15 witte pioenrozen

Op voorraad
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 74,25
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Elegante witte pioenrozen

Het is belangrijk dat pioenen op de vaas genoeg ruimte krijgen om volledig open te kunnen bloeien. Zorg daarom voor een vaas met genoeg ruimte voor deze 15 pioenrozen. De rozenknoppen van deze pioenen kunnen tot wel 15 centimeter in doorsnede worden als deze volledig uitgekomen zijn, waardoor dit boeket pioenrozen in elk interieur altijd een blikvanger vormt!

Meer informatie
Aantal stelen 15 stelen
Steellengte 50 cm
Rozensoort

Duchesse de Nemours

Deze prachtige witte pioenrozen zijn weer beschikbaar! In de maanden mei tot juli worden deze prachtige pioenrozen gekweekt en kun je genieten van deze bijzondere rozen. Deze witte pioenrozen zijn van de rozensoort Duchesse de Nemours en worden door meerdere kwekers in Nederland gekweekt. De steellengte van deze pioenrozen is ongeveer 50 centimeter.  Wij hebben ook boeketten met pioenrozen in andere kleuren. Zoals deze pioenen in een zachtroze kleur, of deze in een hardroze kleur. Benieuwd naar de beste verzorging van deze prachtige rozen? Lees dan onze blog over rozenverzorging en kom alles te weten over hoe je deze rozen zo lang mogelijk op de vaas kunt hebben staan. Ook de rozenvoeding die mee verpakt wordt in de verzenddoos zal zorgen voor een lang vaasleven van dit boeket! Geef deze pioenen cadeau of geniet zelf in de maanden mei tot juli van deze prachtige witte pioenen van Surprose.

Als de pioenen buiten het Nederlandse seizoen om uit het buitenland komen, versturen onze kwekers de pioenen droog om te voorkomen dat ze beschadigen. Wel dienen de pioenen zo snel mogelijk op vers water gezet te worden. Vul een vaas voor tenminste de helft met schoon water, voeg 1 zakje snijbloemenvoedsel toe. Snijd ca. 3 cm van de steel schuin af en zet ze zo snel mogelijk in de vaas. Al na een volle dag zullen de bladeren weer steviger aanvoelen en kan de pioen open komen! Geniet van de schoonheid van onze pioenrozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum