Happy new year

Surprose wenst jou een gelukkig,
bloeiend nieuw jaar

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Een nieuwjaarsgroet met rozen

Stuur iemand een nieuwjaarsgroet met rozen. Stuur rozen met champagne, wijn, chocolade, een vaas of een teddybeer. Wens iemand een gelukkig en een gezond nieuw jaar toe. Door een boeket rozen te versturen laat je zien dat je aan de ontvanger denkt. Helemaal als je niet samen kunt zijn om het nieuwe jaar in te luiden. Door een boeket rozen te versturen, zijn jullie toch nog een beetje samen.

Rozen als geschenk versturen

Al onze rozen worden al verpakt in papier, hier gaat een bruin met roze gestreept lintje omheen. Ook over de doos is nagedacht. Het boeket moet natuurlijk wel aankomen als een geschenk voor de ontvanger. Alleen het uitpakken van de rozen op zich zou al een feestje moeten zijn! Er wordt dan ook geen factuur van de bestelling in de doos mee verstuurd. Deze ontvang je als besteller alleen in de mail.

Voeg een extra cadeau toe aan je bestelling

Om je geschenk extra bijzonder te maken kun je ook een extra geschenk toevoegen aan je bestelling. Juist bij een feestelijke gelegenheid als de inluiding van het nieuwe jaar! Vier het nieuwe jaar op afstand met bijvoorbeeld een fles champagne, een doosje chocolade, een fles wijn of een teddybeer! Kijk ook tussen onze al gecombineerde producten. Daar hebben wij de best passende geschenken al bij de boeketten rozen gezocht!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum