200 Rozen online bestellen

200 Rozen online bestellen

Bestel nu 200 rozen: 


200 rozen geven als cadeau 

Onze extra's: 


Bestel nu 200 rode rozen 


200 rozen laten verpakken

200 Rozen per stuk bestellen en laten bezorgen 

De voordelen van rozen bestellen bij Surprose
Binnen 3 werkdagen geleverd
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap
Boven €100,- gratis verzending 


Maar waarom zou je kiezen voor 200 rozen bestellen bij Surprose? Naast de prachtige rozen boeketten en zorgvuldige verpakking, bieden wij ook een aantal voordelen die ons onderscheiden van andere online bloemisten. Ten eerste bieden wij gratis verzending aan op alle 200 rozen bestellingen. Bovendien kan jij jouw bestelling bij ons volgen via jouw unieke Track&Trace code, zodat jij precies weet wanneer je jouw prachtige boeket 200 rozen kan verwachten. 

 


Misschien vind je dit interessant:

Kies je eigen aantal rozen!

Je kunt hier tot wel 1001 rozen zelf bepalen welke kleur en hoeveel rozen je wilt!

Voeg iets extra's toe!

Geef bij je rozen nog: chocolade, champagne, wijn of iets anders.

Alle rozenboeketten bekijken

Je kunt hier nog even het gehele assortiment bekijken met alle rozen!

Heb je vragen?

Stel je vragen aan ons en dan kijken we samen naar rozen voor jou!


200 rozen FAQ

Wat is de betekenis van 200 rozen? 

Als we kijken naar de symboliek van 200 rozen, dan is het duidelijk dat dit een gebaar is van diepe en intense liefde. Een boeket van 200 rozen is niet alleen duur en overvloedig, maar het vergt ook veel moeite en aandacht om zo'n groot boeket samen te stellen. Het geven van 200 rozen is dus een teken van toewijding en passie, en kan gezien worden als een ultieme uiting van liefde. 


Hoeveel kosten 200 rozen?

Maar wat is de prijs van onze 200 rozen arrangementen? Bij Surprose streven wij ernaar om kwalitatieve en prachtige bloemen te leveren tegen een redelijke prijs. Niet alle soorten 200 rozen hebben dezelfde prijs. Surprose biedt namelijk verschillende kleuren en soorten 200 rozen aan. Zo zijn onze 200 rode rozen beschikbaar voor €390, 200 witte rozen voor €450 en onze 200 XXL roze rozen voor €630. Dit is een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, gezien de grootte, kwaliteit en schoonheid van onze 200 rozen. 


Voor welke gelegenheid kan ik 200 rozen kopen? 

200 Rozen worden vaak gegeven bij romantische gelegenheden. Denk aan het geven van 200 rozen voor een verjaardag, jubileum, bruiloften of Valentijnsdag. Verder kan je 200 rozen kopen voor zakelijke doeleinden. Zo kan een bedrijf 200 rozen bestellen als decoratie voor een evenement of jubilea.  


Zit er garantie op 200 rozen? 

Surprose biedt een 100% tevredenheidsgarantie op al onze 200 rozen. Bent jij niet tevreden met jouw bestelling of heb jij vragen? De klantenservice van Surprose staat altijd voor jou klaar om jou te helpen en eventuele problemen op te lossen. Daarnaast biedt Surprose een 7 dagen vers garantie op jouw 200 rozen. Jouw 200 rozen blijven minstens 7 dagen mooi en vers, zodat jij er lang van kan genieten. 


Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum