Gekleurde rozen voor jouw bedrijf

Gekleurde rozen voor jouw bedrijf

Rozen, speciaal voor jouw bedrijf!

Rozen die bij jouw bedrijf passenEen boeket versturen dat bij jou bedrijf past? Of liever per stuk verpakte rozen uitdelen of rozen als decoratie gebruiken die passen bij huisstijl van jouw bedrijf? Bij Surprose is het mogelijk. We denken graag met je mee, om te kijken naar de mogelijkheden, zodat onze rozen, perfect bij jou passen! Wanneer de rozen bij je huisstijl passen, zal er sneller herkent worden dat ze van jouw bedrijf komen.

Rozenboeket passend bij jouw bedrijf

Heb je de webshop bekeken en zit er geen boeket tussen die past bij jouw bedrijf en huisstijl? Wil je bijvoorbeeld de rozen van het ene boeket maar het groen van een ander boeket? Dat kan simpel geregeld worden. Samen zullen we de wensen bespreken en zoeken naar een geschikt boeket voor jouw bedrijf. Vervolgens zullen we ervoor zorgen dat jij dit boeket kunt bestellen, wanneer jij dit wilt. Bij bestelling zullen de boeketten met de hand worden gebonden en vers voor de gewenste leverdatum worden verstuurd. Je krijgt altijd verse rozen van topkwaliteit.

Rozen in je bedrijfskleuren

Rozen in de kleuren van een vlagWil je zakelijk rozen bestellen voor een bedrijf en is het belangrijk dat het boeket bij de huisstijl past, kies dan een kleur rozen uit dat goed combineert met de huisstijl van het bedrijf dat de rozen ontvangt. We kunnen zelfs rozen speciaal laten kleuren naar wens van onze klanten. Er zijn vele kleurcombinaties mogelijk. Deze rozen laten we vanuit de kwekerij kleuren bij een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld kleurcombinaties mogelijk met de kleuren van de Nederlandse, Duitse, en Belgische vlag. Ook tweekleurige rozen zijn op bestelling leverbaar: de kleuren blauw-wit, rood-wit of groen-wit zijn uitermate geschikt voor een feestje voor een bedrijf, voor een sportclub of organisatie die bepaalde kleuren als uitstraling van haar organisatie heeft. Heb je specifieke kleuren in bijvoorbeeld je logo, waardoor jouw bedrijf herkenbaar is? Wij kunnen dan rozen laten kleuren, zodat de rozen dezelfde herkenbaarheid hebben! Wanneer de ontvanger(s) dan de rozen zien, zullen ze meteen weten van wie de rozen afkomstig zijn. Daarbij maak je ook een enorme indruk op de ontvanger. Het laten kleuren van rozen toepasselijk bij je bedrijf is erg uniek en exclusief!

Boeketten rozen:

Het kleuren van de rozen

Standaard voeren we al regenboog rozen, blauwe rozen en zwarte rozen. Deze zijn allemaal op dezelfde wijze ingekleurd met biologisch afbreekbare inkt. Hetzelfde proces wordt ook gebruikt om de rozen naar wens in te kleuren. Dit is dezelfde inkt die ook wordt gebruikt om de bekende M&M’s hun kleur te geven. De inkt wordt vervolgens opgenomen in de haarvaten die in de steel zitten, waardoor de rozen de gewenste kleur krijgen. Dit kan al vanaf 20 rozen, mits in dezelfde kleur. De levertijd voor speciaal gekleurde rozen op wens van onze klanten bedraagt 5 werkdagen.

Let op! Het kan bij deze rozen gebeuren, dat er uit de steel nog enkele druppels inkt uit lekt. Voor de roos is dat niet erg, maar houd de rozen uit de buurt van kleding en andere oppervlakken die inkt kunnen opnemen.

Zakelijk rozen bestellen

Zakelijk rozen bestellenZakelijk rozen bestellen bij Surprose is automatisch een keus voor de beste kwaliteit rozen, altijd met zorg verpakt in een luxe geschenkverpakking, met gratis wenskaart. Wil je een fles wijn of champagne toevoegen aan jouw zakelijke bestelling? Geen probleem. In de winkelwagen kun je meerdere cadeaus naar keuze toevoegen aan jouw bestelling. Rozen voor een zakenrelatie zijn een perfect geschenk. Let wel bij het invullen van de gegevens dat de naam en waar nodig de bedrijfsnaam bij het bezorgadres ingevuld staat. Zo is het voor degene die het pakket in ontvangst neemt duidelijk voor wie het pakket binnen het bedrijf bedoeld is. Het is natuurlijk van belang dat de rozen zo snel mogelijk na ontvangst worden uitgepakt en op de vaas met vers water gezet worden. Vul in het gratis wenskaartje een persoonlijke boodschap in voor de ontvanger, wanneer dit niet gebeurt worden de rozen anoniem verstuurd en weet de ontvanger niet van wie de rozen afkomstig zijn.

Wat moet je hiervoor doen?

Heb je al rond gekeken in ons assortiment? Misschien zit er iets tussen dat je aanstaat of waar je een kleine aanpassing in zou willen zien. Wil je graag een ander boeket of de rozen speciaal laten kleuren? Neem in beide gevallen even contact met ons op. Wij horen graag van je:

  • Wat je specifieke wensen zijn (denk aan gelegenheid, kleur, samenstelling etc.);
  • Ben je geïnteresseerd in een boeket of per stuk verpakt;
  • Of je al een zakelijk account hebt.

Boeketten rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum