Rozen als Halloween decoratie

Halloween is een feestdag die elke jaar weer valt op 31 oktober. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Maar zoals je zelf al hebt gemerkt, de afgelopen jaren heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in ons land. Eind augustus liggen de winkels al vol Halloween decoratie, zoals kostuums, uitgeholde pompoenen, spinnenwebben en geraamtes. In de woonwijken zie je steeds meer versierde huizen die bijna twee maand lang in het teken staan van Halloween. Maar niet alleen de buitenkant van deze huizen zijn versierd, achter sommige voordeuren waan je je in de maanden voor Halloween in het huis van de Adams Family.

Zwarte rozen voor Halloween

Verrassende Halloween decoratie

Ben jij gek op Halloween decoratie en ga je al vanaf half augustus los in en om je huis? Ken jij de voor de hand liggende Halloween decoraties wel? Plastic pompoenen, raamstickers, een spinnenweb, hangende vleermuizen en decoratie spinnen. Misschien kunnen wij je dan verrassen met onze pikzwarte rozen of met onze Halloween-oranje rozen. Exclusieve rozen die ruim twee weken staan. Rozen die helemaal passen bij de Halloween decoratie die je reeds in huis hebt.

Zwarte rozen voor Halloween

Zwarte rozen passen natuurlijk helemaal bij het Halloweenthema. Maar let op, je hebt zwarte rozen en zwarte rozen. In onze webshop vind je de Black Baccara, de oorspronkelijk dieprode roos, gekweekt in Nederland. Dit is een oud en erg bijzonder ras omdat de buitenkant van de rozenknop zo donker is, dat het bijna zwart is. Maar wil je echt een in en in zwarte roos kopen, zonder vleugje rood? Kies dan voor onze geverfde zwarte roos. Een hoogwaardige roos die geverfd wordt met een zwarte biologisch afbreekbare inkt. Hierdoor kleuren ook de bladeren mee.

Oranje rozen als Halloween decoratie

Indian SummerWil je geen zwarte rozen in huis kies dan voor onze oranje rozen. Deze rozen hebben een steellengte van ongeveer 50 centimeter en de knop van de bloemen hebben een prachtige fel oranje kleur waarmee ze zeker weten opvallen in jouw Halloween interieur.
Wil je nog iets meer pit? Kies dan onze vurige Indian summer mix. Een gemixt rozenboeket met oranje, rode en gele rozen, die samen in een vaas echt helemaal aansluiten bij het thema Halloween.

6 Tips voor rozen als Halloween decoratie

#1 Houd onze zwarte rozen vast tijdens je Trick of Treat rondje door de buurt. De rozen zijn een unieke aanvulling op je creepy Halloween outfit. Om ze zo vers mogelijk te houden gebruik je onze waterflesjes voor rozen 7,5 ml of 24 ml.

#2 Wees creatief en versier je glazen vaas met spinnenwebben en spinnetjes. Of met een grote zwarte strik. Zo past je boeket zwarte of oranje rozen helemaal bij de rest van je Halloween decoratie.

#3 Geef een boeket geverfde zwarte rozen of een boeket oranje rozen cadeau aan iemand waarvan je weet dat hij/zij gek is op Halloween. Al onze rozen zijn verpakt in een unieke cadeauverpakking. Wij willen niets liever dan van het ontvangen een feestje maken. En dat begint, volgens ons, bij het in ontvangst nemen van onze unieke en luxe Surprose doos.

#4 Gebruik onze rozen bij het decoreren van een Halloween taart. Ben jij gek op bakken en bak je graag enge taarten? Decoreer jouw taart dan eens met onze zwarte of oranje rozen. Om de rozen vers te houden en de taart niet aan te tasten kun je onze waterflesjes van 7,5 ml gebruiken.

#5 Maak een decoratieve rozen krans van zwarte of oranje rozen en hang deze aan je voordeur. Ook hiervoor kun je weer onze waterflesjes gebruiken om de krans zo lang mogelijk vers te houden.

#6 Zet je glazen vaas met Halloweenrozen in een uitgeholde pompoen. Het mooiste is wanneer de vaas niet boven de pompoen uitkomt. Dus kies een lage vaas en snijd de stelen van de rozen kort en schuin af. Hier lees je meer over rozenverzorging.

Gek op rozen?

Ben jij, of is iemand die je lief hebt, gek op rozen? En niet alleen op onze zwarte of oranje rozen, maar gewoon op alle rozen. Duik dan onze webshop in en ga zoek naar de perfecte roos en geef jezelf of een geliefde een boeket rozen cadeau. Wil je er ook een luxe geschenk, zoals een goede fles wijn of een doos Lindt chocolade, aan toevoegen? Ons uitgebreide assortiment geschenken vind je hier.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum