Bijzondere blauwe rozen bestellen

Blauwe rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Rozenboeketten Rozen met cadeau Rozen voor Verjaardag

Bestel blauwe rozen bij Surprose

Blauwe rozen bestellenBestel een uniek boeket met blauwe rozen. De bijzonder blauwe rozen worden met de hand gebonden tot een prachtig boeket en vers verzonden vanuit de kweker naar het gewenste adres. Geef zelf de gewenste bezorgdatum aan.

Blauwe rozen zijn een unieke keuze. Een boeket blauwe rozen is een uitstekend cadeau voor een man of iemand wiens favoriete kleur blauw is. Daarnaast zijn rozen in blauw geweldig voor het vieren van een verjaardag, afstuderen of gewoon voor de lol. Met Surprose kan het aantal blauwe rozen precies worden gekozen zodat het bloemengeschenk perfect past bij de gelegenheid. Wees speciaal en bestel speciale hoogwaardige rozen!

Laat blauwe rozen bezorgen

Laat blauwe rozen bezorgen bij jou en je dierbare waar je maar wilt door online te bestellen bij Surprose. Kies simpelweg voor het blauwe rozenboeket of het blauwe rozenassoriment, klik op "Nu bestellen" en ga naar de kassa via de winkelwagen rechtsboven. Daar vult u een afleverlocatie en de afleverdatum in en rondt u de betaling af. Optioneel kunt u ook uw naam en een bericht toevoegen met onze gratis wenskaart. Vervolgens laat Surprose uw blauwe rozen vers en mooi aanleveren op de gewenste datum. Naast gratis wenskaartje wordt het boeket bezorgt in een geschenkverpakking.

Kies zelf het aantal blauwe rozen

Blauw rozenboeket: hier bestellen
Blauwe rozen bestellen

Bestel een boeket met unieke blauwe rozen. De grote van het boeket bepaal je helemaal zelf! Via de categorie “kies je eigen aantal” bepaal je zelf de hoeveelheid rozen. Hoe groter het boeket hoe groter het cadeau! Bij Surprose kunt u zelf het aantal blauwe rozen kiezen en bestellen. Bovendien kan er zelfs een witte roos in het midden van het boeket worden geplaatst. De blauwe rozen zijn ongeveer 60 cm lang.

De betekenis van blauwe rozen

Blauwe rozen zijn de meest magische rozen. Ze symboliseren het onmogelijke / onbereikbare. Omdat de blauwe roos  zelf niet echt bestaat, maar een witte roos blauw gekleurd is met aquarellen, staat hij voor iets dat nauwelijks lijkt te bereiken. Dus een boeket blauwe rozen wordt bewonderd en vereerd als een onrealiseerbare droom. Bestel bij Surprose en ontvang een zeer diepe en opvallend frisse blauwe roos die de ontvanger verbaast met zijn onmogelijke schoonheid.

Hoe worden blauwe rozen gemaakt?

Deze rozen veranderden in één dag van crème in blauw. Ze nemen de inkt, die overigens volkomen natuurlijk is, op via de steel. De diepblauwe inkt is op waterbasis en biologisch afbreekbaar. Wanneer u uw blauwe rozen bestelt, maakt Surprose ze speciaal voor u. We hebben echter één dag nodig voor het kleurproces, wat betekent dat de vroegst mogelijke leverdatum twee tot drie dagen is.

Belangrijke informatie over bijzonder gekleurde rozen

De verse rozen zijn behandeld met een milieuvriendelijke inkt. Let erop dat bij het afsnijden van de steel gekleurde vloeistof uit de stelen vrij kan komen. Vermijd contact met kleding en kwetsbare oppervlakken om vlekken te voorkomen. Wil je iets speciaals doen en zelf de rozen voor een speciale gelegenheid overhandigen? Onze tip: maak gebruik van waterflesjes onder aan de steel. Deze zorgen ervoor dat er uit de steel geen inkt meer kan lekken, maar ook dat de rozen nog voldoende water krijgen. Een win-win situatie! 

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum