Bestel rozen voor Pasen

Pasen

Bestel nu en wij voegen bij alle bestellingen vanaf €25,- bezorgd op 29 maart t/m 3 april een gratis Lindt Paashaas toe.

(kijk onderaan deze pagina naar de voorwaarden)
Van hoog naar laag sorteren
 1. Retro boeket pastelmix
  Retro boeket pastelmix
  € 29,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. Vurige bloesem mix
  Vurige bloesem mix
  € 49,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 3. 30 kleurrijke rozen
  30 kleurrijke rozen
  € 29,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Rozenboeketten Rozen met cadeau Rozen voor Verjaardag

Rozen om Pasen te vieren

Bestel bij Surprose jouw rozen om Pasen thuis met het gezin te vieren. Ga je voor gele rozen? Of wil je liever iets afwijkends? We hebben genoeg boeketten om uit te kiezen. Ook kun je zelf kiezen hoeveel rozen je op tafel wilt hebben bij het Paasontbijt. Wanneer je Pasen niet kunt vieren met anderen, maar hen er wel bij wilt betrekken, kun je hun ook een boeket rozen toesturen. Om zo op die manier te laten weten dat je aan elkaar denkt. 

Rozen met Pasen

Dit jaar is het weer zo ver, op 4 en 5 april. Het wordt warmer, de bloemen staan in bloei en de meivakantie staat voor de deur. Wat is er mooier dan thuis een lentesfeer te creëren met een paasboeket van Surprose.

Pasen roept lentegevoelens op, die alleen maar geaccentueerd kunnen worden door de vrolijke kleuren van de begeleidende rozen. Niet alleen in de typische gele paaskleur, maar ook in andere vrolijke voorjaarsboeketten komt de gezellige sfeer rond Pasen goed tot uiting.

Gele rozen als paasboeket

Een vaak gebruikte kleur met Pasen is natuurlijk de kleur geel. De gele kleur met Pasen vertegenwoordigt de kleur van het licht, het luisteren en is de kleur van de zon. Als paasbloemenboeket raadt Surprose iets geels aan. Vrolijk Pasen!

Bij Surprose kunt u online een scala aan gele rozenboeketten bestellen die perfect zijn voor paasdecoraties. U kunt deze paasboeketten voor uzelf of voor iemand anders bestellen en laten verzenden.

Vier Pasen met kleurrijke rozen

Het is niet alleen de gele kleur die centraal staat in het Paasweekend. Omdat Pasen de eerste feestdag van de lente is, zijn alle vrolijke kleuren welkom in een paasboeket van rozen. Kies bijvoorbeeld een van de volgende boeketten voor Pasen:

 • Biedermeier Boeket Kleurenfestival: Een boeket met verschillende vrolijke kleuren dat een vrolijke paassfeer in huis zal creëren.

 • 30 kleurrijke rozen: Dit paasboeket in rood, geel, roze, wit en oranje zal een glimlach toveren op het gezicht van iedereen die deze rozen voor Pasen ontvangt.

 • Vurige mix van rozen: Voor een meer gedurfde paasrozengroet kiest u deze vurige mix van bloemen.

Paasactie

Voorwaarden paas-actie: Voor alle bestellingen, gedaan vanaf 8 maart tot 3 april met afleverdatum van maandag 29 maart t/m paaszaterdag 3 april voegen wij een gratis Lindt paashaas toe aan je bestelling. Het minimale bestelbedrag voor deze actie bedraagt €25,-. Deze actie is geldig voor alle bestellingen op de site, dus voor het hele assortiment. De Paashaas van Lindt is 100 gram melkchocolade. Actie geldt per bestelling (dus niet per product) en zolang de voorraad strekt.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum