Valentijn roos versturen

Rood rozenboeketWil jij een Valentijn roos versturen naar jouw geliefde? Bij Surprose vind je de allermooiste Valentijn rozen voor jouw lief. Wij hebben een speciaal Valentijn assortiment voor je samengesteld met onder andere roze rozen, rode rozen, zachtroze rozen en trosrozen. Kies 3 rode rozen, een driekleurig boeket of een bos met 365 rode rozen. Rozen met Lindt Pralines, rozen met een fles rode wijn of een bos rozen met champagne. Bij ons is alles mogelijk. Ons assortiment leent zich er uitermate goed voor om iemand van wie jij houdt op Valentijnsdag te verrassen met een boeket rozen vol passie.

Rozen voor Valentijnsdag

Verras je geliefde op de dag van de liefde. Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met een cadeautje, met bloemen of kaarten. In België en Nederland is Valentijnsdag in korte tijd uitgegroeid tot een groot commercieel succes. Ook al daalt het percentage Nederlanders dat iets doet met Valentijnsdag elk jaar. Toch verrassen wij onze (anonieme) liefde op 14 februari nog steeds heel graag met een bos premium rozen.

Één roos bestellen voor Valentijn?

Één rode roosBloemen laten bezorgen voor Valentijn is altijd een goed idee. Wil je er niet te veel aandacht aan besteden. Bestel dan drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines. Mede door de verpakking waarin wij deze rozen met vaas versturen wordt alleen het uitpakken van deze doos al een cadeautje!

Heel veel rozen Valentijnsdag bezorgen?

Wil je wel groots uitpakken? Bestel dan een boeket rode EverRed rozen met Moët & Chandon champagne Brut. Of een rozenboeket roze-rood, bestaande uit de rozensoorten Paloma, Sweet Revivial en EverRed. Bestel er een doosje Guylian Belgische Pralines of een fles L'Appassione rode wijn bij en jouw geliefde is gegarandeerd blij verrast. Nog grootser? Bestel dan een bos rozen, waarbij het aantal rozen staat voor het aantal maanden of jaren dat je samen bent. Bij Surprose bestel je een boeket tot wel 500 rozen! Tip: voeg een witte roos toe voor een liefdevol komend jaar samen.

Hoeveel rozen voor Valentijn?

100 rode rozen versturen Hoeveel rozen geef je nou met Valentijn? Het aantal rozen dat je geeft heeft een betekenis. Voor Valentijnsdag zijn de volgende aantallen relevant, maar je mag dit natuurlijk helemaal zelf weten! Je geeft 10 rozen wanneer je je geliefde wilt laten weten dat jullie relatie perfect is. 13 Rozen geef je aan een geheime aanbidder. Een boeket met 50 rozen is een liefdesgebaar van onvoorwaardelijke liefde. En wil je er nog meer liefde instoppen? Ga dan voor 100 rozen. Hiermee laat je weten dat jouw geliefde de ware is, voor altijd! Wil je toch nog een stapje verder? Dan geef je 365 rozen en laat je met deze grote bos Valentijn rozen weten dat je iedere dag van het jaar van je geliefde houdt. In onze categorie 'Kies je eigen aantal' kun je zelf invullen hoeveel rozen je wilt bestellen. Of het er nou 13 of 1000 zijn. Jij bepaalt zelf hoeveel rozen je wilt versturen. En het hoeft niet persé rood te zijn, roze kan ook heel goed passen bij jouw valentijn. 

Anoniem rozen versturen

Bij Surprose is het mogelijk om de door jou uitgekozen Valentijnsrozen anoniem te versturen. Bij een bestelling ontvang je een gratis persoonlijk kaartje om je boodschap te benadrukken. Op dit kaartje vermeld je dus niet je naam. De afzender wordt zo nooit kenbaar. Je kunt dus met een gerust hart een prachtig Valentijnsboeket bestellen voor jouw anonieme liefde.

Rozen Valentijn met gratis wenskaartje, Valentijn hart en cadeauverpakking

Bij een bestelling voor Valentijnsdag ontvang je van ons een gratis wenskaartje om je boodschap nog duidelijker over te brengen. Een Valentijn hart vol chocolade toevoegen aan je bestelling? Geen probleem, Surprose heeft een prachtig metalen doosje in hartvorm met daarin heerlijke pralines van Lindt. Je boeket rozen incl. cadeau wordt bezorgt in een geschenkverpakking om de verassing compleet te maken. Wij bezorgen in heel Nederland, in Duitsland en België.

Het team van Surprose wenst jou een hele romantische Valentijnsdag toe.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum