Rozen in de herfst

Rozen in de herfst

Herfstboeket bestellen met herfstkleurige rozen

Het is weer herfst! Het seizoen met regenachtige dagen, veel wind, vallende bladeren en knus thuis zitten voor de haard is weer begonnen. Eindelijk mogen we weer genieten van de prachtige herfstkleuren. En dat kan niet alleen buiten in het bos. Haal de herfst ook in huis met een typisch herfstboeket vol herfstkleurige rozen. Oranje rozen, gele rozen, rode rozen, roze rozen of een gemengd boeket met meerdere kleuren, om het herfstgevoel nog meer te benadrukken. In onze webshop vind je zelfs meerdere speciaal voor jou samengestelde herfstboeketten. Shop je in oktober één van deze herfstboeketten? Dan ontvang je een setje van 3 sierkalebassen bij je bestelling.

Herfstbloemen als herfstdecoratie

Herfstboeket

Ben jij gek op de herfst en op het decoreren van je huis? Haal dan herfstbloemen in huis om de herfst ook naar binnen te halen. Exclusieve rozen die ruim twee weken staan. Rozen die helemaal passen bij het seizoen en bij de rest van de herfst decoratie in jouw huis. In onze webshop vind je talloze boeketten rozen die vast en zeker passen bij jouw interieur. En wanneer je in oktober, een door onze eigen stylist samengesteld, herfstboeket bestelt ontvang je een setje van 3 sierkalebassen bij je bestelling. Decoreren maar!

Halloween is natuurlijk echt een herfstfeest, ook hiervoor hebben wij passende rozen in onze webshop. Misschien kunnen wij je met Halloween verrassen met onze pikzwarte rozen of met onze Halloween-oranje rozen. In deze blog lees je hier veel meer over.

Exclusief herfstboeket bestellen

Onze oranje rozen hebben een steellengte van ongeveer 50 centimeter en de knop van de bloemen heeft een prachtige fel oranje kleur waarmee ze zeker weten opvallen in jouw najaars-interieur. Wil je nog iets meer pit? Kies dan onze vurige Indian summer mix of de vurige bloesem mix. Een gemixt rozenboeket die samen in een vaas echt helemaal aansluiten bij de herfst. Ben jij verliefd geworden op onze herfstrozen? Wil jij exclusieve rozen bestellen in najaarskleuren? Dat kan in onze webshop van 1 tot 1001 stuks. Koop je één van onze herfstboeketten voor jezelf óf voor een geliefde? Wij streven er in elke situatie naar om het ontvangen van de luxe geschenkverpakking, het unboxen en het op de vaas zetten van onze rozen zo exclusief mogelijk te maken.

7 Tips, haal de herfst in huis

#1 Maak een flowerbox met herfstbloemen. Rond of vierkant met oranje rozen of met meerdere kleuren rozen erin, eventueel aangevuld met gipskruid. Hier lees je hoe je een flowerbox maakt.

#2 Plaats oranje rozen per stuk in een waterflesjes voor rozen 7,5 ml of 24 ml. Deze kun je speels ophangen of ergens insteken. De rozen blijven nu, net zoals op de vaas, ruim twee weken vers.

#3 Wees creatief en versier je glazen vaas met spinnenwebben en spinnetjes. Of met een grote oranje strik. Zo past je boeket herfstbloemen helemaal bij de rest van je herfst decoratie.

#4 Geef een herfstboeket rozen cadeau aan iemand waarvan je weet dat hij/zij gek is op de herfst. Al onze rozen zijn verpakt in een unieke cadeauverpakking. Wij willen niets liever dan van het ontvangen een feestje maken. En dat begint, volgens ons, bij het in ontvangst nemen van onze unieke en luxe Surprose doos.

Herfstdecoratie

#5 Gebruik onze rozen bij het decoreren van een taart. Ben jij gek op bakken? Decoreer jouw taart dan met onze oranje en/of rode herfst rozen. Om de rozen vers te houden en de taart niet aan te tasten kun je onze waterflesjes van 7,5 ml gebruiken.

#6 Maak een decoratieve rozen krans van verschillende herfstig gekleurde rozen en hang deze aan je voordeur. Ook hiervoor kun je weer onze waterflesjes gebruiken om de krans zo lang mogelijk vers te houden.

#7 Zet je glazen vaas met jouw herfstboeket in een uitgeholde pompoen. Het mooiste is wanneer de glazen vaas niet boven de pompoen uitkomt. Kies dus een lage vaas en snijd de stelen van de rozen kort en schuin af. Hier lees je meer over rozenverzorging.

Gek op rozen?

Ben jij, of is iemand die je lief hebt, gek op rozen? En niet alleen op onze herfstboeketten, maar gewoon op alle rozen. Duik dan onze webshop in en ga zoek naar de perfecte roos en geef jezelf of een geliefde een rozenboeket cadeau. Wil je er ook een luxe geschenk, zoals een goede fles wijn of een doos Lindt chocolade, aan toevoegen? Ons uitgebreide assortiment geschenken vind je hier.

Rozen voor in de herfst:
 1. Gemengd rozenboeket geel-oranje-rood
  Gemengd boeket geel-oranje-rood met panicum en eucalyptus
  € 35,95
 2. Vurige mix - indian summer
  Vurige mix - indian summer
  € 49,95
 3. Enkele blauwe long life roos, inclusief vaasje
  Enkele blauwe long life roos inclusief vaasje
  € 21,95
 4. 30 oranje rozen - Confidential
  30 oranje rozen - Confidential
  € 55,00
 5. 100 tot en met 499 oranje rozen
  100 tot en met 499 oranje rozen
  € 185,00
  Leverbaar in 2 werkdagen
 6. 20 oranje rozen - Confidential
  20 oranje rozen - Confidential
  € 39,00
 7. 10 oranje rozen
  10 oranje rozen - Confidential
  € 19,50
 8. Kies je aantal oranje rozen - 10 t/m 99
  Oranje rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
 9. Oranje rozenboeket met panicum en eucalyptus
  Oranje rozenboeket met panicum en eucalyptus
  € 35,95
 10. Driekleurig boeket - Tacazzi
  Driekleurig boeket - Tacazzi
  € 49,95
 11. 500 t/m 1001 oranje rozen
  500 tot en met 1001 oranje rozen
  € 875,00
  Leverbaar in 3 werkdagen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum