Roze mix boeket inclusief Lindt Hello hart 45g

€ 42,50 € 39,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Voor 11:00u besteld vandaag in huis

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

Direct leverbaar! Op werkdagen besteld voor 11:00, dan is levering sameday in de avond mogelijk (exclusief de eilanden). Voor 17u besteld, kan de volgende dag met standaard verzending DHL worden aangeleverd in Nederland en België. Voor 14u besteld, kan de volgende dag met DHL Express (gegarandeerd) of met DHL standaard worden geleverd in Duitsland.

Roze mix met Lindt Chocolade

Dit boeket bestaat uit een mix van roze rozen en trosrozen van de soorten Kate Lynn en Hermosa. Bij dit roze boeket krijg je een doosje met Lindt pralines erbij. Het zijn 10 heerlijke pralines van melkchocolade. Elke praline is gewikkeld in een eigen papiertje. Het uitpakken van het boeket is een feestje, maar zo wordt ook het uitpakken van ieder chocolaatje een feestje! Dit is het ideale boeket om iemand mee te verrassen, zoals het doosje zelf al zegt: "Hello, a little something just for you". Dit boeket met chocolade zal er dan ook voor zorgen dat de ontvanger zich speciaal zal voelen. Geniet van hoogwaardige kwaliteitsrozen en de heerlijke chocolade van Lindt! 

Wil je dit boeket met een ander soort chocolade? Je kunt het boeket ook los bestellen en er vervolgens chocolade aan toevoegen. Ook kun je dit boeket nog luxer maken en de ontvanger echt verrassen, door er een flesje champagne aan toe te voegen. Kijk bij onse "Cadeaus" voor meer extra cadeaus die je kunt toevoegen aan je bestelling!

  • Mix boeket roze rozen met Lindt hart Hello 45g
  • Steellengte: ca. 50 cm
  • Rozensoort: Kate Lynn en Hermosa
  • Kweker: Semp en Ol Njorowa
  • Land van herkomst: Nederland en Kenia
  • Direct leverbaar

  • 45g Lindt chocolade

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum