Halloween rozen

Rozen met Halloween

Halloween boeket Rozen als Halloween decoratie

Halloween is een feestdag die elke jaar weer valt op 31 oktober. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Maar zoals je zelf al hebt gemerkt, de afgelopen jaren heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in ons land. Eind augustus liggen de winkels al vol Halloween decoratie, zoals kostuums, uitgeholde pompoenen, spinnenwebben en geraamtes. In de woonwijken zie je steeds meer versierde huizen die bijna twee maand lang in het teken staan van Halloween. Maar niet alleen de buitenkant van deze huizen zijn versierd, achter sommige voordeuren waan je je in de maanden voor Halloween in het huis van de Adams Family.

Verrassende Halloween decoratie

Voor de echte Halloween liefhebbers heeft Surprose nu iets heel speciaals in het assortiment, namelijk het Halloween boeket! Dit prachtige boeket heeft oranje en zwarte rozen, waardoor je precies de Halloween sfeer krijgt die jij als liefhebber mooi vindt. De zwarte rozen die Surprose gebruikt zijn Red Naomi rozen die geverfd worden. Doordat de Red Naomi rozen erg sterk zijn, blijven deze heel lang mooi op de vaas staan. In combinatie met sterke oranje rozen van het ras Confidential, het groen in het boeket en de besjes, weet jij zeker dat je een prachtige versiering in huis hebt voor Halloween! Dit boeket is ook heel geschikt om te geven als cadeau voor iemand die erg van Halloween houdt. Perfect voor iemand die bijvoorbeeld rond deze periode jarig is!

Zwarte rozen voor Halloween Zwarte rozen voor Halloween

Zwarte rozen passen natuurlijk helemaal bij het Halloweenthema. Maar let op, je hebt zwarte rozen en zwarte rozen. In onze webshop vind je de Black Baccara, de oorspronkelijk dieprode roos, gekweekt in Nederland. Dit is een oud en erg bijzonder ras omdat de buitenkant van de rozenknop zo donker is, dat het bijna zwart is. Maar wil je echt een in en in zwarte roos kopen, zonder vleugje rood? Kies dan voor onze geverfde zwarte roos. Een hoogwaardige roos die geverfd wordt met een zwarte biologisch afbreekbare inkt. Hierdoor kleuren ook de bladeren mee.

Oranje rozen als Halloween decoratie

Indian Summer Wil je geen zwarte rozen in huis kies dan voor onze oranje rozen. Deze rozen hebben een steellengte van ongeveer 50 centimeter en de knop van de bloemen hebben een prachtige fel oranje kleur waarmee ze zeker weten opvallen in jouw Halloween interieur.
Wil je nog iets meer pit? Kies dan onze vurige Indian summer mix. Een gemixt rozenboeket met oranje, rode en gele rozen, die samen in een vaas echt helemaal aansluiten bij het thema Halloween.

6 tips voor rozen als Halloween decoratie

#1 Houd onze zwarte rozen vast tijdens je Trick of Treat rondje door de buurt. De rozen zijn een unieke aanvulling op je creepy Halloween outfit. Om ze zo vers mogelijk te houden gebruik je onze waterflesjes voor rozen 7,5 ml of 24 ml.

#2 Wees creatief en versier je glazen vaas met spinnenwebben en spinnetjes. Of met een grote zwarte strik. Zo past je boeket zwarte of oranje rozen helemaal bij de rest van je Halloween decoratie.

#3 Geef een boeket geverfde zwarte rozen of een boeket oranje rozen cadeau aan iemand waarvan je weet dat hij/zij gek is op Halloween. Al onze rozen zijn verpakt in een unieke cadeauverpakking. Wij willen niets liever dan van het ontvangen een feestje maken. En dat begint, volgens ons, bij het in ontvangst nemen van onze unieke en luxe Surprose doos.

#4 Gebruik onze rozen bij het decoreren van een Halloween taart. Ben jij gek op bakken en bak je graag enge taarten? Decoreer jouw taart dan eens met onze zwarte of oranje rozen. Om de rozen vers te houden en de taart niet aan te tasten kun je onze waterflesjes van 7,5 ml gebruiken.

#5 Maak een decoratieve rozen krans van zwarte of oranje rozen en hang deze aan je voordeur. Ook hiervoor kun je weer onze waterflesjes gebruiken om de krans zo lang mogelijk vers te houden.

#6 Zet je glazen vaas met Halloweenrozen in een uitgeholde pompoen. Het mooiste is wanneer de vaas niet boven de pompoen uitkomt. Dus kies een lage vaas en snijd de stelen van de rozen kort en schuin af. Hier lees je meer over rozenverzorging.

Gek op rozen?

Rozen zijn niet voor niets een van de meest populaire bloemen. Iedereen kent wel iemand, of natuurlijk gewoon jezelf, die gek is op rozen. Surprose is dè online rozenspecialist en daarom hebben wij ook een heel uitgebreid assortiment van allerlei verschillende rozen. Zo heb jij voor heel veel gelegenheden de perfecte rozen. Denk bijvoorbeeld aan een boeket rode rozen voor een trouwdag of een bos roze rozen voor een verjaardag! Wil je jouw cadeau nog wat mooier maken? Dan heeft Surprose ook veel bijpassende cadeaus die jij kan laten meeleveren met de rozen. Zo heb jij gegarandeerd een prachtig verjaardagscadeau!

Rozen voor Halloween:
 1. 10 t/m 49 zwarte rozen
  Zwarte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 49 rozen
  € 32,50
 2. Zachtroze long life rozenboeket
  Zachtroze long life rozenboeket
  € 119,00
 3. Vurige mix - indian summer
  Vurige mix - indian summer
  € 49,95
 4. 30 oranje rozen - Confidential
  30 oranje rozen - Confidential
  € 55,00
 5. 100 tot en met 499 oranje rozen
  100 tot en met 499 oranje rozen
  € 185,00
  Leverbaar in 2 werkdagen
 6. 20 oranje rozen - Confidential
  20 oranje rozen - Confidential
  € 39,00
 7. 10 oranje rozen
  10 oranje rozen - Confidential
  € 19,50
 8. Kies je aantal oranje rozen - 10 t/m 99
  Oranje rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
 9. Oranje rozenboeket met panicum en eucalyptus
  Oranje rozenboeket met panicum en eucalyptus
  € 35,95
 10. Driekleurig boeket - Tacazzi
  Driekleurig boeket - Tacazzi
  € 49,95
 11. 500 t/m 1001 oranje rozen
  500 tot en met 1001 oranje rozen
  € 875,00
  Leverbaar in 3 werkdagen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum