Rozen voor MoederdagZondag 9 mei is het weer Moederdag! De dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Deze feestdag is in het midden van de negentiende eeuw overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en is ondertussen ook in veel andere landen een traditie geworden. Het is in veel landen zelfs één van de belangrijkste dagen van het jaar, naast Kerst en Valentijnsdag. In een aantal landen, waaronder in Nederland, wordt Moederdag op de tweede zondag in mei gevierd. Handig, want zo vergeet je nooit op tijd na te denken over een bijzonder cadeau 

voor jouw moeder, bonusmoeder, (over)grootmoeder en/of schoonmoeder.

Een bijzonder cadeau voor Moederdag

Boeket rode-roze rozen

Je kunt rondom Moederdag geen winkelstraat doorlopen zonder overal rode hartvormige chocolade, luxe bonbons, knuffels, badparels, armbandjes en geurtjes te zien liggen. Je kunt geen reclamefolder doorbladeren zonder tientallen aanbiedingen voor jouw allerliefste moeder. Hóe maak je een keuze uit dit overtollige aanbod? Zit je moeder echt te wachten op het zoveelste geurtje of een knuffelbeer met een doosje hartvormige bonbons in zijn armen?

Geef je moeder, schoonmoeder, bonusmoeder, je net bevallen (schoon)dochter of je lieve oma liever een cadeau waar ze ruim twee weken van kan genieten. Zoals een boeket rode Naomi, witte Avalanche of Sweet Revival rozen van topkwaliteit, als symbool voor jouw liefde voor haar. Je kunt haar ook verrassen met 29 losse rozen, omdat jij haar 29 jaar geleden voor het eerst moeder maakte. Bij Surprose is alles mogelijk, neem snel een kijkje in ons assortiment. Al onze rozen zijn verpakt in een luxe doos, waardoor alleen al het uitpakken een cadeautje is. Rozen zijn altijd goed. Welke moeder houdt er nou niet van rozen?

Rozen als gebaar

Rozen cadeau geven met Moederdag is altijd een goed idee. Want ook wij vinden het heel belangrijk om de ontvanger een speciaal gevoel te geven. Wij dragen hieraan bij door het Moederdagcadeau prachtig te verpakken. Wij geven jou de mogelijkheid om een gratis persoonlijke boodschap bij te voegen. Deze boodschap staat op een kaartje, dat samen met 2 zakjes snijbloemenvoeding en de verzorgingstips wordt bijgevoegd.

Wit boeket voor Moederdag

De verkoop van bloemen stijgt elk jaar weer tot een hoogtepunt rondom Moederdag. Maar deze bloemen worden niet alleen cadeau gegeven. Rozen worden ook als gebaar bij het graf van een overleden moeder, dochter of oma gelegd. De rozen van Surprose zullen veel langer staan dan een bos rozen van de supermarkt of het tankstation. Hoe mooi is het om 1 roos uit dit boeket bij jou thuis op de vaas te zetten. Jouw dierbare is zo, rondom Moederdag, heel dichtbij. Iedereen ervaart Moederdag anders. Maar voor iedereen die zijn of haar moeder wil verrassen, een symbool van liefde wil geven, heeft Surprose een uitgebreid assortiment met de mooiste soortechte rozen, rechtstreeks van de kweker.

Ben jij ook toe aan nieuwe rozen of wil je nog iemand verrassen?

Wil jij jezelf of misschien nog wel iemand anders blij maken met de mooie rozen van Surprose? Kies een boeket of enkele losse rozen uit ons brede assortiment en maak gebruik van onze verzorgingstips om zolang mogelijk te genieten van de meest prachtige en symbolische bloemen. Wil jij een extra cadeau toevoegen zoals een doos Lindt bonbons, een teddybeer of een goede fles wijn? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan luxe geschenken. 


Rozen voor jouw moeder:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum