Rozen voor internationale vrouwendag

Rozen voor internationale vrouwendag

Bestel en verstuur rozen – Internationale vrouwendag cadeau

Rozen voor haar

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag. Geef op deze dag een bijzonder ‘Internationale vrouwendag cadeau’ aan die vrouw die speciaal is voor jou. Op deze dag, waarbij vrouwen internationaal centraal staan, staan we stil bij de rechten van vrouwen. Deze wereldvrouwendag gaat om emancipatie van vrouwen in onze samenleving. Jij kent vast wel een bijzondere vrouw, je geliefde, vriendin, moeder, dochter, zus of collega, die het op deze dag verdiend om verwend te worden met een bijzonder Internationale vrouwendag cadeau, zoals een prachtig boeket rozen.

Internationale vrouwendag

Internationale vrouwendag, ook wel ‘De dag van de vrouw’, gaat over de verschillen tussen mannen en vrouwen. In het begin was de verbetering van vrouwenrechten het doel. Tegenwoordig wordt vrouwendag vaak georganiseerd rond thema’s zoals geweld of gelijke behandeling. In 2022 is het thema van Internationale Vrouwendag: ‘Solidariteit’. Een thema waar macht van verandering centraal staat. Verschillen tussen mannen en vrouwen zijn nog steeds groot en onnodig. Internationale vrouwendag vraagt aandacht voor de vrouwen in onze maatschappij en het belang hiervan. Gelijke rechten moeten er zijn, voor iedereen!

Rozen bestellen als Internationale vrouwendag cadeau

Positiviteit uitstralen en een powervrouw die jou inspireert in het zonnetje zetten? Kies een mooi boeket rozen uit onze webshop, laat gratis een persoonlijke boodschap achter en wij doen de rest. Onze rozen zijn direct leverbaar. Bestel maandag t/m vrijdag voor 17.00u, dan is bezorging op de volgende dag mogelijk.

Een bijzonder cadeau voor Internationale vrouwendag

Cadeau voor internationale vrouwendag Geef die bijzondere vrouw in jouw omgeving een cadeau waar ze ruim twee weken van kan genieten. Zoals een boeket rode Naomi-, witte Avalanche- of Sweet Revival rozen van topkwaliteit, als symbool voor de waardering voor haar als vrouw. Bij Surprose is alles mogelijk, neem snel een kijkje in ons assortiment. Al onze rozen zijn verpakt in een luxe doos, waardoor alleen al het uitpakken een cadeautje is. Rozen zijn altijd goed. Welke vrouw houdt er nou niet van rozen?

Wij vinden het heel belangrijk om de ontvanger een speciaal gevoel te geven. Wij dragen hieraan bij door het Internationale vrouwendag cadeau prachtig te verpakken. Wij geven jou de mogelijkheid om een gratis persoonlijke boodschap bij te voegen. Deze boodschap staat op een kaartje, dat samen met 2 zakjes snijbloemenvoeding en de verzorgingstips wordt bijgevoegd.

Rozen als gebaar

Rozen bestellen voor haar

De verkoop van bloemen stijgt elk jaar weer tot een hoogtepunt rondom bijzondere dagen zoals de ‘Dag van de vrouw’. Maar onze rozen worden niet alleen cadeau gegeven. Rozen worden op dagen als deze ook als gebaar bij het graf van een overleden vrouw gelegd. De rozen van Surprose zullen veel langer staan dan een bos rozen van de supermarkt of het tankstation. Hoe mooi is het om 1 roos uit dit boeket bij jou thuis op de vaas te zetten. Jouw dierbare is zo, rondom deze speciale dag, heel dichtbij.

Een extra cadeau toevoegen aan je boeket rozen

Bij Surprose is het mogelijk om een extra cadeau toe te voegen aan je bestelling. Zoals een doos Lindt bonbons, champagne of een goede fles wijn. In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan luxe geschenken. Verras jouw vrouw nu met de beste rozen, hand gebonden en geleverd door Surprose!


Rozen voor internationale vrouwendag:
 1. 10 roze rozen met gipskruid (XXL rozen)
  10 roze rozen met gipskruid (XXL rozen)
  € 49,00
 2. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
 3. 10 t/m 99 rode rozen - Red Naomi
  Rode rozen - Kies je aantal (Red Naomi) - 10 t/m 99 rozen
  € 24,00
 4. Biedermeier boeket roze
  Biedermeier boeket roze
  € 29,00
 5. Zachtroze trosrozen boeket
  Zachtroze trosrozen boeket
  € 37,95
  Leverbaar in 2 werkdagen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum