Premium rozen

Premium rozen van Surprose

Exclusieve rozen: Sophia LorenBen jij op zoek naar premium rozen met de hoogste kwaliteit? Naar stijlvolle, elegante en luxe rozen die ruim twee weken op de vaas staan? Dan ben je bij Surprose op de juiste plek. Onze premium rozencollectie sluit naadloos aan bij elke gelegenheid. Met onze klassieke rode Red Naomi rozen verklaar je de liefde of bevestig je jouw liefde. Met de zalmkleurige Peach Avalanche rozen stijl je jouw interieur of een bruiloft in jaren ’60 stijl. Tegenwoordig is dit weer helemaal hot! En onze oogverblindende Sophia Loren is een bijzonder luxe roos met karakter. Een pronkstuk binnen ons brede assortiment exclusieve rozen.

Premium rozen cadeau geven

In al onze rozenboeketten verwerken we uitsluitend premium rozen zodat jij een uniek cadeau kunt geven voor elke gelegenheid. Rozen cadeau geven is altijd een goed idee, zowel voor hem als voor haar. In onze webshop vind je al onze premium rozen, in verschillende kleuren en maten, van 1 tot 1001 stuks. En wil je jouw geschenk net wat meer exclusiviteit geven? Kies dan een luxe cadeau en geef een extra geschenk. Zoals een passende vaas, een fles wijn, Moët & Chandon Champagne in luxe geschenkverpakking of een luxe doos chocolade. Wie wordt er niet blij van een exclusief en persoonlijk samengesteld cadeau?

Exclusief boeket: Gekleurde rozen met 1 witte roos

Wil jij jouw boeket nog exclusiever maken? Wist je dat je bij Surprose 1 witte roos kunt toevoegen aan een boeket naar keuze? Het aantal van de rode of bijvoorbeeld roze rozen staat voor de leeftijd van de jarige of het aantal jaren dat je samen bent en de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw (levens)jaar.

Een luxe cadeau in de perfecte verpakking

Exclusieve rozen: VictorianWij hebben zorg, passie en aandacht besteed aan de exclusiviteit van onze rozen, die rechtstreeks van de beste kwekers komen. Maar ook aan de speciaal samengestelde boeketten, aan de extra cadeaus en natuurlijk aan onze luxe geschenkverpakking. Naast de focus op duurzaamheid ligt onze focus ook op de ontvanger. Wij vinden het heel belangrijk dat de ontvanger een speciaal gevoel krijgt bij het in ontvangst nemen van onze rozen. Dit gevoel moet hetzelfde zijn bij het in ontvangst nemen van 6 rozen en bij 1001 rozen. En wij willen dat dit speciale gevoel zo lang mogelijk vasthoudt en streven ernaar om het ontvangen van de luxe geschenkverpakking, het unboxen en het op de vaas zetten van onze rozen zo exclusief mogelijk te maken.

Deze exclusiviteit komt terug in de, door onze topstylist samengestelde boeketten, die je nergens anders vindt. Maar ook in onze unieke, door onszelf ontworpen, verpakking die van het uitpakken een feestje maakt. “We hebben voor een lint gekozen voor de luxe uitstraling én de gebruiksvriendelijkheid. Want, de ontvanger kan de Fresh Bag en hierna het touwtje om de stelen heel gemakkelijk loshalen zonder zich te bezeren.” Paul Roetenberg – Founding partner Surprose. Meer over onze verpakking lees je in de blog ‘Rechtstreeks van de rozenkweker naar de vaas’.

Op zoek naar een premium boeket rozen?

Ben jij verliefd geworden op onze premium rozen? Wil jij exclusieve rozen bestellen in verschillende kleuren en soorten van 1 tot 1001 stuks? Vergeet dan niet om jouw cadeau nog exclusiever te maken met het perfecte geschenk. Veel plezier met geven.

Onze exclusieve rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum