Rozen van de groothandel

Rozen van de groothandel

 Zakelijk rozen bestellen bij de groothandel

Rozen direct van de kweker Rozen direct van de kweker

Ook als je op zoek bent naar grote aantallen rozen ben je bij Surprose aan het juiste adres. Omdat alle rozen direct van de kweker komen, kan Surprose ook grote aantallen rozen, vers en van dezelfde kwaliteit leveren. Aantallen vanaf 500 stuks zijn geen enkel probleem, mits twee werkdagen van tevoren besteld. Grote aantallen verse rozen worden vaak besteld voor grote evenementen of het uitdelen van rozen voor een bepaalde gelegenheid. Zo is het ook mogelijk om grote aantallen verse rozen, direct van de kweker bij Surprose te laten verpakken per stuk. Dit is de juiste methode om voor een evenement rozen weg te geven. Immers als je een roos weggeeft op een evenement wil je graag dat de ontvanger met een verse roos thuis komt die nog minstens een week op een vaasje staat te shinen! Vraag daarom naar de mogelijkheden voor het verpakken van onze rozen per stuk op een waterflesje. Dat kan per stuk in een doorzichtige folie, maar ook per stuk in papier.

Bij grote aantallen werkt verpakken in doorzichtige folie beter. De rozen worden dan per stuk op een waterflesje (ook wel tube genoemd) gezet en per stuk in folie gewikkeld. Eventueel kan op de binderij naar wens een persoonlijke boodschap of speciaal kaartje worden toegevoegd. Bij grotere aantallen worden vaak speciale kaartjes van onze klanten aangeleverd, die wij dan per roos mee-verpakken, zodat elke roos de juiste boodschap aan de ontvanger kan overbrengen.


De voordelen van rozen afnemen bij Surprose

Bestellen op rekening, (na goedkeuring van je dossier)
Mogelijkheid voor een standaardkorting bij frequente bestellingen
Levering met eigen vervoer van Surprose ook mogelijk. Gegarandeerde bezorging op gewenste dag
Gratis geschenkverpakking inclusief wenskaartje of videoboodschap


Gegarandeerd verse rozen met groothandelskorting

Omdat Surprose dus ook als groothandel kan optreden naar zakelijke klanten kan er altijd een interessante korting aangeboden worden. Dit is sterk afhankelijk van het aantal rozen, het seizoen, de termijn tussen bestellen en leveren en welke soort rozen. Ben je op zoek naar rozen tegen groothandelsprijzen? Vraag dan per mail verkoop@surprose.nl of per telefoon +31 541 299 859 naar de mogelijkheden.

Groothandel rozen bestellen Groothandel rozen bestellen

Groothandel rozen bestellen:

 1. 100 tot en met 500 zwarte rozen
  100 t/m 500 zwarte rozen
  € 275,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 2. 100 t/m 500 blauwe rozen
  100 t/m 500 blauwe rozen
  € 275,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. 500 t/m 1001 rode rozen - EverRed
  500 tot en met 1001 rode rozen - EverRed
  € 975,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 4. 100 t/m 499 rode rozen - EverRed
  100 tot en met 499 rode rozen - EverRed
  € 195,00
  Leverbaar in 3 werkdagen

Rozen, vers van de kweker, uit verschillende landen

Altijd de beste kwaliteit, zo snel mogelijk verwerkt!
Het maakt niet uit of de rozen uit Nederland, Duitsland,  Afrika of Zuid Amerika komen, ze zijn altijd vers gesneden bij de rozenkwekers en komen rechtstreeks via een centraal punt in Nederland (Aalsmeer) naar onze binderij. Dit zonder tussenkomst van handelaren, hetgeen garant staat voor korte lijnen en het beperken van vervoersbewegingen. Meer informatie over een aantal kwekers die leveren aan Surprose. 

Zakelijke rozen bestellingen met speciaal vervoer

Voor orders van enkele boeketten, of rozen per stuk tot ca. 300 stuks maken we gebruik van DHL als vervoerder. Dit wordt in onze standaard dozen geleverd. Gaat het echter om grote aantallen, of de wens de rozen aan te leveren op emmers, bijvoorbeeld om ze uit te delen, dan kunnen we ook speciaal vervoer regelen. Doorgaans doen we dat met eigen vervoer binnen Nederland en Duitsland. Wanneer de rozen verder, eventueel gekoeld vervoerd moeten worden tijdens de zomermaanden, dan regelen wij daarvoor speciale koeriers met gekoelde bestelbussen of vrachtauto's. Vraag aan onze afdeling verkoop naar de mogelijkheden voor speciaal transport van onze verse rozen.

Groothandel rozen kopen Groothandel rozen kopen

Eigen aantal rozen bestellen

 1. Kies je aantal roze rozen - Sophia Loren
  Roze rozen XXL - Kies je aantal (Sophia Loren) - 10 t/m 99 rozen
  € 32,50
  Leverbaar in 3 werkdagen
 2. 10 t/m 99 rode rozen - EverRed
  Rode rozen - Kies je aantal (EverRed) - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
 3. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 4. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum