Boeket roze-rood - 12 sterk geurende rozen

Niet op voorraad
€ 39,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

12 heerlijk geurende rozen roze-rood

Dit boeket wordt samengesteld uit de rozen die op dit moment in het seizoen de sterkste rozengeur verspreiden.

Meer informatie
Aantal stelen 12 stelen
Steellengte 50 cm
Bijzonderheden Sterk geurend

Ben je speciaal op zoek naar sterk geurende rozen? Dan is dit wellicht de juiste keuze. De soort roos in dit boeket staat dus niet vast maar je bent zeker van de beste geurende roos, vers van een van onze vaste kwekers. De kleur kan variëren van roze, donkerroze of rood. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid op dit moment.

Laat je huis overnemen door de heerlijke geur van deze roze-rode rozen. Bij dit boeket ben je verzekerd van 12 rozen die een heerlijke rozengeur achterlaten. Dit boeket wordt helemaal afgemaakt door de takken panicum. Deze panicum takken zorgen ervoor dat je een speels boeket krijgt. Je weet echter niet welke rozen je krijgt, dit verrassingseffect zorgt dan ook zeker voor dat de ontvanger 'surprosed' wordt bij het krijgen van dit boeket! Wil je een groter boeket of heb je een speciale wens als het gaat om sterk geurende rozen? Stuur dan een mail naar verkoop@surprose.nl.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum