Rosen und Champagner

Rozen en champagne bestellen

Rozen en champagne

Geef je rozen cadeau? Dan geef je liefde, passie en vriendschap. Rozen zijn het ultieme cadeau! Nog ultiemer wordt dit cadeau wanneer je er een fles luxe en sprankelende champagne bij geeft. Zoals een fles Moët & Chandon Ice Impérial in een prachtige witte fles of een Moët & Chandon Champagne Impérial Rosé in een prachtige geschenkverpakking. Bij Surprose verpakken wij het door jouw geselecteerde boeket rozen én de fles champagne in een unieke Surprose geschenkverpakking, zodat het uitpakken altijd een feestje is.

Deel een romantisch moment met rozen en champagne

Heb jij een romantisch moment te vieren en wil jij een luxe fles champagne bestellen om hier samen van te genieten? Geef er dan een boeket soortechte rozen bij die ruim twee weken op de vaas staan. Zo verleng je deze bijzondere ervaring en worden de rozen een mooie herinnering aan jullie romantische avond samen. Kies voor onze rode Naomi, de EverRed of voor onze prachtige witte Avalanche rozen. Bij Surprose kun je een eigen aantal rozen kiezen, dat kan al vanaf 10 stuks. Zo bestel je voor elke gelegenheid, naast een luxe fles sprankelende champagne, ook het juiste aantal van onze mooiste rozen.

Bloemen en champagne

Moët & Chandon champagne

Bloemen en champagne; dé perfecte combinatie. Geef een persoonlijk samengesteld boeket rozen met een luxe fles champagne cadeau tijdens een romantisch weekendje weg of na die leuke date. Rozen met hierbij een prachtige fles champagne zijn ook een goed idee op jullie trouwdag. Denk ook aan een jubileum of ander bijzonder moment dat je viert met jouw geliefde. Met rozen en champagne doe je het namelijk nooit fout.

Weet je niet waarvoor te kiezen? Wij bevelen onze zacht roze rozen met een fles Moët & Chandon Champagne Impérial Rosé in geschenkverpakking aan. Een perfect en passend geschenk dat bij elke vrouw in de smaak valt. Voeg, gratis, een persoonlijke boodschap toe en wij maken van jouw aankoop een zorgvuldig ingepakt cadeau. Zo wordt het ontvangen en uitpakken op zichzelf al een feestje. En met de, door jouw uitgekozen, fles champagne houdt dit feestje hierbij natuurlijk niet op.

Rozen en wijn

Liever een fles goede wijn cadeau geven bij het boeket rozen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Surprose heeft in haar webshop een aantal speciaal voor jouw geselecteerde flessen wijn opgenomen. Zoals de rode Viticcio Bolgheri Doc en de witte Alvi's Drift Signature Chardonnay. Rozen en wijn zijn een goed alternatief wanneer je niet van champagne houdt of wanneer jullie bijzondere moment zich niet leent voor champagne.

Verras hem/haar met rozen en champagne

Rozen en chocolade

Ben jij overtuigd van de combinatie rozen en champagne? Of ga jij voor de combinatie rozen en wijn? In beide gevallen heb jij het juiste geschenk voor jouw speciale moment gevonden. In onze webshop vind je soortechte rozen in verschillende kleuren en aantallen. Kies hierbij een passende fles champagne of een fles goede wijn en jouw intieme moment kan niet meer stuk. Wil je hier nog een doos luxe chocolade bij bestellen? Zoals een geschenkverpakking van 250 gram luxe Belgische bonbons, een doosje Lindt bonbons of een selectie van de beste Merci chocolade. Ook dat is mogelijk. Wij wensen jou alvast een heel mooi en bijzonder geef moment.


Onze beste rozen met champagne:
  1. 30 rode rozen met champagne 0,75l
    30 rode rozen met champagne 0,75l
    € 129,50

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum