20 dieprode rozen met gipskruid - Black Baccara

€ 65,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Boeket dieprode Baccara rozen

  • 20 dieprode rozen met gipskruid
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Black Baccara 
  • Kweker: Arend Roses
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 2-3 werkdagen

Verstuur of bestel een bijzondere rozen met dit boeket van 20 Black Baccara rozen. Deze oorspronkelijk rode rozen worden door Arend Roses zo gekweekt dat deze een dieprode kleur aannemen zodat ze bijna zwart lijken! Van origine is dit een heel donkere roos, bijna zwart in de knop en bij het openkomen dieprood. Dit boeket behoud een subtiele klassieke stijl door het toegevoegde witte gipskruid dat met de hand gebonden is, samen met deze zwarte rozen. Liever een dieprood rozenboeket zonder gipskruid? Neem dan een kijkje in onze categorie zwarte rozen en verbaas jezelf met ons uitzonderlijke assortiment van zwarte en dieprode rozen. Geef deze rozen cadeau bij een speciaal evenement, zoals een bruiloft of jubileum. Voeg een persoonlijke wenstekst toe aan de bestelling om te laten weten van wie en waarom dit fantastische boeket geschonken wordt. Deze tekst wordt op het gratis kaartje toegevoegd in de doos van de bestelling. Ook krijg je bij elk boeket van Surprose rozenvoeding bijgeleverd, om er voor te zorgen dat er zo lang mogelijk van deze rozen genoten kan worden. Wil je meer tips over het verzorgen van de rozen? Lees dan onze blog over de verzorgingstips van rozen en laat je met dit boeket verrassen door de lange vaasleven van deze bijzondere rozen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum