Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

Roze rozen voor de lente Haal de lente in huis met gele, roze en oranje rozen

Op 20 maart is het lente, het voorjaar is nu officieel begonnen en het is bijna Pasen. Wie wordt daar nou niet blij van? Wij in elk geval wel! We kunnen weer zonder jas naar buiten, de krokussen en bloesembomen zien bloeien, vogels horen fluiten en tijdens een fietstocht genieten van de lammetjes in de wei. De lente geeft energie. En wat is er fijner dan die energie in huis te halen? Haal dat vrolijke lentegevoel in huis met gele rozen, roze rozen, met oranje rozen of met een gemixt lente boeket.

De lente in huis

Rozenboeket voor de lente

Lente kleuren zijn warm, helder en licht met een gele ondertoon. Wanneer je die kleuren in huis haalt lijkt het ook ín huis voorjaar, ook al is het buiten nog maar 10 graden. De kleur die bij de lente en bij Pasen hoort is natuurlijk geel. Maar ook oranje en roze zijn echte lente kleuren. Zodra je een boeket gele rozen op tafel zet word je vrolijk. Niet alleen omdat onze rozen natuurlijk prachtig zijn om naar te kijken, maar ook omdat de kleur geel iets met je doet. Geel staat voor energie, voor vreugde, vriendschap en luchtigheid. Meer weten over de betekenis van de kleuren rozen? Lees onze blog. Bijna alle lente- of Paasdecoratie is te herkennen aan deze kleur. Meestal knalgeel, maar ook pastelgeel zie je de laatste jaren vaak voorbijkomen, samen met lichtroze en perzik tinten.

Gele rozen cadeau geven met Pasen

Pasen met rozen Zeg je lente, dan denk je ook meteen aan Pasen. Aan paaseitjes, kuikentjes, paastakken, paashangers, eieren zoeken en aan een bosje gele narcissen. Maar vergeet gele rozen niet. Gele rozen stralen als de zon, ruiken naar de zomer en geven je een goed gevoel. Perfect om cadeau te geven met in het voorjaar met Pasen. Of wanneer het buiten koud en grauw is, onze vrolijke gele rozen zijn er het hele jaar natuurlijk! Denk aan een boeket gele rozen met botanisch blad of een geel rozenboeket met panicum en eucalyptus.

Onze gele rozen staan, mits goed verzorgd, ruim twee weken bij jouzelf of bij een geliefde op de vaas. Ook kun je onze rozen verwerken in een Paaskrans of Paasstukje. Voor DIY inspiratie met rozen lees je onze blog. Wij hebben ook deze lente weer een speciaal lente- en Paas-assortiment samengesteld en daar zit vast en zeker een passend lente-boeket bij om weg te geven óf om zelf te houden. Alle boeketten die in de week van Pasen worden geleverd, krijgen een gratis paashaasje van Lindt!

Bestel je eigen aantal rozen dit voorjaar

Kies je aantal gele rozen

Heb jij dit voorjaar een bijzondere gelegenheid te vieren? Bij Surprose kun je je eigen aantal rozen kiezen, van 1 tot 1001 stuks. Je kunt ook gele rozen, oranje rozen of roze rozen per stuk bestellen, dat kan al vanaf 10 stuks. Zo bestel je voor elke gelegenheid het juiste aantal van de mooiste lenteachtige rozen. Ook bieden wij de optie om er een cadeau, zoals een vaas, een doosje Guylian Belgische Pralines, een teddybeer of een fles witte wijn bij te bestellen om zo de verrassing compleet te maken.

Al onze rozen worden verpakt in een luxe doos. Een persoonlijke (video)boodschap om de aantallen toe te lichten is altijd gratis en wordt, samen met twee zakjes rozenvoeding en verzorgingstips, meegeleverd in de doos. Zo wordt alleen al het uitpakken een cadeautje, want dat heeft de ontvanger vast en zeker verdiend.

Stel nu direct je lenteboeket rozen samen in onze webshop. Wil je meer weten over waar onze rozen vandaan komen? Lees dan de blog ‘Rechtstreeks van de rozenkweker naar de vaas’.

Bestsellers voor de lente & Pasen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum