50 t/m 99 blauwe rozen

Leverbaar in 3 werkdagen
Blauwe rozen vanaf 50 stuks   + € 2,75

* Verplichte velden

Totale prijs

€ 137,50

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Van 50 t/m 99 blauwe rozen

Je kunt hier zelf bepalen of je 50, 55, 65, 70 of 99 blauwe rozen in je boeket wilt hebben. Is er een jubileum, is iemand 65 jaar geworden of is er een andere reden waarom je graag een specifiek aantal rozen zou willen bestellen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bij Surprose kun je tot en met 500 blauwe rozen eenvoudig online bestellen. 

Meer informatie
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Wil je een rode of witte roos in het midden van het boeket hebben? Ook dat kan. Vul hier in hoeveel blauwe rozen je in jouw boeket wilt hebben. Vervolgens ga je naar je winkelmand, scrol daar iets naar beneden en dan kun je daar een rode of witte roos toevoegen aan het boeket. Onze bloembindsters zullen deze roos in het midden van je boeket verwerken.

*Deze rozen hebben een blauwe kleur door blauwe inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

*Deze rozen zijn erg groot, daardoor kunnen er tot en met ca. 70 rozen in 1 boeket worden gebonden. Grotere aantallen rozen zullen in meerdere boeketten worden gebonden.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum