Zakelijk bloemen bestellen op rekening

Zakelijk bloemen bestellen op rekening

Zakelijk bloemen bestellen op rekening

Zakelijk bloemen bestellen op rekening is bij Surprose meer dan vanzelfsprekend. Wij proberen onze klanten in elke stap van het aankoopproces te ontzorgen. Van het kiezen van een perfect boeket met passend geschenk tot aan het afrekenen en afleveren in onze luxe geschenkverpakking. Ook denken wij graag mee wanneer je een out of the box concept hebt waarbij onze rozen het concept compleet maken. Denk aan gepersonaliseerd/geverfde rozen, rozen per stuk en gepersonaliseerd verpakt, maar ook aan grote hoeveelheden rozen voor bijvoorbeeld een evenement.

Alle exclusieve rozen van Surprose komen rechtstreeks van de rozenkweker, via de binderij, op de meest duurzame manier bij jouw collega, klant of zakenrelatie in de vaas. Omdat wij precies weten welke roos van welke rozenkwekerij komt verkopen wij altijd soortechte rozen. Het betekent ook dat onze rozen veelal verser zijn dan wanneer je ze bij de bloemist koopt. Tel daar nog eens ons unieke en uitgebreide assortiment bij op en je bestelt voortaan zakelijk (en ook privé) al je rozen bij Surprose.

Zakelijke rozenboeketten:

Zakelijke bloemenzakelijk rozen bestellen

Bedrijven die een partner zoeken voor hun zakelijke bestellingen worden bij ons in de watten gelegd. Wij denken met liefde mee als het gaat over een creatieve marketingactie, terugkerende verjaardagen of dagelijkse orders. Wij zijn, door onze jarenlange ervaring, in staat om invulling te geven aan de meest creatieve personalisatie wensen. Denk hierbij aan het personaliseren van de rozen zelf, van de unieke bedankt kaart tot aan het verpakken en aanleveren van de rozen.

Zakelijk bloemen versturen
In onze binderij is het een ware kleurenexplosie. Duizenden rozen in alle kleuren, maten en soorten staan hier bij elkaar. Een indrukwekkend tafereel. In de binderij worden de rozen gebonden naar aanleiding van de vraag van de klant. Dat kan een boeket voor een jarige collega zijn, maar ook 100 losse rozen zijn, per stuk verpakt in een gepersonaliseerd waterflesjes voor rozen, 25 boeketten regenboogrozen of een boeket met 999 White Avalanche rozen voor een exclusieve klant. Keuze genoeg bij Surprose!

De meeste boeketten bestaan alleen uit rozen, ook worden er boeketten samengesteld met gipskruid, panicum of eucalyptus. In onze webshop vind je ons assortiment. Maar wanneer je zakelijk bloemen wilt versturen zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met onze klantenservice, die ma. - vr. van 9 tot 17 uur bereikbaar is op +31 541 299 859 en verkoop@surprose.nl.

Een zakelijk cadeau

Het ontvangen van rozen is altijd een cadeautje of dit nu privé of zakelijk is. Dit heeft ook te maken met de luxe verpakkingen waarin wij onze rozen versturen. Er is altijd een doos die past bij het formaat van het boeket. We hebben kleine smalle dozen voor de enkele rozen en natuurlijk grotere dozen voor de grotere boeketten. De afzender kan online een persoonlijke boodschap achterlaten, dit bieden wij gratis aan. Deze boodschap staat op een kaartje, dat samen met 2 zakjes snijbloemenvoeding en de verzorgingstips in een envelop gaat. Deze envelop wordt met een sluitsticker vastgezet op de insert zodat er niets gaat schuiven in de doos en de rozen niet beschadigen. Dan wordt de doos gesloten en gaat het adresetiket erop. Al deze handelingen zijn handwerk en worden met heel veel liefde voor onze rozen uitgevoerd. De rozen kunnen nu de binderij verlaten.

Wij versturen al onze Surprose dozen naar diverse landen in Europa met DHL, de koeriersdienst die volgens de GoGreen-methode rijdt. DHL brengt de rozen zo snel en duurzaam mogelijk naar de voordeur van de ontvanger.

Zakelijke rozenboeketten:

Zakelijk bloemen bezorgen

Zakelijk bloemen bestellen en laten bezorgen? Bij Surprose kun je eenvoudig rozen bestellen op rekening. Na goedkeuring van jouw dossier wordt er een klantaccount aangemaakt, waardoor je op rekening kan bestellen. Voor zakelijke klanten die frequent bestellen hanteert Surprose aantrekkelijke kortingen. Neem contact op met de afdeling verkoop om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren onze exclusieve rozen graag aan personeel, relaties, partners óf voor evenementen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum