Wilde/Engelse rozen bestellen

Engelse rozen / Wilde rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Engels rozenboeket kopen

Engelse rozenDeze rozensoort komt oorspronkelijk uit Engeland. In Engeland is de kweker David Austin begonnen met het ontwikkelen van deze speciale roos door ouderwetse en nieuwe rozensoorten te gebruiken. De Engelse roos heeft een grote rozenkop en ontelbare blaadjes. Het bijzondere aan deze roos is dat hij niet de typische rozenvorm heeft. Deze Engelse rozen hebben een bloemige vorm. Deze Engelse David Austin rozen zijn ontzettend geliefd voor bruiloften en speciale gelegenheden. 

Wilde rozen in een boeket

Inmiddels zijn deze wilde rozen dus erg geliefd. Onze wilde rozen komen uit Duitsland en worden daar gekweekd door onze kweker Wans Roses. Een lang bestaand familiebedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in deze speciale rozen. De rozen in ons assortiment hebben een bloemige vorm en lijken enorm op de Engelse rozen. Wilde rozen zijn er alleen in in het zomerseizoen en dus beperkt verkrijgbaar. Een leuk feitje: de rozen die wij uit deze collectie in ons assortiment hebben, vallen onder het merk 'Royal Beauties' ofwel royale schoonheden! Niet gek dat ze zo populair zijn!

Onze speciale boeketten

Wilde rozen

Deze speciale soort rozen groeit wanneer de zon verschijnt. Meestal is dat tussen april en oktober. Toevallig ook het seizoen wanneer de meeste bruiloften zijn. 
Onze wilde rozen zijn er op dit moment in een zachte grijze tint, in rood/roze en zalm/roze. Deze laatste is heel bijzonder, doordat de kleur aan de binnenkant van de roos zalmkleurig is die naar de buitenkant uitloopt tot een roze kleur. Als je iemand echt wilt verrassen met een speciale roos dan is dit de perfecte keuze! De boeketten worden met de hand gebonden met panicum. Door de panicum die in het boeket zit wordt het een vrolijk geheel.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum