Regenboog rozen - Gekleurde rozen

Gekleurde rozen van Surprose

Regenboog rozen, zwarte rozen en blauwe rozen

Het verhaal achter de bijzondere gekleurde rozen van Surprose. Surprose heeft verschillende rozen in het assortiment die niet in de natuur te vinden zijn. Dit zijn de geverfde rozen in de kleuren blauw en zwart, maar ook in de kleuren van de regenboog. Deze unieke rozen worden behandeld met een natuurlijke inkt, waardoor de bloemenknop een prachtige bijzondere kleur krijgt. De rozen van Surprose zijn perfect om als cadeau te geven bij gelegenheden zoals een verjaardag of ander mooi feest. Door de hoge kwaliteit van de rozen weet je zeker dat het een prachtig geschenk zal zijn.

Gekleurde rozen, blikvangers in de vaas

De gekleurde rozen van Surprose zijn premium rozen die een uniek uiterlijk hebben. Wil jij dus een mooi cadeau geven aan een bijzonder iemand, dan zijn deze geverfde rozen van Surprose perfect voor jou! Met een bos gekleurde rozen geef jij een echte blikvanger in de vaas en maak jij gegarandeerd indruk op de ontvanger. Je kunt bij Surprose ook jouw eigen bos rozen samenstellen. Geef bijvoorbeeld op de 26ste verjaardag van iemand 26 regenboog rozen. Zo heb jij een mooi en persoonlijk cadeau voor de jarige.

Let op: bij het afsnijden van de steel gekleurde vloeistof uit de stelen vrij kan komen. Vermijd contact met kleding en kwetsbare oppervlakten om vlekken te voorkomen.

Alle kleuren van de regenboog

De regenboog rozen van Surprose hebben alle prachtige kleuren van de regenboog in de bloemenknop. Hierdoor is het een unieke en imposante verschijning in een vaas. De regenboog rozen worden gemaakt van de rozensoort Vendela. Dit is een sterke roos die in Nederland gekweekt wordt. Deze rozen staan bekend om hun hoge kwaliteit en sterke stelen. De regenboog rozen van Surprose staan dan ook lang mooi op de vaas. De inkt die gebruikt wordt voor deze rozen is volkomen natuurlijk en wordt ook gebruikt bij bijvoorbeeld het kleuren van M&M's.

De regenboog rozen worden vaak gebruikt door de LHBTIQ+ beweging. Deze rozen staan voor de inclusiviteit van iedereen en daardoor kun jij deze rozen ook zien bij evenementen zoals de Pride in Amsterdam. Je kunt de regenboog rozen ook heel mooi gebruiken om een evenement leuk te versieren. Zo weet jij zeker dat je een uniek thema hebt wat heel erg opvalt bij de bezoekers.

Naast de normale regenboog rozen, heeft Surprose ook pastel regenboog rozen. Dit zijn rozen die iets zachtere regenboog kleuren hebben. Deze rozen zijn iets minder extreem en passen sneller bij iemand in het interieur. De pastel regenboog rozen hebben een iets langere levertijd, aangezien deze rozen worden gemaakt op bestelling. Zo heb jij altijd de meest verse rozen!

De geverfde zwarte roos

De zwarte rozen van Surprose zijn van de rozensoort Red Naomi. Dit zijn prachtige rode rozen die helemaal zwart geverfd worden. De Red Naomi zijn erg sterke en grote rozen. Deze zijn ook te verkrijgen bij ons als de XXL rode roos. De zwarte rozen zijn bij Surprose ook in een boeket met groen te verkrijgen. Zo heb jij een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere speciale dag.

Surprose heeft echter ook prachtige dieprode rozen in het assortiment. Dit zijn de Black Baccara rozen. Dit is een vrij oude rozensoort die nog steeds erg populair is. Dit komt door de sterke kwaliteit van de rozen en de unieke donkerrode kleur. Deze Black Baccara is een roos die wordt gekweekt bij Arend Roses in Nederland. Nederlandse rozen staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit en sterke stelen. Hierdoor blijven de rozen dan ook lang mooi op de vaas staan.

De geverfde blauwe roos

De blauwe rozen zijn van de rozensoort Vendela. Dit zijn erg sterke rozen die door hun witte kleur perfect zijn om te verven. De blauwe rozen staan voor mysterie en onbereikbare liefde. Wil jij dus anoniem rozen versturen naar iemand? Dan is een bos rozen perfect om de boodschap te symboliseren.

Surprose heeft ook lavendelkleurige rozen. Dit zijn rozen die tussen blauw en paars in zitten. De lavendelkleurige rozen van Surprose worden in Kenia gekweekt. Dit land staat bekend om haar rozen, door de ligging op de evenaar. Hierdoor krijgen de rozen het hele jaar veel zon en kunnen ze dus hard groeien.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum