15 zachtroze pioenrozen

Op voorraad
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 74,25
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Pioenrozen brengen de lente in huis

Deze pioenroos van de soort Sarah Bernardt maakt zichzelf bijzonder door haar waanzinnig mooie zachtroze kleur die in alle soorten kamers altijd tot haar recht komen. De knoppen van deze pioenen kunnen tot wel 15 cm in doorsnede worden, waardoor elk boeket van deze pioenrozen een ware eyecatcher is en daarbij ook een prachtig cadeau.

Meer informatie
Aantal stelen 15 stelen
Steellengte 50 cm
Rozensoort

Sarah Bernhardt

In de maanden mei tot en met juni bloeien de pioenrozen weer in Nederland! Het is belangrijk om jouw pioenrozen goed te verzorgen zodat je er het langste plezier van kunt hebben. Wist je bijvoorbeeld al dat het belangrijk is dat alle knoppen voldoende ruimte nodig hebben. Als dit niet het geval is komen niet alle knoppen volledig uit, wat zonde is van dit boeket pioenen. Kom meer te weten over de juiste rozenverzorging in onze blog hierover! Om meer informatie te verkrijgen over pioenrozen kun je onze blog over deze bijzondere pioenen lezen.
Naast deze bijzondere zachtroze kleur hebben wij de pioenroos ook in het wit en een hard roze kleur. Zo kun je de pioenroos kiezen die het beste in een bepaald interieur past, of de pioen die je simpelweg het allermooiste vindt. Wij wensen je veel plezier met het geven, of het krijgen van deze perfecte pioenrozen!

Als de pioenen buiten het Nederlandse seizoen om uit het buitenland komen, versturen onze kwekers de pioenen droog om te voorkomen dat ze beschadigen. Wel dienen de pioenen zo snel mogelijk op vers water gezet te worden. Vul een vaas voor tenminste de helft met schoon water, voeg 1 zakje snijbloemenvoedsel toe. Snijd ca. 3 cm van de steel schuin af en zet ze zo snel mogelijk in de vaas. Al na een volle dag zullen de bladeren weer steviger aanvoelen en kan de pioen open komen! Geniet van de schoonheid van onze pioenrozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum