Vrouwendag

Rozen voor Vrouwendag - 8 maart!

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Bloemen voor Internationale Vrouwendag

8 maart 2023 is het weer zover. Dan is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag staan alle vrouwen centraal en vieren we de rechten van alle vrouwen. Deze dag staat ook in het teken van de strijd voor de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Om deze dag te vieren, is het natuurlijk heel toepasselijk om de vrouwen in jouw leven te verrassen met een prachtige bos rozen voor Internationale Vrouwendag. Bij Surprose leveren wij de beste kwaliteit rozen zo vers mogelijk van de kweker direct naar jou. Zo weet jij zeker dat jij jouw partner, moeder of vriendin kunt verrassen met een prachtig geschenk.

Maak jouw cadeau extra persoonlijk door er gratis een leuke wenstekst aan toe te voegen. Zo kun jij bijvoorbeeld aan diegene laten weten hoe trots jij op haar bent en waarom zij zo'n prachtige bos rozen verdiend. Door deze boodschap zet jij haar in het zonnetje en geef jij haar de aandacht die zij verdient!

Populaire rozenboeketten voor Internationale Vrouwendag

Voor de vrouwen in jouw leven wil jij natuurlijk alleen de mooiste rozen kopen voor Internationale Vrouwendag. Daarom hebben wij bij Surprose alleen de beste kwaliteit rozen. Deze rozen staan allemaal bekend om hun sterke steel die veel water kan opnemen en de grote bloemenknoppen in de bloei. Hieronder staan een aantal populaire rozenboeketten die perfect zijn voor Internationale Vrouwendag!

  • Roze rozen: Deze prachtige roze rozen zijn gegarandeerd een eyecatcher in jouw woonkamer! Door de felroze kleur weet jij zeker dat ze meteen heel mooi opvallen.
  • 15 roze rozen met gipskruid: De roze Hermosa rozen hebben een prachtige grote bloemenknop waardoor dit boeket samen met het gipskruid heel mooi op de vaas staat!
  • 20 zachtroze rozen: Wil jij liever een wat rustigere kleur roze in het interieur? Dan zijn de zachtroze Sweet Revival perfect voor jou! Met 20 stelen staat dit boeket prachtig in de vaas!
  • Rozenboeket roze-rood: Kun jij niet kiezen tussen roze of rood? Dan is dit gemengde boeket perfect voor jou! De prachtige kleuren zijn perfect voor de Internationale Vrouwendag!

Duurzaam rozen kopen voor Internationale Vrouwendag

Bij Surprose staat de duurzaamheid hoog in het vaandel. Hierdoor zijn de processen om de prachtige rozen naar jou te leveren zo geoptimaliseerd dat er zo min mogelijk vervuiling voor het milieu is. Wij leveren de rozen direct van de kweker naar jou, zodat er geen onnodige tussenpersonen zijn. Dit helpt het milieu en zorgt ervoor dat jij de rozen zo vers mogelijk binnenkrijgt.

De luxe geschenkverpakking van Surprose is ook nagenoeg volledig recyclebaar. Het is dus een feest om het prachtige rozenboeket uit te pakken, maar is niet schadelijk voor het milieu! Wij verpakken de rozen voor onder andere Internationale Vrouwendag in papier en niet in plastic. Op deze manier willen wij ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu!

De verzorging van rozen voor Internationale Vrouwendag

Als jij een prachtige bos rozen hebt gekregen voor Internationale Vrouwendag, wil jij er natuurlijk ook heel lang van kunnen genieten. Gelukkig zijn de rozen van Surprose van hele hoge kwaliteit! De rozen hebben echter wel een goede verzorging nodig om ervoor te zorgen dat jij nog langer ervan kunt genieten!

Haal de rozen zo snel mogelijk uit de doos en maak een glazen vaas van de juiste grootte goed schoon. Vul deze vaas vervolgens met vers lauwwarm water en doe er de rozenvoeding bij die in de geschenkverpakking zit. Vul het water regelmatig bij, want rozen hebben voldoende water nodig. Snijd na een week een stukje schuin van de steel af en ververs het water in de vaas. Doe het tweede zakje rozenvoeding ook in het water en vul het water wederom regelmatig bij. Op deze manier verzorg jij jouw rozen het beste en kun jij er het langste van genieten!

Rozen voor Internationale Vrouwendag - 08-03-2023

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum