10 witte pioenrozen

Op voorraad
Leverbaar t/m 30-06-2024
€ 29,50
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Prachtig boeket met witte pioenen

Speciaal voor de liefhebbers van witte pioenrozen kunnen wij vrijwel het hele jaar aanbieden!

Meer informatie
Aantal stelen 10 stelen
Steellengte 50 cm
Herkomst Ecuador
Kweker Meerdere
Rozensoort

Duchesse de Nemours

Meestal in april en mei zijn de pioenrozen direct leverbaar. De rest van het jaar is dat niet het geval. Pioenrozen zijn namelijk een seizoensproduct. Wij hebben nu pioenen gevonden van hoge kwaliteit die de rest van het jaar ook leverbaar zijn. Deze komen uit Ecuador in plaats van Nederland en hebben daardoor iets meer levertijd nodig. Maar dan heb je wel pioenen buiten het reguliere seizoen!
Heb je meer pioenen nodig, al in bloei of een ander verzoek? Neem dan even contact op met onze klantenservice en dan hebben we het even over de mogelijkheden.

Als de pioenen buiten het Nederlandse seizoen om uit het buitenland komen, versturen onze kwekers de pioenen droog om te voorkomen dat ze beschadigen. Wel dienen de pioenen zo snel mogelijk op vers water gezet te worden. Vul een vaas voor tenminste de helft met schoon water, voeg 1 zakje snijbloemenvoedsel toe. Snijd ca. 3 cm van de steel schuin af en zet ze zo snel mogelijk in de vaas. Al na een volle dag zullen de bladeren weer steviger aanvoelen en kan de pioen open komen!

Geniet van de schoonheid van onze pioenrozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum