Rozen voor oma

Rozen voor oma

Oma dag

Rozen voor oma Op zondag 9 oktober is het ‘Oma-tag’ in Duitsland. En op 4 juni is het in Nederland ‘Opa en Oma dag’. Op beide feestdagen staat oma centraal. Op beide dagen wordt één van de mooiste rollen op aarde gevierd en beloond. Met knutselwerkjes, lieve kaartjes, kusjes en een prachtig boeket rozen voor oma. Veel oma’s staan altijd klaar voor hun (klein)kinderen en verdienen op deze feestdag natuurlijk een bijzonder cadeau. Net zoals moeders dat op Moederdag verdienen. Toch is ‘oma dag’ niet zo bekend als Moederdag. Wij vinden dat je helemaal geen speciale dag nodig hebt om jouw oma of moeder te laten weten dat je van haar houdt en haar waardeert. Elke dag is een perfecte dag om oma een prachtige bos roze, witte of gele rozen te sturen.

Oma, amoe, omi of bomma

Oma worden, een eerste kleinkind krijgen, is de start van een nieuwe generatie. Voor veel grootouders is dat een mijlpaal. Ze worden nu opa en oma. Een titel waar ze trots op zijn en die ze graag van de daken schreeuwen. Dat geldt niet voor alle soon-to-be grootouders, want de huidige oma’s en opa’s vinden zichzelf in veel gevallen te jong en te fit om ‘oma’ en ‘opa’ genoemd te worden. De laatste jaren zijn er dan ook heel wat alternatieve namen bedacht, zoals bompa en bomma, apoe en amoe, pepe en mimi of opi en omi. Maar hoe je een grootouder ook noemt, de bijzondere rol van ‘oma’ blijft hetzelfde.

Vertellen dat ze oma wordt

Boeket voor oma Veel ouders stoppen veel tijd en moeite in het vertellen van het goede nieuws: je wordt oma! Zo kan oma ineens verrast worden op een originele wijze met de boodschap dat er een kleinkindje op komst is. Dat verassen kan ook met een prachtige bos rozen met een uniek en persoonlijk kaartje. Onze rozen zijn het perfecte geschenk in de perfecte verpakking. Wij willen niets liever dan van het ontvangen een feestje maken en vinden het heel belangrijk om, in dit geval, oma een speciaal gevoel te geven. En dat begint, volgens ons, bij het in ontvangst nemen van onze unieke en luxe Surprose doos. Het feestje gaat verder bij het unboxen en het lezen van de persoonlijke boodschap en vervolgens bij het op de vaas zetten van de rozen. Ook al verdwijnen de rozen na ruim twee weken, de herinneringen aan de rozen en de verassende boodschap op het persoonlijke kaartje zullen veel langer blijven hangen.

Laat met blauwe rozen weten hoe trots je bent dat jouw moeder oma van een jongetje wordt. Of met onze roze Paloma rozen dat ze een kleindochter krijgt. Stel een boeket samen met roze en blauwe rozen en kom er zo samen achter wat het geslacht van de baby is. Bij Surprose is alles mogelijk, wij denken graag met je mee.

Oma wordt 80

Wordt oma binnenkort 80 jaar en heb je nog geen cadeau? Bestel 80 rode rozen en geef deze aan oma op haar verjaardag. Kun je zelf niet langskomen, maar wil je wel iets sturen? Of ben je de verjaardag van oma vergeten en wil je deze haar alsnog feliciteren? Geef een boeket rozen, dat is voor elke optie een goed idee. Rozen houden namelijk van oma’s en oma’s houden van rozen. Bestel een prachtig boeket rozen voor oma online, hiermee doe je het nooit fout. Alle rozen uit onze webshop komen van de beste rozenkwekers die met heel veel liefde de allermooiste soortechte rozen kweken. Deze rozen bloeien en schitteren ruim twee weken bij de jarige oma op de vaas (mits je ze goed verzorgd, lees hier onze tips).

80 rode rozen voor oma lief,
Oh, die zou ik haar graag willen geven.
Ik zou haar dan zeggen: "omaatje lief,
'T is voor uw verjaardag alstublieft!"
- Wilma Landkroon - 80 rode rozen (1969) –

Weet je niet goed van welke kleur rozen oma houdt? Kijk dan naar de betekenis van de kleur en vervolgens naar de aantallen. Verwerk deze symboliek samen met de boodschap op het persoonlijke kaartje dat wij gratis aanbieden.

Op zoek naar een perfect boeket?

Ben jij verliefd geworden op de roos, op de symboliek en op de vele kleuren en soorten. En heb jij hierbij het perfecte geschenk voor oma gevonden? Duik dan onze webshop in op zoek naar het de perfecte roos voor oma. Want rozen cadeau geven is altijd een goed idee. Wil je een luxe geschenk, zoals een goede fles wijn of een doos Lindt chocolade, toevoegen aan jouw boeket rozen? Ons uitgebreide assortiment geschenken vind je hier.

Boeketten voor oma:
 1. 10 tot en met 49 blauwe rozen
  Blauwe rozen - Kies je aantal - 10 t/m 49 rozen
  € 32,50
 2. Rozenboeket Paloma
  Rozenboeket Paloma met roze gipskruid
  € 39,95
 3. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 4. Wit rozenboeket met beregras
  Wit rozenboeket met beregras
  € 59,95
 5. Camouflage boeket met gipskruid
  Camouflage boeket met gipskruid
  € 45,95
 6. 30 rode rozen met champagne 0,75l
  30 rode rozen met champagne 0,75l
  € 129,50
 7. 20 paarse rozen uit Ecuador
  20 paarse rozen uit Ecuador
  € 64,95
  Leverbaar in 3 werkdagen
 8. Oranje rozenboeket met panicum en eucalyptus
  Oranje rozenboeket met panicum en eucalyptus
  € 35,95
 9. Witte premium roos in geschenkdoos
  Witte premium long life roos in geschenkdoos
  € 24,95

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum