzonder geschenk voor vele gelegenheden. De kleuren zijn fascinerend en de bloem behoudt haar natuurlijke uitstraling. Door regenboog rozen te schenken geef je een bijzondere boodschap af. Dat kan natuurlijk een symbolische waarde hebben, maar hoeft niet. 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum