Gelegenheden om zakelijk rozen te bestellen

Gelegenheden om zakelijk rozen te bestellen

Gelegenheden om zakelijk rozen te versturen

Gelegenheden zakelijk rozen bestellen Er zijn talloze gelegenheden te bedenken waarom je zakelijk rozen zou kunnen bestellen en versturen. Je kunt boeketten versturen naar collega’s en zakelijke klanten, maar het kan ook zijn dat je rozen nodig hebt voor een evenement. Bij het aankleden van een bruiloft, receptie of feest bijvoorbeeld. Of je nou een bloemist, weddingplanner, inkoper of ondernemer bent en je bent op zoek naar rozen, dan ben je bij Surprose goed.
Wij versturen verse rozen, die direct van de kweker komen. Dit betekent dat wanneer jij rozen bij ons besteld, de rozen speciaal voor jou bij de kweker zullen worden gesneden, vervolgens verpakt zullen worden en naar het gewenste adres zullen worden verstuurd. Je krijgt bij ons altijd de meest verse rozen van de beste kwaliteit!

Verschillende gelegenheden om rozen te verzenden op een rijtje:

  • Een zieke collega beterschap wensen;
  • Een jarige collega feliciteren;
  • Een jubileum van het bedrijf of collega;
  • Het behalen van een bijzondere prestatie als een prijs of target;
  • Het sterkte wensen van een nabestaande;
  • Verwelkom een nieuwe collega;
  • Bedank je klant voor een prettige samenwerking;
  • Je collega heeft een nieuwe woning;
  • Het bedrijf waarmee je samenwerkt heeft een nieuw pand;
  • Verwelkom een nieuwe klant.

Hieronder geven we nog een aantal tips voor de rozenboeketten en de gelegenheden die er zijn om met je bedrijf rozenboeketten te versturen!

Zakelijke rozenboeketten:

Rozen versturen naar een zieke collega

Als één van je medewerkers ziek is, dan kun je natuurlijk een rozenboeket versturen, om de collega beterschap te wensen. Het is bewezen dat bloemen in huis je een positief gevoel geven, waardoor iemand zich een stukje beter zou kunnen voelen. Met het versturen van rozen naar een zieke collega, wens je hem/haar beterschap, maar verstuur je dus ook een positief gevoel. Ga voor een rozenboeket dat past bij de huisstijl van het bedrijf, of een kleur die je collega mooi vindt. Bedenk wel, dat alle kleuren van de rozen een betekenis hebben. Als deze collega geen liefdespartner is, dan kun je dus misschien beter wegblijven van de rode rozen! Stuur dan liever gele-, oranje- of roze rozen!

Een personeelslid is jarig, stuur rozen!

Wens iemand een fijne verjaardag en fijn nieuw levensjaar dat ze tegemoet gaan. Door een jarige collega rozen te sturen feliciteer je deze collega, maar toon je ook dat je deze collega waardeert voor het geleverde werk. Weet je de leeftijd van deze collega? In onze categorie kun je zelf het aantal rozen invullen dat je wilt versturen! Je kunt er dan dus ook voor kiezen om de leeftijd van de collega in rozen te versturen. Voor een verjaardag kun je het beste een gemengd rozenboeket, gele, roze, oranje of groene rozen versturen. Deze kleuren rozen staan namelijk voor warmte, vreugde, dankbaarheid en verrassingen die het nieuwe jaar met zich mee brengt. Een gemengd boeket symboliseert het vieren van het leven. Meer boeketten voor een verjaardag zien? Kijk dan op onze pagina: Verjaardag. Bij Surprose is het mogelijk een een lijst aan te leveren van de data waarop je medewerkers jarig zijn en de bij hen horende adressen. Wij zorgen er dan voor dat alle medewerkers voor hun verjaardag een boeket krijgen toegestuurd om de jarige medewerker te feliciteren. Een nieuwe collega in het team die ook binnenkort jarig is? Geen probleem, een mailtje is genoeg om deze collega toe te voegen aan het bestand! Geef je wensen aan en wij gaan voor jou opzoek naar het perfecte boeket. Alle jarige medewerkers kunnen een week genieten van topkwaliteit rozen!

Rozen bestellen voor een jubileum

Zakelijk rozen bestellen

Een personeelslid al 12,5 of 25 jaar of zelfs 50 jaar in dienst? Daar hoort een origineel jubileum cadeau bij! Feliciteer en bedank de medewerker met deze mijlpaal en bestel een prachtig en onvergetelijk boeket rozen van Surprose om dit te vieren. Een passend jubileum geschenk is lastig om te vinden, maar met rozen zal de verrassing altijd goed tot uiting komen. Geef de werknemers het aantal rozen cadeau dat bij het jubileumjaar past door een eigen aantal rozen te kiezen in de categorie ‘kies je eigen aantal’. Geef roze rozen om dankjewel te zetten voor de goede inzet in deze afgelopen jaren, of geef witte rozen die symbool staan voor loyaliteit aan het bedrijf.
Heeft het bedrijf zelf een jubileum? Bij Surprose kunnen erg bijzondere gekleurde rozen besteld worden, bijvoorbeeld in de kleuren van uw bedrijf! Neem hiervoor contact met ons op.

Het behalen van een bijzondere prestatie als een prijs of target

Wanneer iemand een bijzondere daad heeft gedaan en hiermee een prijs heeft behaald moet dit gevierd worden. Geef een vrolijke kleur van rozen cadeau om jouw waardering te uiten. Wanneer het hele werknemersteam een bijzondere prestatie geleverd heeft kan je er ook voor kiezen om aan iedereen 1 bijzondere roos te geven, bijvoorbeeld in de kleuren van het bedrijf. Neem contact met ons op om dit werkelijkheid te maken. Weet je niet welke rozen geschikt zijn voor een bepaalde prestatie of prijs die is behaald? Kies dan voor een gemengd boeket en zorg altijd voor vreugde en een fijn gevoel bij de ontvanger!

Verwelkom een nieuwe collega

Val bij een nieuwe collega gelijk met de deur in huis door een vrolijk welkomstgeschenk te bestellen via Surprose. Geef vertrouwen aan de nieuwe collega door vlak voor de eerste werkdag een topkwaliteit boeket rozen op te sturen en op het wenskaartje wat aanmoedigende woorden te zetten. Op deze manier zal de nieuwe college met veel plezier en enthousiasme beginnen aan de eerste dag. Het is bewezen dat een tevreden werknemer ook productiever is op de werkvloer. Zorg voor een tevreden werknemers door bijvoorbeeld een boeket gemende rozen te sturen als aanmoediging voor een aantal leuke en productieve jaren binnen het bedrijf.

Bedank je klant voor een prettige samenwerking

Heb je een goede businessdeal afgesloten en heeft het voor beide partijen goed uitgepakt? Bedank dan jouw zakenpartner of klant voor de soepele en goede samenwerking. Verzend rozen naar de klant om iemand te bedanken voor de fijne samenwerking. Verstuur een gemend boeket rozen als prachtig dankjewel geschenk, of een monotone kleur die vreugde uitstraalt, zoals oranje, roze of gele rozen. Zorg ervoor dat de klant nog een productieve samenwerking aan wil gaan door de vorige deal compleet en prachtig af te sluiten met een boeket rozen van Surprose.

Verwelkom een nieuwe klant

Begin een nieuwe klantrelatie goed door een uiting van waardering te geven met een topkwaliteit boeket rozen van Surprose. Bestel en verstuur een prachtig rozenboeket waar iedereen door verrast zal worden. Bestel rozen in de kleur van het bedrijf van de nieuwe klant, of een kleur die vreugde uitstraalt zoals geel, oranje of roze. Je kunt natuurlijk ook een boeket sturen in de kleur en stijl van je eigen bedrijf. Laat een onvergetelijke indruk achter bij jouw nieuwe klant!

Zakelijke rozenboeketten:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum