Zakelijk bloemen bestellen bij de groothandel

Zakelijk rozen bestellen bij de groothandel

Bestel rozen zakelijk

Zakelijk rozen bestellen is bij Surprose meer dan vanzelfsprekend. Wij proberen onze zakelijke klanten in elke stap van het aankoopproces te ontzorgen. Van het kiezen van een perfect boeket rozen met passend geschenk voor een jarige klant, tot aan het afrekenen en afleveren in onze luxe geschenkverpakking. Ook denken wij graag mee wanneer je zakelijk bloemen wilt bestellen en een out of the box marketing concept hebt waarbij onze rozen het concept compleet maken. Denk aan gepersonaliseerde of geverfde rozen, 500 rozen van de groothandel per stuk en gepersonaliseerd verpakt, maar ook aan grote hoeveelheden rozen voor bijvoorbeeld een evenement.

“De regenboogrozen waren de kers op de taart! De bos rozen stond prachtig op het podium, daarbij heeft iedereen die heeft geholpen (artiesten, vrijwilligers, productie, techniek, etc.) als dank een mooie roos ontvangen. Heerlijk om reacties als ‘Huh, is dit écht?!’ of ‘Hoe hebben ze dít dan voor elkaar gekregen?’ terug te krijgen. De bos rozen hebben we na afloop van de show aan het theater Tilburg gedoneerd: deze staat nu te pronken bij hun ingang. Wij zijn héél tevreden!”
- Ernst-Jan van Unen | Stichting Roze Maandag -

Zakelijk bloemen versturen

Zakelijk bloemen bestellenIn onze binderij is het een ware kleurenexplosie. Duizenden rozen in alle kleuren, maten en soorten staan hier bij elkaar. Een indrukwekkend tafereel. In de binderij worden de rozen gebonden naar aanleiding van de vraag van onze klant. Dat kan een boeket voor een jarige collega zijn, 25 boeketten regenboog rozen of een boeket met 999 White Avalanche rozen voor een exclusieve klant. Maar ook 400 losse rozen, per stuk verpakt in een gepersonaliseerd waterflesjes voor rozen. Keuze genoeg bij Surprose! Dus wil jij jouw medewerkers bedanken voor het geleverde werk, je klanten voor de opgebouwde relatie, wil je ze een gelukkig nieuwjaar of fijne Paasdagen wensen. Ongeacht de gelegenheid vind je bij Surprose de beste kwaliteit rozen die passen bij jouw bedrijf. Er is van alles mogelijk!
Bedrijven die een partner zoeken voor hun zakelijke bestellingen rozen worden bij ons in de watten gelegd. Wij denken met liefde mee als het gaat over een creatieve marketingactie, terugkerende verjaardagen of dagelijkse orders. Wij zijn, door onze jarenlange ervaring, in staat om invulling te geven aan de meest creatieve personalisatie wensen. Denk hierbij aan het personaliseren van de rozen zelf, van de unieke bedankt kaart tot aan het verpakken en aanleveren van de rozen. Als boeket of per stuk verpakt.

Rozen van de groothandel

Rozen per stuk verpakt

Op zoek naar grote aantallen rozen voor een event? Boeketten rozen of meerdere rozen per stuk verpakt om uit te delen bij een bepaalde gelegenheid? Omdat wij ook als groothandel kunnen optreden kunnen wij onze zakelijke klanten helpen met grote aantallen verse rozen. Aantallen vanaf 500 stuks zijn geen enkel probleem, mits twee werkdagen van tevoren besteld. Rozen per stuk verpakt uitdelen tijdens een event is een unieke weggever. Helemaal omdat de ontvanger de verse roos na thuiskomst nog minstens een week op de vaas kan laten staan. Wij zorgen er dan voor dat de rozen per stuk verpakt worden in folie of papier op een waterflesje, ook wel tube genoemd. Eventueel kan onze binderij naar wens ook nog een persoonlijke boodschap of speciaal kaartje toevoegen.

Zakelijk bloemen versturen

Een zakelijk cadeau, rozen van Surprose

Het ontvangen van rozen is altijd een cadeautje of dit nu privé of zakelijk is. Dit heeft ook te maken met de luxe verpakkingen waarin wij onze rozen versturen. Daarnaast kan de zakelijke afzender online een persoonlijke (video)boodschap achterlaten, dit bieden wij gratis aan. Wij versturen al onze Surprose dozen naar diverse landen in Europa met DHL, de koeriersdienst die volgens de GoGreen-methode rijdt. DHL brengt de rozen zo snel en duurzaam mogelijk naar de voordeur van de ontvanger.

Rozen bezorging met eigen vervoer

Is de bestelling te groot om in enkele dozen te verpakken, dan verzorgen wij het transport zelf. Vanaf 500 rozen komen wij de rozen met ons eigen transport brengen in Nederland. Voor Duitse zakelijke rozenbestellingen kunnen we ook eigen transport inzetten. Hiervoor maakt Surprose graag een offerte op maat. Ook kunnen wij de rozen op emmers water leveren, zodat ze verwerkt kunnen worden tot arrangementen ter plaatse, of per stuk verpakt om weg te geven. De rozen op water leveren wij altijd aan met eigen vervoer. Vraag bij Surprose naar de mogelijkheden.

Zakelijk bloemen bestellen op rekening?

Bij Surprose kun je eenvoudig rozen bestellen op rekening. Wij zorgen ervoor dat er maandelijks een factuur met alle bestelde bloemen wordt verstuurd. Ben je op zoek naar rozen tegen groothandelsprijzen? Neem dan contact op met onze klantenservice die ma. - vr. van 9 tot 17 uur bereikbaar is op +31 541 299 859 en verkoop@surprose.nl.

Zakelijk rozen bestellen:

Meer informatie over:

Rozen van de groothandel

Rozen van de groothandel

Meer over onze rozen van de groothandel!

Zakelijk rozen bestellen

Zakelijk rozen bestellen

Alle informatie over zakelijk rozen bestellen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Speciale wensen of een offerte aanvragen?

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum