Zilveren bruidscollectie

In de zilveren bruidscollectie zitten prachtige rozenboeketten en rozenstukjes voor de mooiste dag van jouw leven! De elegantie van de rozen staat voor het volgende hoofdstuk van jullie leven en zal natuurlijk heel mooi staan bij jouw trouwjurk. De bruidscollectie is samengesteld door Master Floral Designer Peter van der Sluis. Hierdoor weet jij zeker dat de rozenboeketten op jouw bruiloft prachtig ontworpen zijn.Uniek bruidsboeket online bestellen

Het zilveren bruidsboeket is de eyecatcher op jouw bruiloft. Door dit prachtige bruidsboeket zal het plaatje perfect zijn. Het bruidsboeket heeft de hoogste kwaliteit rozen die heel mooi open zijn op jouw bruiloft. De rozen worden omringd door wit gipskruid. Hierdoor heeft het bruidsboeket een volle uitstraling. De rozen die gebruikt worden in het zilveren bruidsboeket worden vers van de kweker geleverd. Deze rozen komen wereldwijd van de beste kwekers en zijn prachtig open op jouw bruiloft.

Bruidsmeisje boeket met rozen bestellen

Het bruidsmeisje boeket is traditioneel gezien een kleinere versie van het bruidsboeket. Ook de bruidsmeisje boeketten kun jij heel eenvoudig bij Surprose online bestellen. De rozensoort die in het bruidsboeket worden gebruikt, worden ook gebruikt in het bruidsmeisje boeket. Zo weet je zeker dat de boeketten dezelfde uitstraling hebben. Het bruidsmeisje boeket ziet er dan ook prachtig uit in de handen van het bruidsmeisje. Het zilveren bruidsmeisje boeket is versierd met hoge kwaliteit gipskruid en een prachtig wit kanten lint om de stelen. Doordat dezelfde rozen worden gebruikt als in het grote bruidsboeket, is het bruidsmeisje boeket alleen in combinatie met het grote bruidsboeket te bestellen.

Luxueuze centerpieces met rozen bestellen

Bij Surprose kun jij ook prachtige centerpieces met hoge kwaliteit rozen bestellen. Ook hier komen de rozen direct vers van de kweker en worden ze gebonden door onze experts. De centerpieces zijn er in medium en large te bestellen en zijn perfect om bijvoorbeeld bij de entree neer te zetten of juist bij het altaar. De rozen in de centerpiece zijn echte eyecatchers en daarom heel geschikt voor het perfecte plaatje. De centerpieces worden gebruikt om de gehele aankleding op elkaar af te stemmen en de witte rozen zijn daar heel geschikt voor. Deze aankleding kan verder worden uitgebreid met onze prachtige tafelstukjes.

Online tafelstukjes van 6 kopen

Deze zilveren tafelstukjes van 6 zijn te koop in twee groottes. Je kunt kiezen uit lagere tafelstukjes en hoge tafelstukjes. De hoge tafelstukjes met hoge kwaliteit rozen zijn perfect om te gebruiken bij bijvoorbeeld het diner. Je kunt dan heel eenvoudig de tafels mooi versieren in hetzelfde thema als de hele bruiloft. De vaasjes voor de tafelstukjes worden erbij geleverd. De lage tafelstukjes zijn perfect om te gebruiken als versiering voor op bijvoorbeeld de statafels bij het feest. In deze tafelstukjes worden prachtige trosrozen gebruikt, die het geheel een luxueuze uitstraling geven. Ideaal voor de aankleding van de mooiste dag van jouw leven!

Witte/champagne rozenblaadjes online bestellen

Wil jij traditiegetrouw met rozenblaadjes strooien op jouw bruiloft, kan je eenvoudig verse rozenblaadjes online bestellen bij Surprose. Deze witte/champagne rozenblaadjes worden vers geplukt van de hoogste kwaliteit rozen. De rozenblaadjes van Surprose zijn dus echte rozenblaadjes. Daarom raden wij aan, dat wanneer jij de rozenblaadjes niet meteen gebruikt, deze in de koelkast te bewaren. Op deze manier blijven ze het langste mooi en kun jij ze ook nog na een tijdje gebruiken.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum