15 hardroze pioenrozen

Op voorraad
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 74,25
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

15 hard roze pioenrozen

Kenmerkend aan deze hardroze pioenen van de soort Dr. Fleming zijn haar grote rozenknoppen en de omvang van de pioenen wanneer zij volledig open gebloeid zijn. De koppen van deze pioenen kunnen tot wel 12 centimeter in doorsnede worden, waardoor het een bijzonder boeket is om in huis of bijvoorbeeld op kantoor te hebben staan.

Meer informatie
Aantal stelen 15 stelen
Steellengte 50 cm
Rozensoort

Dr. Fleming

In de maanden mei tot en met juni worden deze wonderschone pioenrozen aan jou geleverd door Surprose. Deze hard roze pioenrozen komen van Nederlandse kwekers waar wij direct mee in contact staan om jou zo snel mogelijk de mooiste pioenen te kunnen leveren! Om er voor te zorgen dat het een speciaal cadeau is om te geven verpakken wij deze pioenen in een mooie doos waarbij je een persoonlijk kaartje met een mooi tekstje kan toevoegen. Wil je hierbij nog een extra geschenk toevoegen? Ga dan naar onze cadeaus en voeg bijvoorbeeld pralines toe om het nog spectaculairder te maken!
Het is van belang om pioenrozen goed te verzorgen zodat alle knoppen op een mooie manier uitkomen. Zet je pioenen bijvoorbeeld op een zo koel mogelijk plekje in je huis. Warmte verkort namelijk het vaasleven van deze pioenen. Wil je meer weten over de verzorging van rozen op de vaas? Ga dan naar onze blog over rozenverzorging en lees onze 5 tips om jouw pioenrozen zo mooi mogelijk te houden en er zo lang mogelijk plezier van te hebben. 

Als de pioenen buiten het Nederlandse seizoen om uit het buitenland komen, versturen onze kwekers de pioenen droog om te voorkomen dat ze beschadigen. Wel dienen de pioenen zo snel mogelijk op vers water gezet te worden. Vul een vaas voor tenminste de helft met schoon water, voeg 1 zakje snijbloemenvoedsel toe. Snijd ca. 3 cm van de steel schuin af en zet ze zo snel mogelijk in de vaas. Al na een volle dag zullen de bladeren weer steviger aanvoelen en kan de pioen open komen! Geniet van de schoonheid van onze pioenrozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum