rosenblog muttertag banner

Rozen laten bezorgen voor Moederdag

Rozen voor MoederdagZondag 8 mei is het weer Moederdag! De dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. In een aantal landen, waaronder in Nederland, wordt Moederdag op de tweede zondag in mei gevierd. Handig, want zo vergeet je nooit op tijd na te denken over een bijzonder cadeau voor jouw moeder, bonusmoeder, (over)grootmoeder, schoonmoeder en/of iemand deze rol vervult voor jou. Wij helpen je graag een mooie bos rozen uit te zoeken en hebben zelfs een speciale Moederdag categorie toegevoegd aan ons menu. Zo wordt het uitzoeken van een speciaal en persoonlijk cadeau wel heel gemakkelijk.

Een bijzonder cadeau voor Moederdag

Boeket rode-roze rozen

Moederdag is als feestdag in het midden van de negentiende eeuw overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Deze dag is ondertussen in veel andere landen ook een traditie geworden. Het is in veel landen zelfs één van de belangrijkste dagen van het jaar, naast Kerst en Valentijnsdag. Ook bij ons kun je rondom Moederdag geen winkelstraat doorlopen zonder overal rode hartvormige chocolade, luxe bonbons, knuffels, badparels, armbandjes en geurtjes te zien liggen. Je kunt geen reclamefolder doorbladeren zonder tientallen aanbiedingen voor jouw allerliefste moeder. Maar hóe maak je een keuze uit dit overtollige aanbod? Zit je moeder echt te wachten op het zoveelste geurtje of een knuffelbeer met een doosje hartvormige bonbons in zijn armen?

Geef je moeder, schoonmoeder, bonusmoeder, je net bevallen (schoon)dochter of je lieve oma liever een cadeau waar ze ruim twee weken van kan genieten. Zoals een boeket rode Naomiwitte Avalanche of Sweet Revival rozen van topkwaliteit, als symbool voor jouw liefde voor haar. Je kunt haar ook verrassen met 29 losse rozen, omdat jij haar 29 jaar geleden voor het eerst moeder maakte. Neem snel een kijkje in ons Moederdag assortiment.

Long Life rozen

Gek op rozen, maar vind jij het zonde om iets cadeau te geven dat maar twee tot drie weken op de vaas staat? Bestel dan onze long life rozen, geconserveerde rozen met steel. Deze long life rozen zijn verse rozen die zijn bewerkt, zodat ze jarenlang mooi blijven. Zonder dat ze water of bloemenvoeding nodig hebben. Neem snel een kijkje in onze webshop en zoek rozen uit waar je maanden tot zelfs jaren van kunt genieten. Een uniek Moederdag cadeau!

Rozen als herinnering

Wit boeket voor Moederdag

De verkoop van bloemen stijgt elk jaar weer tot een hoogtepunt rondom Moederdag. Maar deze bloemen worden niet alleen cadeau gegeven. Rozen worden ook als gebaar bij het graf of gedenkplaats van een overleden moeder, dochter of oma gelegd. De rozen van Surprose zullen veel langer staan dan een bos rozen van de supermarkt of het tankstation. Hoe mooi is het om 1 roos uit dit boeket bij jou thuis op de vaas te zetten. Jouw dierbare is zo, rondom Moederdag, heel dichtbij.

Iedereen ervaart Moederdag anders. Maar voor iedereen die zijn of haar moeder wil verrassen, een symbool van liefde wil geven of wil herinneren heeft Surprose een uitgebreid assortiment met de mooiste soortechte rozen, rechtstreeks van de kweker.

Rozen cadeau geven met Moederdag?

Al onze rozen zijn verpakt in een luxe doos, waardoor alleen al het uitpakken een cadeautje is. Rozen zijn altijd goed. Welke moeder houdt er nou niet van rozen? Rozen cadeau geven met Moederdag is dus altijd een goed idee. Ook wij vinden het heel belangrijk om de ontvanger een speciaal gevoel te geven. Wij dragen hieraan bij door het Moederdagcadeau prachtig te verpakken. Ook geven wij jou de mogelijkheid om een gratis persoonlijke (video)boodschap bij te voegen. Deze boodschap (of de QR code naar jouw persoonlijke videoboodschap) staat op een kaartje, dat samen met 2 zakjes snijbloemenvoeding en de verzorgingstips wordt bijgevoegd. Onze Long life rozen hebben natuurlijk geen voeding nodig, maar we voegen wel een kaartje toe met verzorgingstips.

Geef jij onze verse- of long lasting rozen cadeau en wil je jouw cadeau net wat meer exclusiviteit geven? Kies dan een extra geschenk. Zoals een passende vaas, een fles wijn, Moët & Chandon Champagne in luxe geschenkverpakking of een luxe doos chocolade.

Rozen voor jouw moeder:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum