Rozen bestellen voor zakelijke evenementen

Rozen voor evenementen en feesten

Wil jij zakelijk rozen bestellen voor een evenement of feest? Dat kan zeker! We denken graag met je mee, over welke roos het beste bij de gelegenheid past, over de verpakking en het evenement zelf. Door te weten voor wat voor soort evenement je de rozen nodig hebt, zijn we al een heel eind in de goede richting. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Hieronder een aantal soorten evenementen waarbij rozen zou kunnen gebruiken. Een aantal van deze evenementen worden nog verder toegelicht.

 • Diploma-uitreiking;
 • Bruiloft;
 • Jubileumfeest;
 • Festivals;
 • Beurzen etc.

Rozen voor een diploma-uitreiking laten bezorgen

Rozen voor een diploma-uitreiking Heb je rozen nodig voor een diploma-uitreiking? Wil je graag rozen per stuk uitdelen aan de studenten die zijn geslaagd? Bij Surprose bestel je de benodigde hoeveelheid rozen met de daarbij behorende verpakkingen per stuk. Wij adviseren je waar nodig en helpen je om de diploma-uitreiking van de studenten nog mooier te maken. Het moet immers wel een dag zijn om niet te vergeten! Allereerst de kleur, heb je een specifieke wens voor een kleur? Een kleur uit het logo van de school bijvoorbeeld, of wil je een statement maken met regenboog rozen? Als je hebt besteld zorgen wij ervoor dat elke roos apart wordt verpakt in een folie en een waterflesje aan de steel. Zo zullen de rozen niet tegen elkaar aan schuren en krijgen ze voldoende water tot het moment van uitdelen! Wij laten de rozen dan bezorgen op de gewenste locatie, het enige wat jullie dan nog hoeven te doen, is uitdelen!

Wat moet je doen?

 1. Kies een kleur en bepaal de hoeveelheid;
 2. Kies het aantal verpakkingen dat je nodig hebt;
 3. Rond je bestelling af.

Heb je vragen of wil je graag dat we even met je meedenken? Neem dan even contact met ons op!

Rozen bestellen voor een bruiloft

Rozen voor een bruiloft Voor een bruiloft kun je de rozen op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt er boeketten van maken, corsages, maar ook de zaal decoreren! Rozen zijn niet voor niks de bloemen van de liefde. Prefect dus voor een bruiloft. Zet boeketten op de tafels of decoreer de wand achter het bruidspaar met rozen. Decoreer een boog met rozen in de zaal of deel aan het einde van de avond rozen per stuk uit aan alle gasten! Decoreer de bruidstaart met rozen of hang rozen aan de stoelen in de trouwzaal.

Je kunt voor speciale gelegenheden onze rozen ook per stuk bestellen, ook kun je ze dan laten verpakken als je dat graag zou willen. Rozen per stuk kun je tot maar liefst 1001 stuks op de webshop bestellen. Heb je meer rozen nodig, of kun je niet vinden waar je naar opzoek bent? Neem dan even contact met ons op, dan zullen we kijken wat we nog meer voor je zouden kunnen doen. Alle rozen in ons assortiment zijn van topkwaliteit en stralen dit ook uit. Elegante rozen in alle kleuren!

Voor een jubileumfeest rozen kopen

Komt er een groot feest aan, waarvoor je als aankleding rozen wilt gebruiken? Of wil je  ze liever per stuk uitdelen aan de gasten? Wij denken graag met je mee. In ons assortiment hebben wij een aantal rozenboeketten gesorteerd, die perfect passen bij een jubileum. Ook kun je de rozen per stuk laten bezorgen. Als je dat zou willen, kunnen we ze zelfs per stuk voor je verpakken! Heb je speciale wensen die misschien niet helemaal overeenkomen met ons aanbod? We willen het er toch graag met je over hebben. Misschien zijn er nog andere mogelijkheden en kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.

Rozen voor evenementen en feesten:
 1. 100 t/m 499 zachtroze rozen
  100 tot en met 499 zachtroze rozen (Sweet Revival)
  € 195,00
  Leverbaar in 2 werkdagen
 2. 10 t/m 99 zalmkleurige rozen
  Zalmkleurige rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 24,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. Kies je aantal gele rozen - 10 t/m 99 rozen
  Gele rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
 4. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 24,00
 5. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 6. 10 t/m 99 rode rozen - Red Naomi
  Rode rozen - Kies je aantal (Red Naomi) - 10 t/m 99 rozen
  € 24,00
 7. Kies je aantal dieprode rozen - Black Bacarra
  Dieprode rozen - Kies je aantal (Black Baccara) - 20 t/m 99 rozen
  € 59,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 8. 10 t/m 49 regenboog rozen
  Regenboog rozen - Kies je aantal - 10 t/m 49 rozen
  € 29,50

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum