30 dieprode rozen - Black Baccara

€ 85,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

30 dieprode rozen - Black Baccara

  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Black Baccara 
  • Kweker: Arend Roses
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3 werkdagen

Deze oorspronkelijk dieprode rozen worden door Arend Roses in Nederland gekweekt. De Black Baccara is een oud en erg bijzonder ras. De buitenkant van de rozenknop is zo donker dat het bijna zwart is. De binnenkant van de rozenknop ontwikkeld zich in een dieprode kleur. Deze rozen hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter en een levertijd van minimaal 48 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze rozen zijn ook in andere aantallen beschikbaar. Kies een boeket van 20, of 50 van deze prachtige Black Baccara rozen. Wil je een afwijkend aantal rozen bestellen? Kijk dan bij onze ‘kies je eigen aantal dieprode rozen’ en bestel een afwijkend aantal rozen van 20 tot 101 stuks. Verras iemand met een rozenboeket van kwalitatief hoogwaardige rozen met een uitzonderlijke kleur. Voeg bij onze luxe verzenddoos nog een persoonlijke wenstekst toe door deze in te vullen in het daarvoor bestemde vak. Dan zorgen wij dat deze tekst op een gratis kaartje bij de bestelling toegevoegd wordt. Zorg met Surprose voor een bijzondere verrassing!Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum