De Avalanche rozen van Surprose

De Avalanche rozen van Surprose

Avalanche rozen De Avalanche rozen uit onze webshop worden gekweekt in Nederland bij van den Berg Roses in Delfgauw. De Avalanche roos staat onder de rozenkenners bekend als een uitmuntende roos. De knoppen van de Avalanche bloeien namelijk geheel open en hebben een lang vaasleven, ze blijven tot wel 14 dagen mooi. Met haar grote bloem, de enorme uitstraling en pure natuurkracht is het niet vreemd dat de roos ook bij niet rozenkenners populair is. Zo wordt deze roos vaak gebruikt bij kroningen, koninklijke huwelijken en op VIP-feesten. Maar ook in het interieur is de Avalanche, met haar verschillende kleuren en krachtige uitstraling, een eyecatcher in de vaas.
Wist je dat:
Op verzoek van Maxima is de kerk in Amsterdam, waar Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op 2 februari 2002 trouwden, heeft Peter van der Sluis in een team de kerk volledig gedecoreerd met wel 10.000 witte Avalanche rozen. Ook zaten er witte Avalanche rozen in het bruidsboeket. Peter van der Sluis, Master Floral Designer, helpt ons vanaf dag 1 bij het vormgeven van de Surprose collectie.

Avalanche, pastelkleurige rozen van topkwaliteit

Met de witte Avalanche roos is het succesverhaal begonnen. Vervolgens is er een familie in multi-pastels voortgekomen met dezelfde eigenschappen en uitstraling. In onze webshop verkopen wij naast de Avalanche White ook de Avalanche Peach en de Avalanche Sweet. Allemaal rozen van topkwaliteit. Voor alle kleuren geldt dat de prachtige knop altijd helemaal open bloeit tot een grootbloemige roos. De lange sterke stelen van maar liefst 60 centimeter hebben opvallend weinig doorns en het frisse blad is groen en kruidachtig. Dit maakt deze rozen als boeket een pronkstuk in elke ruimte.

Elke kleur heeft haar eigen charme. De Peach Avalanche rozen staan voor warmte, dankbaarheid en enthousiasme. De perzikachtige kleur combineert heel mooi met andere Avalanche rozen, zoals de Sweet Avalanche en de klassieke witte Avalanche. In onze webshop vind je een prachtig voorbeeld, namelijk de Pastelmix XL.

Transparantie over de herkomst

De rozen van Surprose komen rechtstreeks van de rozenkweker, via de binderij, bij jou of jouw geliefde in de vaas. Transparantie staat bij ons voorop. Op onze website vind je de herkomst van al onze rozen. Omdat de rozen rechtstreeks van de kweker, van den Berg Roses uit Delfgauw, komen zijn ze veelal verser dan wanneer je ze bij de bloemist koopt.

Over de rozenkweker van den Berg Roses uit Delfgauw

v. d. Berg Roses Sinds 1900 zit het kweken van rozen in de genen van de familie van den Berg. In 2020 staat Arie van den Berg, als vierde generatie, aan het roer van het familiebedrijf. “De rozen zien groeien is het mooiste wat er is en een nieuw soort roos in de markt zetten de kroon op ons werk.” Aldus Arie van den Berg Roses teelt op drie continenten en Surprose heeft heel bewust voor een aantal soorten gekozen die dagelijks vers uit de Nederlandse kas komen. Meer informatie over van den Berg Roses vind je op de pagina van onze kwekers.

Verras hem/haar met onze Avalanche rozen

Wist je al dat wij verschillende boeketten Avalanche rozen in ons assortiment hebben? Zoek in de zoekbalk op ‘Avalanche’ en laat je verrassen door al deze prachtige boeketten. Onze bloemspecialisten zorgen er altijd voor dat het boeket dat je uitkiest met liefde met de hand wordt gebonden. Het is ook mogelijk om er een vaas, een fles Moët & Chandon Champagne in geschenkverpakking of een doos luxe chocolade bij bestellen. Voeg ook, gratis, een persoonlijke boodschap toe en wij maken van het door jou gekozen boeket een zorgvuldig ingepakt cadeau. Zo wordt het ontvangen en uitpakken op zichzelf al een feestje.

Onze Avalanche rozen:
 1. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 2. 30 zalmkleurige rozen - Avalanche Peach
  30 zalmkleurige rozen - Avalanche Peach
  € 59,00
 3. Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  € 59,00
 4. 10 witte rozen met eucalyptus
  10 witte rozen met eucalyptus
  € 39,00
 5. Gemengde rozen met tarwegras
  Gemengde rozen met tarwegras
  € 54,00
 6. 10 t/m 99 zalmkleurige rozen
  Zalmkleurige rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
  Leverbaar in 3 werkdagen
 7. Drie witte rozen, inclusief vaasje
  Drie witte rozen, inclusief vaasje
  € 19,95

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum