Rozen bezorgen in Duitsland

Rozen bezorgen in Duitsland

Je kunt met Surprose heel eenvoudig rozen laten bezorgen in heel Duitsland. Zo kun jij iemand verrassen met een prachtige bos rozen. Dus heb jij binnenkort een verjaardag of andere speciale dag en wil jij rozen laten bezorgen naar bijvoorbeeld Berlijn, München of Hamburg, bestel dan gauw een mooi boeket rozen!

Kies een boeket en laat het bezorgen:


Rozen laten leveren voor verschillende gelegenheden

Voor verschillende gelegenheden kun jij rozen laten bezorgen naar Duitsland. Surprose heeft namelijk een heel uitgebreid assortiment verschillende rozensoorten en kleuren. Zo heb jij voor elke gelegenheid het perfecte boeket. Je kunt bijvoorbeeld voor een romantische dag, zoals een Valentijnsdag of de verjaardag van jouw partner een prachtig boeket rode rozen bestellen en laten leveren in Duitsland. Er zijn ook heel veel boeketten in het assortiment die perfect zijn voor een verjaardag, jubileum of trouwdag. De rozen van Surprose komen allemaal vers van de kweker, dus met een goede verzorging kun jij er nog erg lang van genieten!


Jouw gewenste aantal rozen bezorgen met Surprose

Ook als jij een specifiek aantal rozen wil, is Surprose perfect voor jou! Bij Surprose kun jij namelijk jouw gewenste aantal rozen bestellen vanaf 10 stuks. Heb jij binnenkort een verjaardag van iemand die 32 wordt? Bestel dan 32 roze rozen. Dit is een prachtig en persoonlijk cadeau, waar diegene nog lang over zal denken. Surprose verzendt deze rozen naar heel Duitsland. Je kunt dus prachtige boeketten rozen versturen naar onder andere Köln, Frankfurt of Stuttgart. De kies je eigen aantal rozen van Surprose hebben een erg lange steel en door de grote bloemenknop heb je niet veel rozen nodig voor een mooi en imposant boeket.


Gekleurde rozen bezorgen in Duitsland

Surprose heeft ook hoge kwaliteit geverfde rozen. Dit zijn rozen die niet in de natuur voorkomen, maar met een biologisch afbreekbare inkt behandeld worden. Zo kun jij ook blauwe, zwarte en zelfs regenboog rozen naar Duitsland versturen. Deze bijzondere rozen kunnen op zeer korte termijn in Duitsland bezorgd worden. De natuurlijke inkt die gebruikt wordt in het kleuren van deze rozen, is dezelfde inkt die bijvoorbeeld gebruikt wordt in het kleuren van M&M's. Je kunt ook blauwe rozen, zwarte rozen of regenboog rozen bestellen in specifieke aantallen vanaf 10 stuks. Ideaal voor speciale feestjes of verjaardagen.


Hoe werkt de rozen bezorging in Duitsland

Surprose haalt de rozen altijd vers van de kweker. Op deze manier kun jij met een goede verzorging nog het langst genieten van de rozen. Wanneer jij een bestelling plaatst, gaan de rozen van de kweker naar onze binderij. Hier maken onze bloembindsters er een mooi boeket van en doen dit in onze luxe geschenkverpakking. Daarna geven wij het boeket mee aan de koerier en kun jij zo snel mogelijk genieten van (het geven van) de rozen!

Razendsnelle levering naar Duitsland met Surprose

Door de korte lijntjes met onze kwekers, kunnen wij de rozen op een hele korte termijn op jouw gewenste adres in Duitsland leveren. Zo kunnen de meeste rozen die vandaag besteld zijn al morgen in huis zijn. Op sommige rozen, zoals de Black Baccara hebben wij een levertijd van een aantal dagen. Deze bestellen wij namelijk pas wanneer jij een bestelling plaatst. Zo heb jij de rozen zo vers mogelijk thuisbezorgd.

Rozen met cadeaus leveren in Duitsland

Bij Surprose kun jij ook heel gemakkelijk een bos rozen met een bijpassend cadeau naar Duitsland versturen. Zo kun jij bij de geboorte van een baby een schattige knuffel meesturen voor het kind. Je kunt dan kiezen uit een toepasselijke ooievaar of een mooie teddybeer. Ook voor bijvoorbeeld een trouwdag kun jij een fles champagne toevoegen aan jouw bestelling. Deze wordt dan snel geleverd in Duitsland, zodat jij mooi kan proosten op de afgelopen jaren. Heb jij nog geen passende vaas voor het mooie rozenboeket? Bestel dan een vaas van hoge kwaliteit mee. Het is namelijk zonde als het boeket niet goed tot zijn recht komt in een te kleine of te grote vaas.

Zakelijk rozen bezorgen in Duitsland

Ook voor bedrijven zijn de rozen van Surprose heel geschikt. Zo kun jij bijvoorbeeld voor een jubileum van een medewerker een prachtige bos rozen laten bezorgen in Duitsland. Hiermee laat jij zien dat jij diegene waardeert en blij bent dat hij of zij al zoveel jaar zich inzet voor het bedrijf. Ook kun jij voor (vaste) klanten een bos rozen kopen als bedankje voor de samenwerking. Zo geef jij ze een aandenken wat ze niet snel zullen vergeten.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum