Met Surprose is het mogelijk om eenvoudig rozen te versturen naar Duitsland. Verras iemand met een prachtig boeket verse rozen. De rozen zijn afkomstig van de beste kwekers. Wil je rozen versturen naar Berlijn, Munchen, Hamburg of een andere plek in Duitsland? Met Surprose verstuur je gemakkelijk rozen naar heel Duitsland. 

Rode rozen versturen naar Duitsland

Surprose heeft prachtige rode rozen van de beste kwaliteit. De rode rozen uit het assortiment van Surprose komen van de beste kwekers. De rode rozensoorten zijn de Red Naomi, EverRed en de Red Eye rozen. De Red Naomi rozen zijn afkomstig van de kweker Meewisse Roses in Nederland. Deze prachtige rozen hebben een steellengte van 60cm en een geweldige grote rozenknop. De Red Naomi wordt ook wel een van de mooiste rode rozen genoemd. De rozensoort EverRed is afkomstig van de kweker Rift Valley Roses uit Kenia. Deze prachtige rozen komen aan in een hand gebonden boeket en hebben een steellengte van 50cm. De speciale Red Eye rozen hebben een bijzondere knop. Het zijn namelijk Grassheart rozen. De roos wordt gekweekt bij Dümmen Orange in Nederland en staan bekend om hun lange vaasleven.

Rode rozen bezorgen in Duitsland is dus mogelijk bij Surprose. De rozen komen aan in een geschenkverpakking. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje. Geef je gewenste bezorgdatum aan. Bestel rode rozen bij de rozenspecialist Surprose.  

Je eigen gewenste aantal rozen verzenden naar Duitsland

Verstuur je eigen gewenste aantal rozen naar elke plek in Duitsland. Wil je rozen versturen naar Keulen, Frankfurt of Stuttgart? Dan ben je bij Surprose op het juiste adres. Surprose verstuurd rozen naar heel Duitsland. Kies een boeket met je eigen gewenste aantal rozen. Dit is mogelijk in de kleuren rood, wit, roze, geel, oranje, zwart, blauw, zalm en regenboog. Wordt iemand 23? Bestel dan 23 rozen in de favoriete kleur van die persoon. De rozen van Surprose zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een prachtige knop. De rozen komen rechtstreeks van de beste kweker, waardoor we alleen super verse rozen in het assortiment hebben. Alle boeketten van Surprose worden met de hand gebonden in de binderij. En bezorgd om jouw gewenste leverdatum.

Verras iemand met de prachtige rozen van Surprose. Bij Surprose is het mogelijk om rozen zelfs 500 rozen te verzenden. Kies je gewenste aantal rozen en verstuur ze naar Duitsland.

Rozen bezorgen naar Duitsland met Surprose

Breedste assortiment rozen
Het assortiment van Surprose bestaat uit de beste rozen vanuit de hele wereld. Naast mono boeketten verkoopt Surprose ook gemengde boeketten.

Vers van de kweker
De rozen van Surprose komen rechtstreeks van erkende rozenkwekers vanuit de hele wereld. De rozen worden dan met de hand gebonden tot een prachtig boeket in onze binderij en dan verstuurt naar de gewenste locatie in Duitsland.

Gratis wenskaartje
Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje van Surprose. Met het wenskaartje geeft Surprose je de mogelijkheid om je persoonlijke boodschap nog duidelijker over te laten komen.

Gewenste leverdatum aangeven
Bij Surprose is het mogelijk om je gewenste leverdatum aan te geven. Verras iemand voor zijn verjaardag en dan doet Surprose er alles aan om op tijd te leveren. De boeketten worden geleverd door DHL in Duitsland. Het is ook mogelijk om een express levering te kiezen bij Surprose.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum