Blog: Kraamboeket

Een kraamboeket met een ooievaar knuffel als kraamcadeau

Kraamboeket en knuffel Heb jij er wel eens aan gedacht een babyboeket vol geboortebloemen als kraamcadeau te geven? Geen boeket met nepbloemen en tot roos gevouwen babykleertjes, maar een boeket met rasechte en exclusieve rozen. Een boeket met roze-, blauwe-, witte- of misschien wel regenboogrozen waar de kersverse ouders ruim twee weken van kunnen genieten. Alles is mogelijk bij Surprose. Het is zelfs mogelijk om een knuffeltje van een beer of een ooievaar toe te voegen aan je bestelling. Op deze pagina vind je ons assortiment knuffels.

Voor moeder én kind

De meeste kraamcadeaus zijn alleen voor de pasgeboren baby. Een leuk pakje, een speen, slofjes of een speenkoord. Kersverse mama’s vinden al die babycadeautjes natuurlijk helemaal geweldig. Maar zelf hebben ze er niets aan. Wil jij de pas bevallen moeder ook iets geven? Bij Surprose bestel je een kraamboeket met de allermooiste rozen voor de moeder én een knuffeltje van een ooievaar of een beer voor de baby. Het is ook mogelijk om hier een fles champagne of een doos Lindt chocolade aan toe te voegen. Hiermee verras je de ouder(s) zeker weten!

Kraamboeketten

Geboortebloemen, een bijzonder cadeau

Ben je niet in de gelegenheid om zelf op kraamvisite te gaan of is dat door omstandigheden niet mogelijk dan bezorgen wij het kraamcadeau met liefde bij de nieuwe ouders aan huis. Wij vinden het heel belangrijk om de ontvanger een speciaal gevoel te geven. Wij dragen hieraan bij door het kraamcadeau prachtig te verpakken. Wij geven jou de mogelijkheid om een gratis persoonlijke boodschap bij te voegen. Deze boodschap staat op een kaartje, dat samen met 2 zakjes snijbloemenvoeding en de verzorgingstips wordt bijgevoegd. Je kunt dit kraamcadeau met kraamboeket en eventuele extra cadeau ook bij jou thuis laten bezorgen en meenemen als je op kraambezoek gaat. Onze unieke en luxe Surprose doos zal hoe dan ook verrassen!

Roze rozen of blauwe rozen?

Heb jij je ooit afgevraagd wat de kleur van een roos eigenlijk betekent? Misschien weet je dat rode rozen voor liefde en romantiek staan. Maar ook gele, blauwe, zwarte rozen hebben een bepaalde symboliek. In deze blog lees je hier meer over. Wij hebben heel veel kleuren rozen in ons assortiment. Wij hebben maar liefst 32 boeketten met roze rozen in onze webshop staan. Lichtroze, zalmroze, donkerroze, met vaas, gipskruid, panicum of eucalyptus. Ook hebben we 6 boeketten met blauwe rozen in ons assortiment. Keuze genoeg om een uniek en passend kraamcadeau samen te stellen.

Knuffel beer, ooievaar, een flesje wijn of een doos pralines?

Waar verras jij mee? Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van de smaak van de ontvanger. Heeft de pas bevallen moeder na 9 maand ontzettend veel zin in een wijntje? In onze webshop vind je 6 soorten wijn en 6 soorten champagne. Past een wijntje niet, kies dan één van de 8 soorten chocolade die je in onze webshop vindt. En vergeet onze schattige knuffeltjes, als aandenken voor de baby, niet. Wij bieden drie formaten beren aan, 27 cm, 40 cm en 70 cm. En een ooievaar van 27 cm.

Een kraamboeket bestellen

Kies een mooi boeket rozen uit onze webshop, laat gratis een persoonlijke boodschap achter en wij doen de rest. Onze rozen zijn direct leverbaar. Bestel maandag t/m vrijdag voor 17.00u, dan is bezorging op de volgende dag mogelijk.
Heb je een vraag of wil je iets speciaals samenstellen? Mail of bel dan met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee. +31 541 299 859 | verkoop@surprose.nl

Boeketten voor een geboorte:
 1. 20 blauwe rozen
  20 blauwe rozen
  € 59,00
 2. 20 roze rozen - Tacazzi
  20 roze Tacazzi rozen
  € 35,00
 3. Groen rozenboeket met panicum en eucalyptus
  Groen rozenboeket met panicum en eucalyptus
  € 35,00
 4. 15 witte rozen met gipskruid
  15 witte rozen met gipskruid
  € 35,00
 5. Drie rode rozen inclusief vaas, Lindt hart en teddybeer - Valentijnsdag
  Sale!
  Drie rode rozen inclusief vaas, Lindt hart en teddybeer - Valentijnsdag
  € 44,85
  Leverbaar t/m 15-02-2024
 6. Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  € 59,00

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum