Rozen versturen naar België

Met Surprose is het mogelijk om eenvoudig rozen te versturen naar België. Verras iemand met een prachtig boeket verse rozen. De rozen zijn afkomstig van de beste kwekers uit de hele Wereld. Wil je rozen versturen naar Antwerpen, Brussel, Gent of een andere plek in België? Met Surprose verstuur je gemakkelijk rozen naar heel België. 

Kies een boeket en laat het bezorgen:
 1. 10 t/m 99 rode rozen - Red Naomi
  Rode rozen - Kies je aantal (Red Naomi) - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 2. Roze-rood rozenboeket
  Rozenboeket roze-rood
  € 29,00
 3. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 4. 50 rode rozen - Red Naomi
  50 rode rozen - Red Naomi
  € 99,00
 5. 30 Tacazzi rozen mix
  30 Tacazzi rozen mix
  € 39,00
 6. 10 t/m 99 zachtroze rozen
  Zachtroze rozen - Kies je aantal (Sweet Revival) - 10 t/m 99 rozen
  € 19,50
 7. 10 witte rozen - David Austin
  10 witte David Austin rozen - Leonora
  € 69,00
  Leverbaar in 3 werkdagen

Rozen bestellen en bezorgen in België

Bestel bij Surprose een prachtig boeket rozen en laat deze bezorgen in België. Alle boeketten van Surprose bevatten hoge kwaliteit rozen afkomstig van de beste kwekers uit de hele wereld. Surprose is de rozenspecialist van Europa. Met het grootste assortiment en de beste rozen heb je voor iedere gelegenheid wel een bijpassend product. Het assortiment bevat rozen in de kleuren rood, wit, roze, geel, oranje, groen, zalm, zwart, blauw en regenboog. De rozen zijn makkelijk te bestellen via de webshop. Na de bestelling doen wij er alles aan om het rozenboeket op de gewenste datum aan te leveren in een luxe geschenkverpakking. Bij speciale wensen is het altijd mogelijk om een mailtje te sturen naar: verkoop@surprose.nl . Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje.

Verras iemand met de prachtige rozen van Surprose. Bekijk het assortiment en verstuur rozen van de rozenspecialist naar Brussel, Antwerpen, Charleroi of een andere plaats in België. Boven de €50,- gratis verzendkosten.

Kies een boeket en laat het bezorgen in België:
 1. Herfstrozen met Espresso Martini
  Herfstrozen met Espresso Martini cocktail
  € 35,00
 2. Wit rozenboeket met gipskruid en eucalyptus
  Wit rozenboeket met gipskruid en eucalyptus - Snowstorm
  € 39,95
 3. Wit rozenboeket + panicum + glasvaas
  Wit rozenboeket met panicum + gratis glasvaas - Snowstorm
  € 34,95
 4. Drie roze rozen, inclusief vaasje - Revival
  Drie roze rozen, inclusief vaasje - Revival
  € 19,95

Speciale rozen bezorgen in België

Bestel speciale rozen en laat deze bezorgen in België. Verras iemand met de bijzondere rozen van Surprose. Denk aan prachtige pioenrozen of de speelse Trosrozen. Naast pioenrozen en Trosrozen zitten er ook rozen in het assortiment van Surprose met een bijzondere kleur. Dit zijn de zwarte, blauwe en regenboog rozen. Deze rozen heb een biologisch afbreekbare inkt in de steel zitten. Deze prachtige rozen zijn perfect voor een speciaal iemand. Verras iemand met de gekleurde rozen van Surprose. De regenboog rozen zijn verkrijgbaar in felle kleuren en in pastel kleuren. De speciale rozen van Surprose zijn van erg hoge kwaliteit en hebben een lang vaasleven. Het assortiment van Surprose bevat ook speciale geurende rozen. Surprose werkt nauw met de rozentelers. Zo kan Surprose je een assortiment garanderen vol subtiel geurende rozensoorten. De speciale rozen van Surprose zijn soortecht en komen rechtstreeks van de kweker. Surprose doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken.

Bestel speciale rozen en verstuur ze naar iedere plek in België!

Kies een boeket en laat het bezorgen in België:
 1. Gemengde rozenblaadjes
  Gemengde rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
  Leverbaar in 3 werkdagen
 2. Zalmkleurige rozenblaadjes
  Zalmkleurige rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. Zachtroze rozenblaadjes
  Zachtroze rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95
 4. Witte rozenblaadjes
  Witte rozenblaadjes
  Vanaf € 9,95

Rozen bezorgen naar België met Surprose

Breedste assortiment rozen
Het assortiment van Surprose bestaat uit de beste rozen vanuit de hele wereld. Naast mono boeketten verkoopt Surprose ook gemengde boeketten.

Vers van de kweker
De rozen van Surprose komen rechtstreeks van erkende rozenkwekers vanuit de hele wereld. De rozen worden dan met de hand gebonden tot een prachtig boeket in onze binderij en dan verstuurt naar de gewenste locatie in België.

Gratis wenskaartje
Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje van Surprose. Met het wenskaartje geeft Surprose je de mogelijkheid om je persoonlijke boodschap nog duidelijker over te laten komen.

Gewenste leverdatum aangeven
Bij Surprose is het mogelijk om je gewenste leverdatum aan te geven. Verras iemand voor zijn verjaardag en dan doet Surprose er alles aan om op tijd te leveren. De boeketten worden geleverd door DHL in Belgie. 

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum