Regenboog rozen, zwarte rozen en blauwe rozen. Het verhaal achter de bijzondere gekleurde rozen van Surprose

Wist jij dat er regenboog rozen, blauwe rozen en zelfs pikzwarte rozen bestaan? Deze bijzonder gekleurde rozen vind je natuurlijk niet in de natuur. Ook niet in de kassen van de kwekers waar wij mee samenwerken. Maar ze bestaan wel. Gekleurde rozen worden namelijk geverfd. De rozen die wij in onze webshop verkopen worden met biologisch afbreekbare inkt gekleurd. De kleurstoffen die hiervoor worden gebruikt zijn uitsluitend natuurlijk en daarom een perfect en duurzaam cadeau voor jezelf of een ander. Meteen de rozen bekijken? Scrol dan naar beneden en bestel blauwe, zwarte of regenboog rozen!

Alle kleuren van de regenboog

Regenboog rozenDe kleuren van de regenboog hebben verschillende betekenissen. Je ziet deze kleuren vaak terug op vlaggen, zoals de bekende regenboogvlag. De bekendste regenboogvlaggen zijn die van de homobeweging, waar de regenboog staat voor diversiteit, de mens in al zijn kleuren. En de vredesbeweging, waar de kleuren van de regenboog de internationale wereldvrede symboliseren. Het verschil tussen deze twee regenboogvlaggen is de omgekeerde volgorde van de gekleurde banen.

Wij zijn er dan ook trots op dat onze regenboog rozen door deze doelgroepen omarmt worden. Een specialer cadeau dan een bos regenboog rozen kun je je niet bedenken. Heeft de regenboog voor jou of voor iemand die jij kent een speciale betekenis? Of houd je van felle kleuren? Dan zijn onze regenboogrozen het perfecte geschenk voor jezelf, een vriend, vriendin, familielid of geliefde.

Geverfde regenboog rozen

Regenboog rozen zijn Vendela rozen, een betrouwbare witte roos gekweekt in Nederland, die altijd goed open gaat. Deze Vendela rozen krijgen hun bijzondere regenboogkleuren door een geheim procedé waar slechts een paar mensen meer van weten. Wij weten dus ook niet hoe dit precies in zijn werk gaat. Wat we wel weten is dat de inkt die ze hiervoor gebruiken ook in de voedingsindustrie wordt gebruikt. En leuk om te weten, ze gebruiken dezelfde kleuren inkt voor M&M’s. Maar hoe de bijzondere kleurschakering in de blaadjes komt, dat weet dus bijna niemand.

In onze webshop vind je pastel regenboog rozen en ‘gewone’ regenboog rozen. Onze gewone regenboog roos is binnen 2 werkdagen leverbaar. De pastel regenboog roos binnen 5 werkdagen. Dit komt omdat deze pastelkleurige regenboog roos alleen op wens van ons gekleurd wordt. Dit geldt ook voor alle regenboog trosrozen in onze webshop.

De geverfde zwarte roos

Zwarte rozen

Je hebt zwarte rozen en zwarte rozen. In onze webshop vind je de Black Baccara, de oorspronkelijk dieprode roos, gekweekt in Nederland. Dit is een oud en erg bijzonder ras omdat de buitenkant van de rozenknop zo donker is, dat het bijna zwart is. Maar wil je echt een in en in zwarte roos kopen, zonder vleugje rood? Kies dan voor onze geverfde zwarte roos. Hiervoor wordt de Red Naomi roos, ook gekweekt in Nederland, gebruikt. Een hoogwaardige roos die geverfd wordt met een zwarte biologisch afbreekbare inkt. Hierdoor kleuren ook de bladeren mee. De levertijd van een boeket zwarte rozen is 72 uur. Dit komt omdat deze exclusieve rozen speciaal voor onze klanten naar wens worden besteld bij onze kwekers.
Onze zwarte rozen zullen iedereen die gek is op de kleur zwart verrassen. Zwarte rozen zijn een uniek en exclusief cadeau voor iedereen die van zwart houdt, denk aan de gothic scene. Maar zwarte rozen staan ook heel chique in een modern interieur waar zwarte details de boventoon voeren.

De geverfde blauwe roos

Blauwe rozenJa, we verkopen ook blauwe rozen. Deze blauwe rozen maken ons assortiment speciale rozen, die door meerdere kwekers in Nederland worden gekweekt, helemaal compleet. De blauwe rozen zijn, net als de regenboogrozen, Vendela rozen die worden gekleurd met biologisch afbreekbare inkt. De kleur wordt van onder opgetrokken en daarom keuren, net als bij de zwarte rozen, ook de blaadjes mee. Door het kleuren van deze rozen is ook de levertijd van de blauwe roos 72 uur.

Gekleurde rozen, blikvangers in de vaas

Onze gekleurde rozen zijn echte blikvangers en dus een bijzonder cadeau voor speciale evenementen of gelegenheden. Geef onze blauwe-, zwarte- of regenboogrozen cadeau in het aantal dat voor jou geschikt is. Verras iemand met een boeket van 30 blauwe rozen of verzend een boeket van 20 of 50 pastelkleurige regenboogrozen. Zit hier het gewenste aantal niet bij? Kies dan je eigen aantal vanaf 40 tot 101 stuks.

Let er op dat er bij het afsnijden van de steel gekleurde vloeistof uit de stelen vrij kan komen. Vermijd contact met kleding en kwetsbare oppervlakten om vlekken te voorkomen.

Ben je benieuwd naar onze niet gekleurde rozen? Zoals de witte-, perzikkleurige- of roze Avalanche rozen of de dieprode Red Naomi. In ons ruime assortiment vind je altijd een roos die bij jou of jouw geliefde past. Bij Surprose verstuur je een boeket in een luxe verpakking, inclusief een gratis kaartje met een persoonlijke wenstekst. Zo wordt het ontvangen van een Surprose boeket al een feestje op zich.

Onze gekleurde rozen:
 1. 50 regenboog rozen
  50 regenboog rozen
  € 129,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. 30 blauwe rozen
  30 blauwe rozen
  € 85,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 3. 30 zwarte rozen
  30 zwarte rozen
  € 85,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum