9 romantische tips met rozen

9 romantische tips met rozen

Wees romantisch met rozen

Romantiek met rozen Ben je verliefd, verloofd, pas getrouwd of zit je in een relatiedip? Allemaal redenen voor romantiek. En wat past er beter bij romantiek dan rozen? Dan hebben we het niet over een lullig bosje supermarkt-rozen, maar over exclusieve rozen met karakter. Geef je rozen cadeau? Dan geef je liefde en passie. In dit artikel vind je 9 romantische tips met rozen!

#1 Pak groots uit

Is jouw liefde groots en wil je dat vertellen met rozen? Bestel dan een bos rozen waarbij het aantal rozen staat voor het aantal dagen, weken, maanden óf jaren dat je samen bent. Bij Surprose bestel je een boeket tot wel 1001 rozen! Tip: voeg een witte roos in het midden toe voor een liefdevol komend jaar samen.

#2 Rozen en champagne

Rozen cadeau geven wordt nog ultiemer wanneer je er een fles sprankelende champagne bij geeft. Zoals een fles Moët & Chandon Ice Impérial in een prachtige witte fles of een Moët & Chandon Champagne Impérial Rosé in geschenkverpakking. Bij Surprose verpakken wij het door jouw geselecteerde boeket rozen én de fles champagne in een unieke Surprose geschenkverpakking, zodat het uitpakken altijd een feestje is.

#3 Romantisch rozenblaadjes strooien op bed

Hoe romantisch is een spoor van rozenblaadjes naar een kamer vol kaarsjes en een bed met nog meer rozenblaadjes? Een zwoel muziekje op de achtergrond en jullie avond kan niet meer stuk. Als dit niet het toppunt van romantiek is, dan weten wij het ook niet meer.

#4 Geef symboliek

Niet alleen rode rozen hebben symboliek, die van passie en romantiek. Perfect voor jouw geliefde natuurlijk. Maar ook andere kleuren rozen hebben betekenis. Zo symboliseren blauwe rozen mysterie en rebellie. Groene rozen frisheid en verbazing, oranje rozen warmte en vreugde. En staan witte rozen ​​symbool voor onschuld, zuiverheid en loyaliteit, ook een passend cadeau bij een frisse start. Kies de kleur van je rozen dus zorgvuldig uit.

Flowerbox van rozen #5 Maak een flowerbox

Je hebt ze vast een keer voorbij zien komen, de steeds populairder wordende ‘flowerboxes’. Rond of vierkant met witte, rode of roze rozen erin, soms aangevuld met gipskruid. Hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan en jouw geliefde te verrassen met een persoonlijk en romantisch cadeaudoosje gevuld met rozen? Onze rozen, mits je ze goed verzorgd, blijven ruim twee weken in de flowerbox staan. 

#6 Voeg een persoonlijke videoboodschap toe

Ben jij niet in de gelegenheid om jouw geliefde persoonlijk te verrassen met rozen. Of durf je niet… Surprose heeft sinds kort een nieuwe service toegevoegd aan haar assortiment, zodat jij jouw boodschap zo persoonlijk mogelijk kunt overbrengen, namelijk via een videoboodschap. Het is mogelijk om een videoboodschap op te nemen op het moment dat het jou uitkomt, dus neem hier de tijd voor.

#7 Kies je eigen aantal rozen

Kies je aantal rozen Wist je dat het aantal rozen dat je geeft ook een betekenis heeft? Wanneer je iemand één losse roos geeft bezegel je hiermee je relatie. Je wil zeggen ‘ik hou nog steeds alleen van jou’. 3 Rozen worden vaak gegeven bij een jubileum. Je geeft 10 rozen wanneer je je geliefde wilt laten weten dat jullie relatie perfect is. 13 Rozen geef je aan je geheime aanbidder, een perfect cadeau voor Valentijnsdag. Wil je je excuses aanbieden? Geef dan 15 rozen. Een boeket met 50 rozen is een liefdesgebaar van onvoorwaardelijk liefde. En wil je er nog meer liefde instoppen? Ga dan voor 100 rozen. Hiermee laat je weten dat jouw geliefde de ware is, voor altijd! Wil je toch nog een stapje verder? Dan geef je 365 rozen en laat je met deze grote bos rozen weten dat je iedere dag van het jaar van je geliefde houdt.

#8 Maak een taart en decoreer deze met verse rozen

Liefde gaat door de maag. Hoe romanistisch is een zelfgemaakte taart gedecoreerd met rozen? Rozen kunnen je taart nét dat beetje extra geven of juist het middelpunt van de taart zijn. Wil je de rozen zo lang mogelijk mooi houden en ze na het eten van de taart nog gebruiken als decoratie? Gebruik dan onze kleine waterflesjes met water en voeding. Dan blijven de rozen zo’n twee weken staan.

#9 Geef pioenrozen

De pioenroos is één van de meest indrukwekkende en oogverblindende seizoensbloemen. De pioenroos, afgekort pioen, heeft maar een korte bloeiperiode, namelijk in de maanden mei en juni. Dat maakt de pioenroos in deze maanden dan ook een uniek en erg gewild romantisch cadeau.

Deze romantiek is te koop bij Surprose

Bij Surprose is alles mogelijk. Je bestelt de mooiste rozen in verschillende kleuren en soorten van 1 tot 1001 stuks. Al onze rozen worden verpakt in een luxe doos. Een persoonlijke (video)boodschap is altijd gratis en wordt, samen met twee zakjes rozenvoeding en verzorgingstips, meegeleverd in de doos. Zo wordt alleen al het uitpakken een romantisch cadeautje. Stel direct je romantische boeket rozen samen in onze webshop.

Boeketten voor geliefden:
 1. Roze-rood rozenboeket
  Rozenboeket roze-rood
  € 29,00
 2. 30 rode rozen met champagne 0,75l
  30 rode rozen met champagne 0,75l
  € 109,50
 3. Witte premium roos in geschenkdoos
  Witte premium long life roos in geschenkdoos
  € 24,95
 4. 10 t/m 99 rode rozen - Red Naomi
  Rode rozen - Kies je aantal (Red Naomi) - 10 t/m 99 rozen
  € 24,00
 5. 10 witte rozen - Avalanche
  10 witte rozen - Avalanche
  € 24,00
 6. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 24,00
 7. 10 witte rozen - David Austin
  10 witte David Austin rozen - Leonora
  € 69,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 8. Enkele rode roos, inclusief vaasje
  Enkele rode roos, inclusief vaasje
  € 12,50
 9. 10 zachtroze rozen - Sweet Revival
  10 zachtroze rozen - Sweet Revival
  € 22,50
 10. 15 rode rozen met gipskruid (XXL rozen)
  15 rode rozen met gipskruid (XXL rozen)
  € 49,00
 11. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 12. Drie rode rozen + vaasje + Lindt hart
  Sale!
  Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt hart
  Special Price € 22,50 Regular Price € 24,90

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum