Valentijnsdag

Valentijn rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Valentijnsboeket bezorgen

14 februari is het Valentijnsdag. De perfecte dag om jouw partner te verrassen met een mooi Valentijnsboeket. Surprose heeft een groot assortiment verschillende Valentijnsboeketten. Je hebt hier een keuze uit monoboeketten of gemengde boeketten. De monoboeketten zijn perfect als jij een eigen aantal rozen wil kiezen. Zo kun je jouw geschenk persoonlijk maken door bijvoorbeeld hetzelfde aantal rozen te versturen als de jaren dat jullie bij elkaar zijn. Bij elke bestelling ontvang jij een gratis wenskaartje. Zo kun jij jouw gevoelens duidelijk maken naar de ander toe. Surprose levert deze Valentijnsboeketten in Nederland, Duitsland en België.

Verras je Valentijn met rozen en een cadeau!

Maak de verrassing compleet en voeg een extraatje toe. Bij Surprose is het ook mogelijk om cadeaus te bestellen. Denk aan chocolade, champagne, vazen en wijn. Verras je Valentijn met een compleet geschenk! De bestelling wordt gezamenlijk bezorgt in een geschenkverpakking!

Anoniem rozen versturen

Ben jij een geheime aanbidder en wil jij liever niet dat het bekend is wie het Valentijnsboeket heeft gestuurd? Ook dat kan bij Surprose! Als jij een mooi boeket hebt uitgekozen, wordt dit door Surprose op het gewenste adres geleverd. In de mooie geschenkverpakking zit dan geen informatie over jou. In de wenskaart die jij gratis bij elke bestelling krijgt, kun jij dan een mooie tekst neerzetten die past bij jou, maar waarin jouw naam niet staat. Op deze manier blijf jij anoniem voor de ontvanger, maar heb jij wel een mooi Valentijnsboeket gestuurd!

Rozen voor Valentijn? Bestel ze nu!

De webshop van Surprose bevat het breedste assortiment rozen van Europa. De rozen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaart voor een persoonlijke boodschap. De bestelling wordt bezorgd in een geschenkverpakking. Verras je Valentijn met een prachtig boeket rozen van Surprose. Door het brede assortiment is er voor ieder persoon een bijpassend product te vinden.

Bij Valentijnsdag horen rozen. De koningin van de bloemen is niet te missen met Valentijn. De roos staat voor liefde, vreugde en geluk. Bestel rozen voor Valentijnsdag bij de rozenspecialist!

Rozen voor Valentijnsdag, een historische combinatie!

Valentijnsdag is al eeuwen oud. Er gaan verhalen dat paus Gelasius al in het jaar 496 de 14e februari uitriep tot dag van de heilige Valentijn. Door de eeuwen heen zijn er allerlei verhalen en mythen ontstaan over de herkomst en bedoeling van Valentijnsdag. In al deze verhalen wordt de link gelegd met de geheime liefde die een Valentijn groet stuurde. Dit gebeurde vroeger uitsluitend anoniem, en men stuurde veelal een kaart of rozen. Later is het in grote delen van Europa een traditie geworden om een geheime liefde te verrassen op Valentijnsdag.

Het ultieme cadeau voor jouw Valentijn is dan ook een boeket rozen van Surprose! Bestel online rozen voor jouw Valentijn bij Surprose. We hebben speciale Valentijnsrozen, natuurlijk in het rood van verschillende rozensoorten, handgebonden tot een prachtig boeket of als enkele roos in een mooie geschenkverpakking.

Wij leveren uitsluitend premium rozen voor Valentijnsdag. Deze zijn per stuk te bestellen of als kant en klaar rozenboeket. Je kunt kiezen voor een enkele rode roos inclusief bijpassend rozenvaasje in een stijlvolle geschenkverpakking, voor drie rode rozen inclusief glasvaasje tot wel 100 rode rozen, gebonden als één groot Valentijnsboeket. Je kunt een gratis wenskaartje bijvoegen… maar anoniem versturen van rozen is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen uit privacy overweging nooit gegevens verstrekken aan de ontvanger over de gever, de Valentijn in dit geval. Mocht een ontvanger ons benaderen, dan zullen wij dit doorgeven aan de besteller, het is immers aan de besteller of deze zijn of haar naam wil prijsgeven.

Rozen voor Valentijnsdag bestellen

Verras je Valentijn met een prachtig boeket rozen. Surprose heeft een opsomming gemaakt met de producten waarmee je je geliefde het beste kan verrassen!

  • 100 rode rozen, om je eeuwige liefde te betuigen hebben wij dit boeket van 100 rode rozen in ons assortiment. Deze 100 rozen zijn van de soort Red Naomi en uitermate geschikt als Valentijn cadeau. De rozen hebben de hoogste kwaliteit die er te wensen is en zal daarom als waanzinnig cadeau gezien worden door de ontvanger.
  • 30 rode rozen met Moët & Chandon champagne. Bestel een prachtig boeket met 30 rode rozen en champagne. De rode rozen in dit boeket zijn ook van de Red Naomi. Rozen en champagne zijn goed geschikt voor Valentijn. Geniet eerst van de rozen en vervolgens van de heerlijke champagne. Creëer een bijzondere verrassing met de rozen en champagne van Surprose!
  • Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines. De rozen worden samen met de glasvaas zorgvuldig in onze luxe geschenkdoos verpakt op een manier waardoor de rozen, de glasvaas en de Lindt Pralines onbeschadigd aankomen op bestemming. Bij het boeket ontvang je een wenskaartje voor een persoonlijke boodschap. De pralines zitten in een hartjes verpakking. Verras je Valentijn met dit geweldige cadeau van Surprose!

Een hart voor Valentijn

Een Valentijn hart toevoegen bij je bestelling? Geen probleem, Surprose heeft een prachtig metalen doosje in hartvorm met daarin verrukkelijke pralines van het befaamde chocoladehuis Lindt.  In onze speciale Valentijn categorie vind je alle geschikte rozen voor jouw Valentijn. Bestel eenvoudig en discreet het ultieme Valentijnscadeau voor jouw Valentijn bij Surprose. Bestel chocolade in hartvorm voor jouw Valentijn.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum