Valentijn rozen bestellen

Valentijnsdag
Van hoog naar laag sorteren
 1. 20 roze Tacazzi rozen
  20 roze Tacazzi rozen
  € 39,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. 100 red roses
  100 rode rozen - EverRed
  € 169,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 3. Rozenboeket roze-rood
  Rozenboeket roze-rood
  € 29,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 4. Mix boeket roze rozen
  Mix boeket roze rozen
  € 35,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Valentijns boeket bezorgen

100 rozenboeket: hier bestellen

Op Valentijnsdag wil je natuurlijk je (geheime) liefde verassen met een prachtig cadeau. Laat Surprose je helpen en laat je Valentijn een onvergetelijke dag beleven met de prachtige rozen uit ons assortiment. De rozen zijn van uitstekende kwaliteit. Bij een bestelling voor Valentijnsdag ontvang je van ons een gratis wenskaartje om je boodschap nog duidelijker over te brengen, verder wordt het boeket bezorgt in een geschenkverpakking om de verassing compleet te maken. Bezorging in heel Nederland, Duitsland en België.

Verras je Valentijn met rozen en een cadeau!

Maak de verassing compleet en voeg een extraatje toe. Bij Surprose is het ook mogelijk om cadeaus te bestellen. Denk aan chocolade, champagne, vazen en wijn. Verras je Valentijn met een compleet geschenk! De bestelling wordt gezamenlijk bezorgt in een geschenkverpakking!

Valentijn rozen bestellen

Verras je Valentijn met een prachtig boeket rozen. Surprose heeft een opsomming gemaakt met de producten waarmee je je geliefde het beste kan verassen!

 • 100 rode rozen, Om je eeuwige liefde te betuigen hebben wij dit boeket van 100 rode rozen in ons assortiment. Deze 100 rozen zijn van de soort Red Naomi en uitermate geschikt als Valentijn cadeau. De rozen hebben de hoogste kwaliteit die er te wensen is en zal daarom als waanzinnig cadeau gezien worden door de ontvanger.
 • 30 rode rozen met Moët & Chandon champagne. Bestel een prachtig boeket met 30 rode rozen en champagne. De rode rozen in dit boeket zijn ook van de Red Naomi. Rozen en champagne zijn goed geschikt voor Valentijn. Geniet eerst van de rozen en vervolgens van de heerlijke champagne. Creëer een bijzondere verrassing met de rozen en champagne van Surprose!
 • Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines. De rozen worden samen met de glasvaas zorgvuldig in onze luxe geschenkdoos verpakt op een manier waardoor de rozen, de glasvaas en de Lindt Pralines onbeschadigd aankomen op bestemming. Bij het boeket ontvang je een wenskaartje voor een persoonlijke boodschap. De pralines zitten in een hartjes verpakking. Verras je Valentijn met dit geweldige cadeau van Surprose!

Anoniem rozen versturen

Bij Surprose is het mogelijk om anoniem rozen te sturen. Jij bepaalt het boeket en Surprose zorgt ervoor dat het boeket wordt geleverd op het juiste adres zonder jouw naam te benoemen. Bij een bestelling ontvang je een gratis persoonlijk kaartje om je boodschap te benadrukken. Op het wenskaartje moet je dus niet je naam vermelden als je anoniem wilt blijven. Bij iedere bestelling heeft Surprose je gegevens nodig, maar de afzender zal nooit kenbaar worden gemaakt. Je kunt dus met een gerust hart een boeket prachtige rozen bestellen voor jouw liefde of misschien wel geheime liefde. Perfect voor Valentijn!

De beste rozen om anoniem te versturen voor Valentijn

 • Een boeket rode rozen met je gewenste aantal. Bestel anoniem een boeket rode rozen met je eigen gewenste aantal. De rozen zijn van de soort Red Naomi en hebben een steellengte van ongeveer 65 cm. Dit zijn de beste rode rozen die er zijn. Het boeket is zo groot als je zelf wilt! Maar onthoud hoe groter het boeket hoe groter het cadeau.
 • Rode rozen EverRed met Moët & Chandon champagne. Verras je Valentijn met een prachtig boeket met 20 rode rozen en eucalyptus. Als extra een flesje champagne om het de verassing compleet te maken. De rozen zijn van de soort Ever Red en hebben een steel van ongeveer 50 cm. Verras je (geheime) liefde!

Rozen voor Valentijn? Bestel ze nu!

Rozen voor ValentijnsdagDe webshop van Surprose bevat het breedste assortiment rozen van Europa. De rozen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaart voor een persoonlijke boodschap. De bestelling wordt bezorgd in een geschenkverpakking. Verras je Valentijn met een prachtig boeket rozen van Surprose. Door het brede assortiment is er voor ieder persoon een bijpassend product te vinden.

Bij Valentijns dag horen rozen. De koningin van de bloemen is niet te missen met Valentijn. De roos staat voor liefde, vreugde en geluk. Bestel rozen voor Valentijnsdag bij de rozenspecialist!

Rozen voor Valentijnsdag, een historische combinatie!

Valentijnsdag is al eeuwen oud. Er gaan verhalen dat paus Gelasius al in het jaar 496 de 14e februari uitriep tot dag van de heilige Valentijn. Door de eeuwen heen zijn er allerlei verhalen en mythen ontstaan over de herkomst en bedoeling van Valentijnsdag. In al deze verhalen wordt de link gelegd met de geheime liefde die een Valentijn groet stuurde. Dit gebeurde vroeger uitsluitend anoniem, en men stuurde veelal een kaart of rozen. Later is het in grote delen van Europa een traditie geworden om een geheime liefde te verrassen op Valentijnsdag.

Het ultieme cadeau voor jouw Valentijn is dan ook een boeket rozen van Surprose! Bestel online rozen voor jouw Valentijn bij Surprose. We hebben speciale Valentijn rozen, natuurlijk in het rood van verschillende rozensoorten, handgebonden tot een prachtig boeket of als enkele roos in een mooie geschenkverpakking.

Wij leveren uitsluitend premium rozen voor Valentijnsdag. Deze zijn per stuk te bestellen of als kant en klaar rozenboeket. Je kunt kiezen voor een enkele rode roos inclusief bijpassend rozenvaasje in een stijlvolle geschenkverpakking, voor drie rode rozen inclusief glasvaasje tot wel 100 rode rozen, gebonden als één groot Valentijnsboeket. Je kunt een gratis wenskaartje bijvoegen….maar anoniem versturen van rozen is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen uit privacy overweging nooit gegevens verstrekken aan de ontvanger over de gever, Valentijn in dit geval. Mocht een ontvanger ons benaderen, dan zullen wij dit doorgeven aan de besteller, het is immers aan de besteller of deze zijn of haar naam wil prijsgeven.

Valentijn hart

Valentijn hart bestellen

Een Valentijn hart toevoegen bij je bestelling? Geen probleem, Surprose heeft een prachtig metalen doosje in hartvorm met daarin verrukkelijke pralines van het befaamde chocoladehuis Lindt.  In onze speciale Valentijn categorie vind je alle geschikte rozen voor jouw Valentijn. Bestel eenvoudig en discreet het ultieme Valentijnscadeau voor jouw Valentijn bij Surprose.

Lindt chocolade in hartvorm bestellen

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum