15 zalmkleurige pioenrozen

Op voorraad
Leverbaar v.a. 01-04-2024
€ 74,25
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Pioenrozen zorgen voor verbijstering

De pioenrozen komen nog wat dicht en in de knop aan. Snij de stelen schuin af en zet ze in het water en het lijkt wel alsof ze ontploffen in volume! Vul je huis met de prachtige Coral Charm pioen.

Meer informatie
Aantal stelen 15 stelen
Steellengte 50 cm
Rozensoort

Coral Charm - Coral Sunset

Pioenen zijn vaak alleen verkrijgbaar in de maanden mei en juni en worden daardoor vaak gebruikt voor Moederdag. Pioenen zijn enorm geliefd door de enorme hoeveelheid aan rozenblaadjes en de bloemvormige blaadjes. Ze hebben geen doornen en hebben soms nog een echte bloemengeur! De pioenen zijn er in meerdere verschillende tinten roze en wit, maar deze is extra bijzonder. Waarom? Deze pioensoort verkleurt naarmate ze op de vaas staat. In het begin zijn ze fel roze tot een koraal rood. Na een aantal dagen verandert deze felle kleur steeds verder naar een zalm/crème kleur. Het is zo bijzonder dat de pioen hier zelfs een prijs mee heeft gewonnen!

Als de pioenen buiten het Nederlandse seizoen om uit het buitenland komen, versturen onze kwekers de pioenen droog om te voorkomen dat ze beschadigen. Wel dienen de pioenen zo snel mogelijk op vers water gezet te worden. Vul een vaas voor tenminste de helft met schoon water, voeg 1 zakje snijbloemenvoedsel toe. Snijd ca. 3 cm van de steel schuin af en zet ze zo snel mogelijk in de vaas. Al na een volle dag zullen de bladeren weer steviger aanvoelen en kan de pioen open komen! Geniet van de schoonheid van onze pioenrozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum