Valentijnsdag
Van hoog naar laag sorteren
 1. 10 t/m 99 rode rozen - EverRed
  Rode rozen - Kies je aantal (EverRed) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 2. 15 rode rozen met gipskruid
  15 rode rozen met gipskruid
  € 49,95
 3. Roze-rood rozenboeket
  Rozenboeket roze-rood
  € 32,95
 4. Enkele rode roos, inclusief vaasje
  Enkele rode roos, inclusief vaasje
  € 12,95
 5. 10 rode rozen - Red Naomi
  10 rode rozen - Red Naomi
  € 29,50
 6. 100 rode rozen
  100 rode rozen - EverRed
  € 195,00
 7. Drie rode rozen met vaas en wijn
  Sale!
  Inclusief prosecco
  Drie rode rozen inclusief vaas en 958 Santero wijn 0,2l
  Special Price € 22,50 Regular Price € 27,50
 8. 30 rode rozen - Red Naomi
  30 rode rozen - Red Naomi
  € 89,00
 9. 20 rode rozen - Red Naomi
  20 rode rozen - Red Naomi
  € 57,95
 10. 20 rode rozen met eucalyptus - EverRed
  20 rode rozen met eucalyptus - EverRed
  € 49,95
 11. 15 rode rozen met gipskruid - XXL
  15 rode rozen met gipskruid (XXL rozen)
  € 49,95
 12. Dozijn rode rozen - Red Naomi
  Een dozijn rode rozen - Red Naomi
  € 34,95
 13. 20 red roses
  20 rode rozen - EverRed
  € 45,00
 14. 30 rode rozen
  30 rode rozen - EverRed
  € 67,50
 15. 100 t/m 499 rode rozen - EverRed
  100 tot en met 499 rode rozen - EverRed
  € 195,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 16. Rode rozenblaadjes
  Rode rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Valentijnsboeket bezorgen

Elk jaar op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Deze dag is weer de perfecte gelegenheid om jouw geliefde te verrassen met Valentijn rozen. Surprose heeft als online rozenspecialist dan ook een heel uitgebreid aanbod rozen voor Valentijn. Surprose heeft speciale Valentijnsboeketten die zijn samengesteld door professionals. Dit zijn monoboeketten, maar ook gemengde boeketten. Zo maak jij altijd indruk op jouw geliefde op deze speciale dag. Omdat jij jouw gevoel natuurlijk duidelijk wil maken, kan je bij Surprose ook gratis een wenskaartje meesturen met jouw Valentijn rozen. Met Surprose kun jij Valentijn rozen laten bezorgen in Nederland, Duitsland en België!

Verras je Valentijn met rozen en een cadeau!

Surprose heeft ook veel leuke cadeaus die jij naast de rozen nog kunt geven aan jouw geliefde. Zo kun jij bijvoorbeeld lekkere chocolade of een goede fles champagne toevoegen aan het Valentijnsboeket. Surprose verstuurt alles in een luxe geschenkverpakking, dus het feest begint al bij het uitpakken van de Valentijn rozen! 

Rode rozen kies je aantal - 10 t/m 99 Rode rozen kies je aantal - 10 t/m 99

Rozen voor Valentijnsdag, een historische combinatie!

Valentijnsdag is al eeuwen oud. Er gaan verhalen dat paus Gelasius al in het jaar 496 de 14e februari uitriep tot dag van de heilige Valentijn. Door de eeuwen heen zijn er allerlei verhalen en mythen ontstaan over de herkomst en bedoeling van Valentijnsdag. In al deze verhalen wordt de link gelegd met de geheime liefde die een Valentijn groet stuurde. Dit gebeurde vroeger uitsluitend anoniem, en men stuurde veelal een kaart of rozen. Later is het in grote delen van Europa een traditie geworden om een geheime liefde te verrassen op Valentijnsdag. 

Het ultieme cadeau voor jouw Valentijn is dan ook een boeket rozen van Surprose! Bestel online rozen voor jouw Valentijn bij Surprose. We hebben speciale Valentijnsrozen, natuurlijk in het rood van verschillende rozensoorten, handgebonden tot een prachtig boeket of als enkele roos in een mooie geschenkverpakking. 

Wij leveren uitsluitend premium rozen voor Valentijnsdag. Deze zijn per stuk te bestellen of als kant en klaar rozenboeket. Je kunt kiezen voor een enkele rode roos inclusief bijpassend rozenvaasje in een stijlvolle geschenkverpakking, voor drie rode rozen inclusief glasvaasje tot wel 100 rode rozen, gebonden als één groot Valentijnsboeket. Je kunt een gratis wenskaartje bijvoegen… maar anoniem versturen van rozen is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen uit privacyoverweging nooit gegevens verstrekken aan de ontvanger over de gever, de Valentijn in dit geval. Mocht een ontvanger ons benaderen, dan zullen wij dit doorgeven aan de besteller, het is immers aan de besteller of deze zijn of haar naam wil prijsgeven. 

Rozen voor Valentijnsdag bestellen

Een hart voor Valentijn

Een Valentijn hart toevoegen bij je bestelling? Geen probleem, Surprose heeft een prachtig metalen doosje in hartvorm met daarin verrukkelijke pralines van het befaamde chocoladehuis Lindt.  In onze speciale Valentijn categorie vind je alle geschikte rozen voor jouw Valentijn. Bestel eenvoudig en discreet het ultieme Valentijnscadeau voor jouw Valentijn bij Surprose. Bestel chocolade in hartvorm voor jouw Valentijn.

Rode Valentijn rozen kopen bij Surprose

Wil jij jouw geliefde verrassen met een prachtige bos rode Valentijn rozen? Dan heeft Surprose de beste kwaliteit rozen voor jou! Surprose heeft verschillende soorten rode rozen in het assortiment die perfect zijn voor Valentijnsdag. Zo heeft Surprose bijvoorbeeld de EverRed roos te koop. Deze roos wordt gekweekt in Kenia, waardoor deze het hele jaar door dezelfde geweldige kwaliteit heeft. Als jij jouw eigen aantal EverRed rozen bestelt, hebben de rozen een steellengte van ca. 60 centimeter. Hierdoor weet jij zeker dat je een groot en imposant boeket Valentijn rozen voor jouw geliefde! 

Surprose heeft ook premium XXL-rozen van het soort Red Naomi. Deze Nederlandse rozen staan bekend om hun prachtige rode bloemenknop. Hierdoor zijn deze rozen ook heel populair voor Valentijnsdag. Deze rozen zijn extra groot met een steellengte van ca. 65 centimeter. De Red Naomi wordt ook gebruikt in verschillende Valentijnsboeketten in ons assortiment. Zo zit de Red Naomi onder andere in het boeket met 15 rode rozen met gipskruid. Deze Valentijn rozen zijn perfect als jij jouw geliefde wil verrassen op deze romantische dag! 

Valentijn rozen met gratis persoonlijke wenskaart

Bij Surprose kun jij naast jouw prachtige Valentijn rozen ook een leuke en gratis persoonlijke wenskaart toevoegen aan jouw bestelling. Zo maak jij het Valentijnsboeket net wat unieker en persoonlijker. Heb je nog inspiratie nodig voor een aantal romantische teksten voor op het wenskaartje? Hieronder staan een paar leuke teksten voor jouw geliefde: 

 • Hey , ik wil even zeggen dat ik heel veel van jou hou en dat ik niet zonder jou kan!
 • Wil jij mijn Valentijn zijn, ik houd heel veel van jou!
 • Hiermee wil ik zeggen dat ik altijd van jou zal blijven houden!
 • Een prachtige bos rozen voor mijn Valentijn!
 • Hey , we gaan er samen een mooie en romantische dag van maken!
Kies je aantal rode rozen - EverRed Kies je aantal rode rozen - EverRed

Anoniem rozen versturen

Bij Surprose heb jij ook de mogelijkheid om prachtige Valentijn rozen anoniem te versturen. Zo heb jij een prachtig en discreet cadeau voor jouw geheime liefde!  Surprose heeft hoge kwaliteit Valentijn rozen die in een geschenkverpakking worden verstuurd. In deze verpakking zit geen factuur, zodat de ontvanger niet kan zien van wie het Valentijnsboeket komt. Mocht je wel graag willen dat de ontvanger weet dat jij het boeket hebt gestuurd, kun jij jouw naam zetten in het gratis kaartje wat wordt verzonden in de geschenkverpakking.

Rozen voor Valentijn? Bestel ze nu!

Surprose heeft tijdens Valentijn heel veel rozenboeketten speciaal laten maken. Zo heb jij een prachtig en uniek cadeau voor jouw geliefde op deze romantische dag. De rozen bij Surprose worden altijd verzonden in een mooie geschenkverpakking, zodat het uitpakken al een plezier is. Doordat Surprose het breedste assortiment rozen van Europa heeft, weet je zeker dat er voor jouw geliefde een mooi Valentijnsboeket bij zit. Met Surprose kun jij de Valentijn rozen ook laten bezorgen op Valentijnsdag zelf.

Rozen en Valentijnsdag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Rozen staan namelijk voor liefde, vreugde en geluk. Met Valentijn rozen geef jij dus naast een prachtig cadeau ook een geluksgevoel aan jouw geliefde!  

Valentijns bestsellers

Verras je Valentijn met een prachtig boeket rozen. Surprose heeft een opsomming gemaakt met de producten waarmee je je geliefde het beste kan verrassen!

 • 100 rode rozen, om je eeuwige liefde te betuigen hebben wij dit boeket van 100 rode rozen in ons assortiment. Deze 100 rozen zijn van de soort Red Naomi en uitermate geschikt als Valentijn cadeau. De rozen hebben de hoogste kwaliteit die er te wensen is en zal daarom als waanzinnig cadeau gezien worden door de ontvanger.
 • 30 rode rozen met Moët & Chandon champagne. Bestel een prachtig boeket met 30 rode rozen en champagne. De rode rozen in dit boeket zijn ook van de Red Naomi. Rozen en champagne zijn goed geschikt voor Valentijn. Geniet eerst van de rozen en vervolgens van de heerlijke champagne. Creëer een bijzondere verrassing met de rozen en champagne van Surprose!
 • Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines. De rozen worden samen met de glasvaas zorgvuldig in onze luxe geschenkdoos verpakt op een manier waardoor de rozen, de glasvaas en de Lindt Pralines onbeschadigd aankomen op bestemming. Bij het boeket ontvang je een wenskaartje voor een persoonlijke boodschap. De pralines zitten in een hartjes verpakking. Verras je Valentijn met dit geweldige cadeau van Surprose!

Waarom rozen als Valentijnscadeau?

Rozen staan voor liefde en geluk. De rozen van Surprose worden vers van de kweker direct naar jou geleverd. Hierdoor geef jij een prachtige bos rozen voor jouw geliefde op Valentijnsdag. De betekenis van rozen past ook perfect bij een dag als Valentijn. Verras jouw geliefde daarom met een rozenboeket van Surprose voor Valentijnsdag!

Welke rozen voor Valentijn zijn er?

Als je aan Valentijnsdag denkt, denk je vaak ook aan prachtige rode rozen. Surprose heeft hoge kwaliteit rode rozen die jij eenvoudig en snel kan bestellen. Surprose heeft ook verschillende rozenboeket speciaal ontworpen voor Valentijnsdag. Zo heb jij bijvoorbeeld er ook een mooie knuffel bij of een lekkere chocolade. Alle valentijnsboeketten worden in een luxe geschenkverpakking verzonden, zodat jij een prachtig cadeau hebt voor jouw geliefde!

Wat betekenen rozen voor Valentijnsdag?

Als jij rozen voor Valentijnsdag hebt gekregen, beteken jij heel veel voor diegene. Vooral de rode rozen staan voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt. Met rozen geef jij naast prachtige bloemen een echt geluksgevoel weg. De rozen van Surprose zijn van zo'n hoge kwaliteit dat diegene het niet snel zal vergeten wanneer deze rozen mooi op de vaas staan.

Welke soorten rode rozen zijn er voor Valentijnsdag?

Surprose heeft verschillende soorten rode rozen voor Valentijnsdag. De Red Naomi is de XXL-roos met een lange steel en grote bloemenknop. Dit zijn Nederlandse rozen en zijn van erg hoge kwaliteit. Een andere rode roos van Surprose is de EverRed. Dit zijn Keniaanse rozen die ook erg sterk zijn. Met een goede verzorging kunnen de EverRed rozen ook meerdere weken mooi op de vaas staan. Surprose heeft dus de beste rode rozen voor Valentijnsdag!

De meest verse rozen voor Valentijnsdag 2024 | SURPROSE

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum