Rozen en Tony's Chocolonely

Rozen en Tony's Chocolonely

Rozen en chocolade Wat is Tony's Chocolonely?

Tony's Chocolonely is ontstaan toen journalist Teun van de Keuken ontdekte dat er bij veel chocolademerken nog slavernij werd gebruikt om de chocolade te produceren. Hij kwam er ook achter dat bij de productie van deze chocolade er veel kinderarbeid aanwezig was. Hij klopte aan bij een grote sponsor van de film "Charlie and the Chocolate Factory". Teun vroeg aan deze sponsor of zij een slaafvrije chocoladereep wilden produceren. Toen dit niet het geval was besloot Teun in 2005 om zelf slaafvrije chocoladerepen op de markt te brengen. Dit bleek meteen een enorm succes en de eerste voorraad was binnen no-time uitverkocht.

Waarom deze chocola bij je rozen?

Surprose heeft Tony's Chocolonely in het assortiment genomen, omdat de idealen van de twee bedrijven dicht bij elkaar liggen. Zo zijn beide bedrijven heel transparant over de herkomst van de producten en wat ze precies verkopen. Op de webshop van Surprose kun jij dan duurzame chocolade bestellen voor bij jouw duurzame bos rozen. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die graag hun steentje bijdragen voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wil je meer lezen over wat Surprose doet aan duurzaamheid? Kijk dan even op onze pagina over duurzaamheid.

Waarom Tony's Chocolonely bij Surprose?

Zoals gezegd, is Tony's Chocolonely speciaal, doordat het bedrijf streeft naar 100% slaafvrije chocolade. Wat Tony's Chocolonely onderscheidt van anderen is dat zij een extra premie betalen aan de boeren. Op deze manier krijgen zij voldoende betaald. De cacaomassa die gebruikt wordt in de repen van Tony's Chocolonely is volledig traceerbaar terug naar de boeren in Ghana en Ivoorkust. Het bedrijf kent deze boeren ook persoonlijk, zodat zij zeker weten dat hier geen slavernij wordt gebruikt om de repen te maken. Dit past goed bij de filosofie van Surprose. Surprose heeft namelijk ook persoonlijk contact met alle kwekers, om zo goed mogelijk te kunnen kijken hoe deze rozen zo vers en zo snel mogelijk bij jou geleverd kunnen worden. Daarbij kunnen ook wij van de rozen zeggen welke rozensoort het is, van welke kweker de roos komt etc.

Welke Tony's Chocolonely producten heeft Surprose in het assortiment?

Tiny Tony's Chocolonely

Surprose heeft drie verschillende producten van Tony's Chocolonely in het assortiment. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade, zodat jij kan genieten van de lekkerste chocolade die je kunt krijgen.

 • Recht uit het chocohart (melk roos framboos). Deze chocoladereep is perfect om te geven met een mooie bos rozen. In deze chocoladereep, in de vorm van een hartje, zit namelijk roos aroma. Het is een unieke smaak waarmee jij zeker de ontvanger gaat verrassen.
 • Proeverijtje. Weet jij nog niet welke smaak van Tony's Chocolonely repen jij het lekkerst vindt? Dan is dit het ideale product voor jou! In dit proefpakket zitten zes van de beste smaken. Perfect voor wanneer jij niet kan kiezen of gewoon van veel verschillende smaken houdt.
 • Tiny Tony's regenboog zak. Ideaal om uit te delen en met maar liefst vijftien stuks in de verpakking ook geschikt voor groepen. Er zitten in totaal acht verschillende smaken in deze verpakking. De standaardsmaken zoals melk en puur zitten erin, maar ook speciale smaken zoals 'wit framboos knettersuiker', 'donkere melk pretzelf toffee' en 'puur amandel zeezout'. Kortom, het ideale product als jij wil trakteren of gewoon voor op kantoor.

Bij welke gelegenheden kan ik Tony's Chocolonely het beste geven?

Een bos rozen met Tony's Chocolonely kan bij heel veel verschillende gelegenheden gegeven worden. De kleuren van rozen hebben allemaal een andere betekenis, maar ook de aantallen rozen brengen een andere boodschap met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld een bos rode rozen bestellen en hierbij ook een product van Tony's Chocolonely toevoegen. Zo heb jij het perfecte cadeau voor een trouwdag, Valentijnsdag of andere speciale dag. Met de rode rozen wil jij zeggen dat je veel van diegene houdt en dat je niet meer zonder hem of haar kan.

Wanneer jij iemand wil bedanken voor zijn of haar hulp of voor iets anders, kun jij een boeket roze rozen bestellen. Om diegene extra te bedanken kun jij ook het 'Proeverijtje' meesturen. Zo laat jij zien dat je het erg waardeert wat diegene voor jou heeft gedaan. De producten van Tony's Chocolonely zijn ook geschikt om jouw excuses aan te bieden na een fout. Vaak worden bij dit soort gelegenheden 15 rozen gestuurd. Dit kun jij doen bij de categorie kies je eigen aantal. Wil jij een helemaal uniek cadeau? Dan kun jij een boeket regenboog rozen versturen met een zakje Tony’s Chocolonely chocolade. Deze rozen worden gemaakt met biologisch afbreekbare inkt. Met beide producten geef jij dan een prachtig geschenk. De regenboog rozen passen heel mooi bij de producten van Tony's Chocolonely. De verpakkingen van deze chocolade zijn namelijk ook in de kleuren van de regenboog. Deze chocolade van Tony's Chocolonely is dus een passend geschenk voor jouw regenboog rozenboeket.

Bestsellers:

 1. Tony's Chocolonely - 135g
  Tony's Chocolonely Tiny 135g
  € 4,95
 2. Tony's proeverijtje
  Tony's proeverijtje - 6 stuks
  € 9,95
 3. Tony's rozen-framboos reep
  Tony's rozen-framboos reep - 180g
  € 3,95
 4. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 27,50
 5. 10 t/m 49 regenboog rozen
  Regenboog rozen - Kies je aantal - 10 t/m 49 rozen
  € 32,50
 6. 10 t/m 99 rode rozen - Red Naomi
  Rode rozen - Kies je aantal (Red Naomi) - 10 t/m 99 rozen
  € 29,50
 7. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 8. 10 tot en met 49 blauwe rozen
  Blauwe rozen - Kies je aantal - 10 t/m 49 rozen
  € 32,50
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum