Rozen voor Valentijnsdag

Rozen voor Valentijnsdag

Rozen bezorgen voor Valentijnsdag

Rozen en Valentijnsdag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daardoor heeft Surprose veel boeketten die speciaal voor Valentijnsdag zijn ontworpen. Zo weet jij zeker dat je op de speciale dag een prachtig boeket rozen kan geven aan jouw geliefde.

Een specifiek aantal Valentijnsdag rozen

Is dit de 15de Valentijnsdag samen en wil jij een mooi en persoonlijk geschenk geven? Dan kun jij bij Surprose jouw eigen aantal rozen bestellen. Hiervoor kun jij verschillende soorten rozen kiezen. Vaak worden op Valentijnsdag rode rozen gegeven, maar bij Surprose heb jij ook andere prachtige kleuren rozen.

Zo heb je bijvoorbeeld de felroze Revival rozen of de XXL-rozen genaamd Sophia Loren. Je kunt ook voor een andere symbolische betekenis kiezen met het aantal rozen. Zo kun jij flink uitpakken met bijvoorbeeld 365 rozen. Hiermee laat jij zien dat je elke dag aan diegene denkt en dat je niet meer zonder hem of haar kan.Verschillende soorten rozen voor Valentijnsdag

Zoals gezegd zijn er veel verschillende soorten rozen perfect voor Valentijnsdag. Hieronder staan een aantal voordelen die perfect zijn voor jouw geliefde:

  • Red Naomi: Deze prachtige klassieke Nederlandse rode roos staat bekend om haar sterke steel en grote bloemenknop in de bloei. Dit is daarom een hele populaire roos voor Valentijnsdag. De mooie rode kleur symboliseert namelijk perfect de liefde die jij voor iemand hebt!
  • Revival: Deze unieke felroze roos is een echte eyecatcher bij iedereen in de woonkamer. Door de mooie kleur roze weet jij zeker dat dit boeket meteen opvalt. Met deze roze rozen laat jij zien dat je dankbaar bent voor iemand en niet zonder hem of haar kan.
  • EverRed: Deze Keniaanse rode roos is perfect voor Valentijnsboeketten. De rode kleur staat natuurlijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt en daarom is deze heel geschikt om te geven op Valentijnsdag.
  • Sweet Revival: De Sweet Revival is een prachtige zachtroze roos die mooi staat in nagenoeg elk interieur. De roos heeft een roze kern die lichter wordt naar de buitenkant toe. Dit geeft een heel uniek effect en is daarom een perfecte roos voor Valentijnsboeketten.
  • Regenboog rozen (Vendela): Wil jij een heel speciaal cadeau voor jouw geliefde op Valentijnsdag? Dan zijn de geverfde regenboog rozen perfect. Deze rozen zul je namelijk niet snel zien, aangezien deze heel uniek zijn. De rozen worden met een natuurlijke inkt behandeld, waardoor ze de prachtige kleuren krijgen.
Rozen voor Valentijnsdag Rozen voor Valentijnsdag

Rozen Valentijnsdag optimaal verzorgen

Als jij een mooie bos rozen voor Valentijnsdag hebt gekregen, wil jij hier natuurlijk ook lang van kunnen genieten. Hieronder staan een aantal handige verzorgingstips, zodat jij het vaasleven van jouw rozenboeket kan maximaliseren. Wanneer jij de rozen hebt ontvangen, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk uit de geschenkverpakking te halen.

Pak daarna een glasvaas van de juiste grootte en maak deze goed schoon. Zo blijven er zo min mogelijk bacteriën in de bloemenvaas waardoor de rozen eerder kunnen verwelken. Het is ook verstandig om een glazen vaas te gebruiken, aangezien hier geen groeven in zitten waar de bacteriën zich in kunnen "verstoppen".

Voeg vervolgens lauwwarm water in de vaas met onze rozenvoeding. Vul dit water regelmatig bij, aangezien rozen veel water nodig hebben. Ververs het water en de rozenvoeding na een week voor de beste resultaten!

Zakelijk mensen verrassen op Valentijnsdag

Ook voor bedrijven is het heel leuk om jouw collega's of medewerkers te verrassen. Zo kun jij bij Surprose bijvoorbeeld rode rozen per stuk laten verpakken om ze uit te delen op de werkvloer. Zo laat jij zien dat je de mensen waardeert en hoopt dat ze een mooie dag hebben. Ook voor bijvoorbeeld scholen is het leuk om leerlingen rozen uit te laten delen. De rozen van Surprose zijn hier heel geschikt voor door de lange stelen en prachtige bloemenknoppen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum