Rozen op je bruiloft

Rozen op je bruiloft

Rozen op je bruiloft De meest gekozen bloem voor een bruiloft is de roos. En dat is niet zo gek want rozen staan symbool voor de liefde. Wist je dat er meer dan 3000 verschillende soorten rozen in verschillende kleuren en maten bestaan? Het maakt niet uit welk ras of welke kleur, rozen geven sfeer en mogen dus niet ontbreken tijdens jullie trouwdag. En niet alleen in de vorm van een bruidsboeket rozen, maar rozen dienen ook perfect als bruiloftsdecoratie en als trouwbedankje.
De verschillende soorten, kleuren en maten rozen uit het assortiment van Surprose passen altijd bij de ambiance van jullie bruiloft. Of je nu kiest voor een gemixt trouwboeket met roze rozen, witte rozen of misschien wel met pioenen of wilde snijrozen. Wij helpen je jouw droom trouwboeket en bijpassende decoratie samen te stellen met onze collectie soortechte rozen. De rozen komen rechtstreeks van de kweker en mits je ze goed verzorgd, staan ze ruim twee weken op de vaas. Deel na je bruiloft losse rozen, per stuk verpakt in een waterflesje, uit als bedankje zo kunnen dierbare gasten nog lang nagenieten van jullie bijzondere dag.

De kleur van jouw bruidsboeket

Bruidsboeket rozen Veel mensen kiezen een bepaald kleurenthema voor hun bruiloft. Deze kleuren worden dan tot in de kleinste details doorgevoerd. Bij Surprose vind je zeker weten de juiste kleur rozen die passen bij het, door jullie gekozen, kleurenthema. Kies je voor witte rozen, zalmroze of ga je voor knalgele of paarse rozen? Wist je dat de kleur van de verschillende rozen een symboliek hebben? Wellicht helpt dit je bij het kiezen van de juiste kleur of teint. Rode rozen staan symbool voor de liefde, maar niet alleen rode rozen hebben een symboliek. Gele rozen staan voor frisheid en verbazing. Oranje rozen geven warmte en vreugde en witte rozen staan ​​symbool voor onschuld, zuiverheid, loyaliteit en een nieuwe start. Meer over de betekenis van de verschillende kleuren vind je in deze blog ‘Rozen als perfect geschenk’.

Een bijzondere dag

Jullie trouwdag is een bijzondere dag waarbij de bruid onbeschaamd in het middelpunt van de belangstelling mag staan. Iedereen kijkt natuurlijk naar de jurk, maar ook naar het bruidsboeket, dat de schoonheid van jurk versterkt. Het bruidsboeket komt ook zichtbaar terug op alle trouwfoto’s die nog jaren thuis aan de muur hangen. Dus het belang van een prachtig en passend boeket is groot.

Kies je een klein rozenboeket of juist een volle bos? Kies je voor lange stelen of voor korte? Trouw je in het voorjaar, kies dan voor één van de indrukwekkendste bloemen die er bestaan; pioenrozen. De pioenroos wordt beschouwd als roos die liefde, geluk, gezondheid en welvaart uitstraalt, omdat de verandering van kleine naar grote bloem met prachtige blaadjes zo duidelijk zichtbaar is bij de pioenroos. Bij Surprose kan het allemaal, bekijk onze boeketten in de webshop.

Voor je bruiloft:
 1. 10 roze rozen met gipskruid (XXL rozen)
  10 roze rozen met gipskruid (XXL rozen)
  € 49,95
 2. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 3. 15 rode rozen met gipskruid
  15 rode rozen met gipskruid
  € 49,95
 4. 10 t/m 99 zalmkleurige rozen
  Zalmkleurige rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 29,50
  Leverbaar in 3 werkdagen

Rozen als bruiloft decoratie

Bruiloft decoratie met rozen Ook voor de decoratie van jullie bruiloft heeft Surprose een passend assortiment rozen. Bij bruiloftsdecoratie met rozen mag je groots denken. Denk aan grote boeketten bij de ingang van de trouwlocatie en gemixte boeketten als tafeldecoratie. Wist je dat het aantal rozen een speciale betekenis heeft? Een boeket met 50 rozen is een liefdesgebaar van onvoorwaardelijk liefde. Met 100 rozen laat je weten dat jouw geliefde de ware is, voor altijd! Bij Surprose kun je je eigen aantal rozen kiezen en dus ook rozen per stuk bestellen, dat kan van 1 tot 1001 stuks. Meer over rozen per stuk lees je hier.

Rozen als trouwbedankje

Niet meer weg te denken, trouwbedankjes. Vaak krijg je na een bruiloft heel cliché een mooi doosje met snoepjes of chocolade of een kaarsje. Hoe leuk zou het zijn om iedere gast een roos mee te geven, per stuk feestelijk verpakt in folie en voorzien van een waterflesje. Dit om de roos minimaal 24 uur vers te houden. Eenmaal thuis moet het waterflesje van de steel af, en de roos op vers water gezet worden, zodat de roos nog tot ruim twee weken mooi kan blijven. Zo kunnen jouw dierbare gasten nog lang nagenieten van jullie bijzondere dag.

Wij leveren standaard rozen van 1 tot 1001 stuks, deze zijn zelfs heel gemakkelijk via de webshop te bestellen. Surprose levert al rozen per stuk verpakt vanaf 20 stuks. De levertijd gaat altijd in overleg. Wil je grotere aantallen rozen bestellen? Ook dat kan, neem daarvoor contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat. Wil je zelf rozen per stuk gaan inpakken of gaan weggeven? Bestel dan eenvoudig bij Surprose het benodigd aantal waterflesjes, samen met jouw aantal rozen.

De perfecte rozen voor jouw bruiloft in de perfecte verpakking

Wij willen niets liever dan van het ontvangen een feestje maken. Wij vinden het heel belangrijk om de ontvanger een speciaal gevoel te geven en helemaal wanneer het om je bruiloft gaat. Dit feestje begint, volgens ons, al bij het in ontvangst nemen van onze unieke en luxe Surprose doos. Wil je jouw geliefde voor de bruiloft al verrassen? Kies dan een mooi geschenk, zoals een luxe fles champagne of een doos Lindt chocolade. Ons uitgebreide assortiment geschenken vind je hier.

Bij Surprose is alles mogelijk

Bij Surprose is alles mogelijk. Je bestelt de mooiste rozen voor jouw bruiloft in verschillende kleuren en soorten van 10 tot 1001 stuks. Ook bieden wij de optie om er een vaas bij te bestellen, wel zo gemakkelijk. Let er wel op dat je de rozen uit voorzorg beter 1-2 dagen voor jullie trouwdatum kan laten bezorgen. Dit om teleurstellingen te voorkomen wanneer de bezorging vertraging oploopt. Wij wensen jou alvast een memorabele bruiloft en alle geluk van de wereld. Wil je meer informatie over rozen als decoratie of als trouwbedankje neem dan van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur contact op met onze klantenservice: +31 541 299 859.

Voor je bruiloft:
 1. Pastelmix trosrozen met gipskruid
  Pastelmix trosrozen met gipskruid
  € 39,95
  Leverbaar v.a. 15-05-2024
 2. 10 t/m 99 rode rozen - Red Naomi
  Rode rozen - Kies je aantal (Red Naomi) - 10 t/m 99 rozen
  € 29,50
 3. 10 witte rozen met eucalyptus
  10 witte rozen met eucalyptus
  € 45,95
 4. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 27,50

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum